Etusivu » Rahaneuvos.fi

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Rahaneuvos.fi

Tämän artikkelin voivat olla vanhentuneita artikkelin iästä johtuen. Huomioithan, että voit täyttää kätevän kilpailutushakemuksen tämän sivun yläreunassa.

 

Rahaneuvos tarjoaa yrityslainaa mille tahansa yritysmuodolle. Onko kyseessä epämääräisten pikavippifirmojen uusi aluevaltaus vai voiko vakavasti otettava yritys turvautua Rahaneuvoksen apuun? Etulainaa.fi tutki asiaa. Jatka lukemista.

 

Kuka on Rahaneuvoksen taustalla?

Rahaneuvoksen omistaa Rahaneuvos Oy, jonka aputoiminimiin kuuluu myös Suomen Yrittäjärahoitus. Yritys on sangen tuore: se on lisätty rekisteriin heinäkuun lopulla vuonna 2013.

Rahaneuvoksen toimitusjohtaja on Vladimir Dvoretskiy, joka johtaa myös NordExpert-yritystä. Yritys toimii Suomen ja Venäjän välisen kaupan konsulttina. Yrityksellä on myös jonkinlainen yhteys rakennusalan työvoimaa välittävään Terragreen yhtiöön.

Rahaneuvos.fi -verkkosivu on todella amatöörimaisesti toteutettu sekä visuaalisesti että infotekstiensä puolesta. Tietoa lainan luonteesta ja ehdoista on hyvin niukasti saatavilla. Tämän olisi syytä saada hakijan epäilykset heti heräämään. Onko kyseessä aivan luotettava toimija? Katsotaan.

 

Millaista lainaa Rahaneuvos.fi tarjoaa?

Rahaneuvos tarjoaa ensilainana 400 tai 600 euron suuruisia yritysvippejä. Maksuaika kaikissa lainoissa on 30 päivää. Neljänsadan euron lainasta maksetaan takaisin 525 euroa eli mitenkään edullisesta lainasta ei ole kyse. Kuudensadan euron laina maksetaan takaisin 774 euron suuruisena.

Vanhoille asiakkaille tarjotaan myös suurempia lainoja ja pienten lainojen hinnat ovat hivenen halvempia. Katso hinnat seuraavasta taulukosta:

Lainasumma (€)Takaisin maksetaan (€)
400506
600749
800998
10001 247
1 5001 870
2 0002 494

 

Miten Rahaneuvoksen lainaa haetaan?

Rahaneuvoksen lainoja voivat hakea vain suomalaiset yritykset. Yritysmuodolla ei ole väliä eli niin toiminimi kuin osakeyhtiökin kelpaavat hakijoiksi.

Lainahakemuksen Rahaneuvoksen verkkosivuilla täyttää kaupparekisteriin merkitty yrityksen vastuuhenkilö. Lainasopimus allekirjoitetaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, ei yrityksen tunnuksilla.

Lainattu summa siirretään yrityksen tilille samana tai seuraavana päivänä hakemuksen lähettämisestä. Hakemuksia käsitellään klo 8-18 ja vain arkena.

Lasku toimitetaan pdf-muodossa hakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

 

Rahaneuvos.fi -lainan sudenkuopat

Vaikka Rahaneuvos ei pyydä lainalle reaalitakausta, lainan hakijan tulee antaa lainalle henkilötakaus. Tämä tarkoittaa, että yrityksen ajautuminen konkurssiin ei mitätöi velkaa, vaan tässä tilanteessa velka siirtyy yrityksen vastuuhenkilön harteille.

Konkurssikypsän yrityksen omistajan ei siis kannata ottaa yrityksen kuolinkouristuksissa Rahaneuvoksen lainaa pelastukseksi, sillä yrityksen kaatuessa myös yritysvippi kaatuu omistajan niskaan – aivan kuin yrityksen kaatuminen ja työttömyys eivät olisi kyllin raskas taakka yrittäjälle jo sellaisinaan.

 

Kannattako Rahaneuvoksen laina?

Koska Rahaneuvos on ollut markkinoilla sangen lyhyen aikaa eikä yrityksen toimitusjohtajalla ilmeisesti ole aiemmin ollut vastuullaan vastaavia yrityksiä Suomessa, sivuston luotettavuudesta on vaikea mennä takuuseen. Lainan korkeat hinnat ja verkkosivujen niukkuus ja epämääräisyys ovat kuitenkin omiaan herättämään epäilyksiä.

Ylipäätään yrittäjien ei pidä turvautua ylihinnoiteltuihin yritysvippeihin. Jos yritys ei tuota tarpeeksi rahaa ja pääoma hupenee, ota yhteyttä Patentti- ja rekisterihallitukseen ja laita lappu luukulle.

Jos olet vakaasti päättänyt ottaa pikalainaa yrityksellesi, Rahaneuvos.fi on silti huonoin mahdollinen vaihtoehto. Esimerkiksi Aasa Oy:n Yrittäjälaina.fi on Rahaneuvosta edullisempi ja lisäksi Aasa on luotettu toimija Suomen lainamarkkinoilla.

 

Rahaneuvos.fi yhteystiedot

Rahaneuvos Oy
Vanha talvitie 11 C
00580 Helsinki

Puh: 0207 342 642
Sähköposti: [email protected]