Etusivu » Suomilimiitti

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Suomilimiitti

Suomilimiitti on tavallinen tililuotto, joka antaa käyttöösi maks. 2000 euroa luottorajan. Tililuotto haetaan, kuten tavallista, netistä ja voit hakemuksen jäökeen käyttää tililuottoa koska vain, vaikka öisin. Luotolta nostaminen tosin vaatii nettiinpääsyä, tekstiviestinostot evät onnistu. Palvelu ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia – maksat siis ainoastaan luoton käytöstä.

Siirry Suomilimiitin sivuille >>

 

Kulut ja korot

Suomilimiitin nostoprovisio on 15%, nimelliskorko n. 107 % vuodessa ja muita kuluja ei ole. Se on siis täysin tavallinen, kallis mutta helppokäyttöinen tililuotto. Edullisempia vaihtoehtoja ovat Credit24 ja Nordean Käyttöluotto mutta Suomilimiitti ei myöskään ole erityisen huono vaihtoehto sen kuluttoman ensilainan ansiosta. Ikäraja 18-vuotta.

 

J.W.-Yhtiöt Oy

Palvelun omistaa hieman huonossa maineessa oleva J.W.-Yhtiöt Oy. Tämä yritys on ollut Helsingin Sanomien julkaisemalla yritysten mustalla listalla. Yritys on listalla, koska se kieltäytyi noudattamasta kuluttajariitalautakunnan esittämää suositusta korkojen palauttamisesta kehitysvammaiselle lainanhakijalle.

Kuluttajavirasto on antanut kiellon Reissuluoton markkinoinnille mutta emme saaneet vahvistusta siitä, koskeeko tämä myös Suomiliimittiä.

 

Älä lainaa täältä. Selkeästi edullisempi ja hyvä maineisempi ratkaisu on Nordean Käyttöluotto. Myös Euroloan ja Credit24 ovat edullisempia käyttöluottoja.