Etusivu » Sortter vertaa lainat parhaan koron takuulla

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Sortter vertaa lainat parhaan koron takuulla

Sortter on kotimainen lainavertailija, jonka kautta voi saada yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta 50 000 € asti ja valita helposti edullisimman vaihtoehdon. Sortter toimii yhteistyössä niin suomalaisten, kuin ulkomaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. 

Tutustuimme Sortteriin – lue kokemuksemme alta.

Parhaan koron takuu 

Sortter on ainoa lainavertailusivusto, joka tarjoaa asiakkailleen hotellisivuilta tutun hintatakuun. Mikäli Sortterin asiakas löytää valitsemansa lainan muualta jälkikäteen edullisemmin, Sortter lupaa hyvittää lainan koroista ja kuluista kertyvän hintaerotuksen suoraan asiakkaalle.

Minkälaista lainaa Sortterin kautta voi hakea

Sortter tarjoaa tällä hetkellä vakuudettomia lainoja 50 000 € asti. Lainaa voi hakea joko yksin tai rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan kanssa tarjottu korko on todennäköisesti pienempi ja lainatarjouksen saa useammalta pankilta. Sortterin mukaan heiltä haetaan eniten lainaa remontointiin, auton tai veneen ostoon, nykyisten lainojen uudelleen rahoittamiseen paremmin ehdoin, mutta myös lainojen yhdistäminen onnistuu. Sortterin mukaan keskimääräinen haettu laina on noin 10 000 €, eli hetken mielijohteesta otetuista lainoista ei Sortterin tapauksessa ole kyse.

Sortterin palvelu

Lainahakemuksen täyttäminen Sortterin sivuilla kestää n. 2-3 minuuttia jos kaikki hakemuksella kysyttävät tiedot ovat joko muistissa tai helposti saatavilla. Sortter kysyy myös pankkitilinumeron, jonka johdosta sitä ei tarvitse enää erikseen ilmoittaa valitulle lainanantajalle lainaa nostettaessa. 

Kokeillessamme Sortterin palvelua saimme ensimmäiset lainatarjoukset välittömästi. Muutaman lainatarjouksen saapumisessa kesti keskellä päivää n. tunti. Odottaminen kuitenkin kannatti, sillä nämä olivat koroiltaan edullisimmat vaihtoehdot.

Lainan käsittely

Lainankäsittelyä voi seurata Sortterin palvelussa reaaliajassa ja sieltä näkee tarjousten lisäksi tiedon siitä, millä pankeilla hakemus on edelleen käsittelyssä ja mitkä pankit ovat hylänneet hakemuksen. Tarjoukset on lajiteltu siten, että valinnan tekeminen on mahdollisimman helppoa – listan yläpäässä on parhaiten haettua summaa vastaavat tarjoukset ja kaikki tarjoukset on lajiteltu halvimmasta kalleimpaan todellista vuosikorkoa käyttäen. Palvelussa voi myös itse muuttaa järjestystä ja järjestää lainatarjoukset esimerkiksi pienimmän kuukausierän mukaan.

Onko Sortteria järkevä käyttää

Sortter on vakiinnuttanut asemansa lainavertailijana nopeasti. Sortter toimii yhteistyössä n. 20 lainantarjoajan kanssa ja heidän yhteistyökumppaneihinsa lukeutuu myös perinteisiä pankkeja. Sortter on poikkeuksellisen avoin lainan kulujen sekä korkojen kanssa ja palvelusta näkee helposti tarjousten erot ja ehdot. Parhaan koron takuu luo myös luotettavuutta Sortteria kohtaan ja vähentää haluja hakea lainaa useammasta eri paikasta. Arvosanaksi Sortterille annamme 9/10 ja täydet pisteet tipahtaisivat, mikäli palvelun kautta olisi saatavilla myös yli 50 000 € lainoja. 

Kaiken kaikkiaan suosittelemme Sortterin käyttämistä, mikäli lainan tarpeesi on alle 50 000 €. 

https://www.sortter.fi