Etusivu » Tact Finance Oy tarjoaa nykyisin tililuottoja

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Tact Finance Oy tarjoaa nykyisin tililuottoja

[infoboksi]

Turkulainen Tact Finance Oy on yksi Suomen kulutusluottomarkkinoiden merkittävimmistä toimijoista. Tililuottoja kauppaava yritys on toiminut vuodesta 2006 lähtien ja tunnetaan nykyään etenkin suositusta Vippi.fi -palvelustaan. Mutta kannattaako Tact Financen lainatarjouksiin tarttua? Me selvitimme asian. Jatka lukemista.

Tact Finance Oy tunnettiin ennen nimellä Vipster Oy

Tact Finance Oy on pieni yritys. Virallisten tietojen mukaan sen palkkalistoille kuuluu vakituisesti vain kaksi työntekijää. Todellisuus on varmasti monimutkaisempi, mutta mistään suuryhtiöstä ei todellakaan ole kyse.

Tact Finance on yksi Suomen pikavippimarkkinoiden vanhoista konkareista. Aiemmin yritys tunnettiin nimellä Vipster Oy. Kuluttaja-asiamies ja markkinaoikeus ovat kiusanneet yritystä vuosien varrella liian korkeiden korkojen ja harhaanjohtavan markkinoinnin johdosta. Mistään puhtaasta pulmusesta ei siis ole kyse.

Tact Financella on nykyisin hallussaan lukuisia sivutoiminimiä, mutta aktiivisesti yritys tarjoaa tällä hetkellä vain yhdenlaista lainatuotetta: tililuottoa. Tililuotto on kulutusluotto, joka muistuttaa luottokorttia. Kuluttaja voi nostaa luottotililtä omalle pankkitililleen aina tarvitsemansa määrän rahaa. Laina maksetaan takaisin erissä, jolloin lainasummaan kertyy korkoa sopimuksen mukaisesti. Tilillä on luonnollisesti myös luottoraja, jonka yli avoin lainasumma ei saa nousta.

Tällaista on Tact Finance Oy:n laina

Tact Finance Oy tarjoaa tililuottojaan pääasiassa kahden verkkosivun kautta. Limiitti.fi ja Laina.fi eivät eroa toisistaan millään oleellisella tavalla, vaan molemmilla sivustoilla tarjotaan samaa Tact Financelle ominaista luottotiliä. Listaamme alle lainan tärkeimmät ominaisuudet.

  • Lainatilin yläraja on 3000 euroa.
  • Nostoista peritään 15 % nostoprovisio.
  • Avoimesta lainasta peritään 90 % nimelliskorko. Lainan todellinen vuosikorko on kuitenkin kaikkine lisäkuluineen 186,03 %.
  • Hakijan tulee olla vähintään 22-vuotias Suomessa asuva Suomen kansalainen.
  • Lainaa haetaan muiden tililuottojen tapaan verkkolomakkeella. Kunhan tili on avattu, yksittäisiä nostoja voi tehdä myös tekstiviestillä.
  • Uusi hakija saa suorittaa ensimmäisen nostonsa aina 500 euroon saakka ilman nostoprovisiota. Laina kuitenkin alkaa kerryttää korkoa tavalliseen tapaan, jos sitä ei makseta ennen ensimmäisen laskun lähettämistä.

Kannattaako Tact Financen tililuotto?

Tact Financen tililuotto on kalliimpaa kuin monien kilpailijoiden vastaavat tuotteet. Esimerkiksi Credit24.fi ja Euroloan tarjoavat edullisempia lainatilejä. Siksi Vippi.fi ja Limiitti.fi -tililuottoja ei voi erikseen suositella. Yrityksellä on myös hieman epämääräinen historia Suomen vippimarkkinoilla. Siksi sen tuotteisiin kannattaa suhtautua terveellä epäluulolla.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelun sähköposti: [email protected] / [email protected]

Tact Financen toimiston osoite:
Tact Finance Oy
Lemminkäisenkatu 46
20520 Turku

Puhelinnumero: 010 219 5500
Faksi: 010 219 5519