Etusivu » Yhteystiedot

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Yhteystiedot

Palvelun tarjoaa Summarum Media Oy – 2823017-4 – Säästöpankinranta 10 – 00530 Helsinki – [email protected] Palveluehdot ja rekisteriseloste.

Etulainaa.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainatarjouksen. Yhteistyökumppaneina on Finanssivalvonnan hyväksymiä pankkeja ja vakavaraisia rahoituslaitoksia. Etulainaa.fi toimittaa lainahakemuksesi tiedot automaattisesti eteenpäin ja kilpailutuksen voittanut yhteistyökumppani on välittömästi yhteydessä sinuun. Voit tehdä lainasopimuksen parhaaksi katsomasi lainanantajan kanssa ja voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Saat siis yhdellä hakemuksella kilpailutettua yli 15 luotettavaa pankkia- ja rahoitusyhtiötä. Prosessi on aivan yhtä helppo ja nopea kuin jos hakisit lainaa vain yhdeltä yritykseltä ja palvelun käyttö on sinulle aina maksutonta!