Etusivu » Vippi.fi

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Vippi.fi

Huom! Tämä artikkeli on vanhentunut. Voit kuitenkin kilpailuttaa lainasi helposti tämän sivun yläreunassa sijaitsevan hakemuslomakkeen kautta.

 

Vippi.fi on siirtynyt tarjoamaan tililuottoa joka on suuruudeltaan 80€ – 2000€. Lainan kustannus on 15% nostopalkkio, mikä tekee tililuotosta erittäin kalliin. Pienin kuukausierä on 20% nostetusta laina-summasta sekä kertyneistä kuluista ja koroista, tai vähintään 50 €. Lainaa voi hakea yli 22-vuotias Suomen kansalainen.

Edullisempaa tililuottoa tarjoaa mm. Euroloan ja Credit24. Jos haluat kertaluontoista lainaa, on Halens edullisin vaihtoehto.

Vippi.fi on Vipster Oy:n omistama pikalainasivusto. Sen tuotteet ovat käytännössä identtisiä Vipsterin toisen lainasivuston, Vippi24:n, kanssa. Kyseessä ei ole kallein mahdollinen vippisivusto, mutta ei halvinkaan. Pikalainat ovat tietysti hyvin kalliita kautta linjan ja järkevämpää on hakea isompaa kulutusluottoa, mieluiten pankilta, tai höylätä luottokorttia.

Huomaa, että vaikka Vippi.fi tarjoaa mahdollisuutta eräpäivän lykkäämiseen, siitä veloitetaan erillinen kulu. Sivustolla ei paljasteta kulun suuruutta, mutta todennäköisesti se on 10 – 15 €.

Vipster Oy on saanut moitteita laina- ja perintätoiminnan välisistä epäilyttävistä kytköksistä. Vipsterin omistaa Tact Group, joka omistaa myös perintätoimisto Kotanton. On yrityksen etu, jos mahdollisimman moni Vipsterin laina päätyy perintään. Ottaen huomioon vippifirmojen muutenkin huonon maineen, tämä ei ole omiaan lisäämään luottamusta Vipsterin motiiveihin.

 

Vippi.fi pikavipit

Jos syystä tai toisesta haluat Vippi.fi-pikalainaa, seuraavasta taulukosta näet heidän lainatuotteidensa hinnat. Lainaa tarjotaan vain Suomessa asuvilla täysi-ikäisille henkilöille.

Laina-maksat takaisin
 summa14 pv30 pv90 pv
50 €12 €17 €21 €
100 €18 €25 €42 €
150 €27 €38 €63 €
300 €54 €75 €103 €
500 €90 €122 €140 €
700 €196 €
1000 €280 €

Huomaa, että Vippi.fi tarjoaa nopean maksajan etua. Jos 14 tai 30 vrk pikavipin maksaa takaisin puolessa ajassa, sen hinta on muutaman euron matalampi.

Asiakaspalvelu
Sähköposti: [email protected]
Puh: 010 219 5500