Etusivu » Viro valtaa Suomen lainamarkkinoita

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Viro valtaa Suomen lainamarkkinoita

Suomessa 2009 toimintansa aloittanut Virolainen 4Finance konserni on saanut seuraa. Vivus.fi palvelua seurasi vuonna 2009 samaan konserniin kuuluva Onnen.fi palvelu , joka myöntää 300€ – 1500€ pikalainoja.

Tämän lisäksi markkinoille ilmestyi vuonna 2012 myös AB Orkia OÜ, joka myöntää pikavippejä Glee.fi brändillä sekä hieman isompia lainoja Orkia.fi palvelullaan.

Virolaisten yritysten ilmestyminen apajille ei ole ihme, sillä suomalaisten pikavippifirmojen liikevoittoprosentit ovat olleet viime vuosina päätähuimaavia. Esimerkiksi Risicumin liikevaihdosta parhaimmillaan jopa 70% on ollut voittoa. Pikalainatoiminta on pikavippiyrityksille erittäin kannattavaa.

Huono ajoitus?

Virolaisten yritysten ajoitus on kuitenkin kummallinen. Pikalainoja koskevaa lainsäädäntöä ollaan tiukentamassa keväällä 2013 huomattavasti ja on mahdollista, että pienet pikavipit tippuvat markkinoilta kokonaan kun 50 % korkokatto alle 2000 € euron luotoille tulee voimaan.

Risuja vai ruusuja?

Oletko hakenut lainaa seuraavilta yrityksiltä? Miten palvelu on toiminut?