Etusivu » SAV Rahoitus

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

SAV Rahoitus

Tämän artikkelin voivat olla vanhentuneita artikkelin iästä johtuen. Huomioithan, että voit täyttää kätevän kilpailutushakemuksen tämän sivun yläreunassa.

 

SAV-Rahoitus on lainapalvelu, joka tarjoaa lainaa autoa vastaan jopa 6000 euroa. Lainaa myönnetään korkeintaan 50 % auton tai muun moottoriajoneuvon markkina-arvosta. Maksuaikaa myönnetään enintään neljä vuotta. Pelkkä ajoneuvo riittää lainan vakuudeksi, mitään muita vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Koska autosi toimii vakuutena, saat SAV-Rahoitukselta kohtuullisen edullista lainaa.

 

Miten lainaa haetaan?

Lainaa voi hakea verkossa nettihakemuksella. Lainan korkoon vaikuttavat vakuudeksi tarjottavan ajoneuvon ikä, hakijan ikä ja bruttotulot sekä haetun lainan määrä suhteessa vakuuden arvoon. SAV-Rahoituksen pitää ensin tarkistaa näiden tietojen paikkansapitävyys ja siksi lainaa ei myönnetä pikalainojen tapaan välittömästi. Rahat voidaan siirtää hakijan tilille muutaman päivän kuluttua hakemuksen lähettämisestä.

Saat rahat tilillesi kolmen pankkipäivän kuluessa.

 

Kannattaako SAV Rahoitukselta ottaa lainaa?

SAV-Rahoitukset lainat ovat muita pankkien ulkopuolisia kulutusluottoja edullisempia, sillä auto toimii lainan vakuutena. Jos siis pystyt lainaamaan täältä, tulee se huomattavasti halvemmaksi kuin vakuudettoman kulutusluoton hakeminen. SAV-lainan korkoon vaikuttaa lainanhakijan ikä, tulotaso sekä auton ikä ja haetun lainan määrä suhteutettuna ajoneuvon arvoon. Korko on siis aina lainakohtainen mutta voi alimmillaan olla jopa 5 %, mikä on jo lähellä pankkien vakuudellisten kulutusluottojen korkoja – ja edullisempi kuin oikeastaan mikään vakuudeton laina. SAV:n verkkosivuillaan esittelemän lainan todellinen vuosikorko kaikkine kuluineen on 17,1 %.

 

Miten ajoneuvon arvo määräytyy?

Ajoneuvon arvo määritellään mallin, vuosimallin ja merkin perusteella. Koska autojen arvot määritellään autoja näkemättä ja tuntematta niiden historiaa, SAV käyttää erittäin maltillisia arvostuksia. Autosi todellinen arvo on siis todennäköisesti suurempi kuin SAV-Rahoituksen sille antama arvo. Tämä on tosiasia, joka lainan hakijan on vain pakko hyväksyä.

 

SAV-Rahoituksen taustat

SAV-Rahoitus Oyj on suomalainen ja suomalaisomisteinen yhtiö. Se perustettiin vuonna 2000 nimellä Suomen Autovakuus Oy. SAV oli edelläkävijöitä paitsi autovakuuksisten kulutusluottojen tarjojana myös tekstiviestiteknologian hyödyntämisessä.

Kuten monet kulutusluottoyritykset myös SAV omistaa oman perintöyhtiönsä. Savlex Oy hoitaa SAV-Rahoituksen lainojen perinnän. Tällainen kytkös laina- ja perintätoiminnan välillä on aina hieman epäilyttävää, sillä se johtaa tilanteisiin, joissa lainan perintään joutuminen voi muodostua konsernille edulliseksi vaihtoehdoksi.

SAV-Rahoituksen liikevaihto oli edellisellä tilikaudella 4,3 miljoonaa euroa. Yrityksen hallinto toimii Helsingissä ja kakkostoimisto Seinäjoella.

 

SAV-Rahoituksen yhteystiedot

SAV-Rahoitus Oyj
PL 9
00101 Helsinki

Puh: 09 3299 3200
Faksi: 09 3299 3260
Sähköposti: [email protected]