Etusivu » Viikinkilaina.fi

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49 € avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %. Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 500 € ja takaisinmaksuajan 1 vuosi on kuukausierä 51.5 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 617,97 €. Todellinen vuosikorko 48.78 % . Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 5 kk ja 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Viikinkilaina.fi

Viikinkilaina on älyttömän kallis ja älyttömillä ehdoilla varustettu tililuotto. Toisin kuin monessa muussa tililuotossa, Viikinkilainassa ei ole lainkaan tilinhoitomaksua. Laina on älyttömän kallis, sillä Viikinkilaina veloittaa nostoprovisiona 25% lainasummasta kun suurin osa muista tililuotoista tyytyy 5% – 15% nostoprovisioon.

Kuten tavallista, teet lainasopimuksen 2000€ tililuotosta ja voit sitten nostaa haluamasi summan kerrallaan. Tuhannen euron nosto aiheuttaa sinulle kuluja 250€. Maksuaikaa saat normaalin kalenterikuukauden. Jos et maksa lainaa takaisin kuukauden sisällä, joudut maksamaan lainallesi varsin tavanomaista 7,5% korkoa. Vähimmäislyhennys on 20% lainapääomasta tai 50€.

Huomaa, että ensimmäisen noston on oltava vähintään 500€! Tämä tarkoittaa 125€ kuluja. Vaikka tarvitsisit vain pienempää lainaa, on sinun pakko nostaa ensimmäisellä keralla 500€.

Ei ole mitään syytä hakea Viikinkilainaa. Laina on kallis ja ehdot kummalliset. Huomattavasti edullisempia tililuottoja tarjoavat mm. Credit24, Nordea ja Euroloan.