Etusivu » Suomen tililuotto

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Suomen tililuotto

Tämän artikkelin voivat olla vanhentuneita artikkelin iästä johtuen. Huomioithan, että voit täyttää kätevän kilpailutushakemuksen tämän sivun yläreunassa.

 

Suomen tililuotto on yksi uusista lainasivustoista, jotka ovat saapuneet pelastamaan suomalaisia kuluttajia vippien jälkeisestä lainatyhjiöstä. Onko Suomen tililuotto pätevä kilpailija vanhemmille joustoluottoja tarjoaville sivuille vai onko kyseessä rahastus? Katsotaan.

 

Mikä on tililuotto?

Suomen tililuotto on NDN-Yhtiö Oy:n vastaus uuteen lainsäädäntöön. Kesäkuussa 2013 astui voimaan uusi kuluttajansuojalaki, joka teki vippien tarjoamisesta käytännössä laitonta. Siispä ennen pikavippeihin erikoistunut yritys marssitti markkinoille uuden tililuottopalvelun.

Tililuottoa kutsutaan toisinaan myös joustoluotoksi tai käyttöluotoksi. Sen idea on, että kuluttaja saa käyttöönsä tietyllä lainalimiitillä varustetun luottotilin, josta rahaa saa nostaa tarpeen mukaisesti omalle pankkitililleen. Kustakin nostosta peritään provisio, jonka avulla lainayritys tekee voittoa.

Nostetun lainan voi maksaa takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä kotiin lähetetyllä laskulla. Tällöin siitä ei peritä korkoa. Siitä nostetun lainan osuudesta, joka on maksamatta tässä vaiheessa, peritään korkoa.

 

Miten Suomen tililuotto toimii

Suomen tililuottoa haetaan verkon kautta. Verkkolomakkeessa kysytään henkilötietojen lisäksi muita oleellisia tietoja, kuten tulotasoa. Hyväksytyn luottopäätöksen saatuaan asiakas voi heti ryhtyä tekemään rahanostoja.

Nostoja voi tehdä joko tekstiviestillä tai verkon kautta. Tekstiviesti maksaa normaalin tekstiviestin hinnan, siitä ei siis veloiteta ylimääräistä, toisin kuin tekstiviestilainoissa on perinteisesti ollut tapana. Netin kautta rahan nostaminen on ilmaista.

Luottolimiitti on 2000 euroa eli asiakas voi nostaa enintään yhteensä 2000 euron edestä lainaa kerralla. Sitä mukaa, kun asiakas maksaa lainaa takaisin, laina tulee taas asiakkaan nostettavaksi. Pienin mahdollinen kertanosto on 20 euroa. Kunhan laina on myönnetty, nostoja voi tehdä mihin tahansa vuorokaudenaikaan.

Hakijan on oltava 21-75-vuotias Suomen asukas. Maksuhäiriömerkintöjä ei luonnollisesti saa olla.

 

Suomen tililuoton hinta

Suomen tililuotto veloittaa 15% nostoprovision. Esimerkiksi Nordean ja Credit24 hinnat ovat huomattavasti edullisemmat mutta ei kyseessä kaikista kallein laina ole.

Jos laina maksetaan takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä, hinnasto on seuraavanlainen:

VelkasummaMaksetaan
50 e57,50 e
100 e115,00 e
300 e345,00 e
600 e690,00 e
1200 e1380,00 e
1600 e1840,00 e
2000 e2300 e

Asiakas voi kuitenkin hyödyntää mahdollisuutta maksaa laina takaisin useissa erissä. Kustakin ylimääräisestä kuukaudesta peritään 8,9 % korko. Maksuerien suuruus on aina vähintään 100 – 300 euroa velkasumman suuruudesta riippuen.

Luoton voi maksaa takaisin etukäteen ilman lisäkuluja.

 

Johtopäätös

Tililuotto ei ole kalleimmasta päästä lainaa, jota markkinoilla on tarjolla. Se on melko kilpailukykyinen verrattuna moniin pieniin kulutusluottoihin, puhumattakaan vanhojen pikavippien tähtitieteellisiin hintoihin. Luottokorttien tai pankkien käyttöluottojen kanssa se ei kuitenkaan pysty kilpailemaan.

 

NDN-Yhtiö Oy

Haminalainen NDN-Yhtiö Oy tunnetaan vanhastaan Suomivippi.fi -palvelustaan. Suomivippi lopetti toimintansa vuonna 2013, mutta NDN-Yhtiö porskuttaa.

Suomivipin ja Suomen tililuoton lisäksi NDN omistaa useita aputoiminimiä. Esimerkiksi Faceloan.fi, G7-CARD, Suomen lainavertailu ja Suomilaina24 kuuluvat näiden piiriin.

 

Suomen tililuotto yhteystiedot

NDN-Yhtiö Oy
Helsingintie 1
49460 Hamina

Puh: 0290 300 340
Fax: 05-288 488
Sähköposti: [email protected]