Etusivu » Veronpalautus heti omalla vastuulla

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Veronpalautus heti omalla vastuulla

Veronpalautuslainaa ei kannata hakea! Kyseessä on erittäin kallis kulutusluotto.

Edullisempaa lainaa myöntää esimerkiksi Etua.fi ja Credit24.fi. Myös pankkien vakuudelliset kulutusluotot ovat kautta linjan halvempia. Jos haluat rahat tilille, hae lainaa täältä.

  • Veronpalautus heti -palvelut ovat tavallista, kallista lainaa. Kaksi eroa muihin kulutusluottoihin:
  • Saat lainaa helpommin, koska veronpalautuksesi toimivat takuina
  • Kannat itse riskin: jos veronpalautuksesi määrä muuttuu, joudut maksamaan erotuksen
  • Tämän lisäksi menetät n. 25-30 % veronpalautuksistasi laina-yritykselle: tämä on lainan hinta.

Edullisempaa lainaa

Veronpalautus laina on oikeastaan vain tavallinen melko kallis pikalaina. Sen vuosikorko liikkuu noin 50% tienoilla. Edullisempaa lainaa tarjoaa mm. Freedom Rahoitus, josta lainaa on mahdollista saada 10% – 20% korolla

 

Luottoa jopa 35 000 € asti, korko vain 6%

Edullinen jopa 35000€ kulutusluotto Freedom Rahoitukselta. Ikäraja 24v.

Suomen pikalainamarkkinoille on ilmestynyt uusi tuote, joka aiheuttaa päänvaivaa kuluttaja-asiaviranomaisille ja tuottaa todennäköisesti mukavasti rahaa tuotteen lanseeraajille. Veronpalautus nyt palvelu on ollut uutisissa Verottajan varoiteltua palvelun vaaroista.

Palvelun idea on yksinkertainen. Saat lainaa heti, jonka sitoudut maksamaan tulevilla veronpalautuksillasi. Jos veronpalautusta on tiedossa vaikkapa 1000€, saat heti tilille esimerkiksi 800€. Ilmoitat verottajalla laina-yrityksen tilinumeron, ja verottaja tilittää palautuksesi suoraan heidän tilille. Vuosikorko pyörii noin 50% tienoilla.

Verottaja näkee ongelman siinä, että keväällä ilmoitettu veronpalautussumma voi vielä muuttua moneen kertaan ennen joulukuun palautuksia. Kuluttaja toimii täysin omalla vastuulla käyttäessään veronpalautusta lainanvakuutena. Erotuksen joutuu tietysti maksamaan takaisin lainan tarjonneelle taholle. Verottaja on myös huolissaan siitä, että kuluttajat sekoittavat Veronpalautus Nyt palvelun Verottajaan.

Palvelua tarjoaa Suomen Ennakkopalautus Oy. Toimitusjohtaja Jorma Järvisen mukaan mitään epäselvyyksiä ei pitäisi tällä kertaa syntyä, koska konsepti on tarkistutettu Kuluttajavirastolla.

Suomessa toimiva Svea Direkt eli Svea Ekonomi AB linkittää omalta sivultaan, www.svea-laina.fi/veronpalautus.html, Veronpalautus Nyt palvelun sivuja. Palvelun takana on todennäköisesti tavalla tai toisella Svea Ekonomi AB, joka myi vastaavaa tuotetta omissa nimissään vuonna 2009.