Etusivu » Rahalaitos

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Rahalaitos

Tämän artikkelin voivat olla vanhentuneita artikkelin iästä johtuen. Huomioithan, että voit täyttää kätevän kilpailutushakemuksen tämän sivun yläreunassa.

 

Tahdotko säästää koroissa? Etsitkö markkinoiden parhaita lainatuotteita tai yksilöityjä ratkaisuja säästämiseen sekä varainhoitoon? Rahalaitos.fi kokoaa saman katon alle maan tunnetuimmat lainantarjoajat ja neuvottelee puolestasi sinulle edullisimman lainavaihtoehdon.

Lue tämä arvostelu niin tiedät, kannattaako tätä palvelua käyttää. Spoilerina sanottakoon tässä vaiheessa, että todennäköisesti ei.

 

Tarpeisiisi räätälöity lainatarjous ilman vakuuksia

Rahalaitos.fi on asiakkaille ilmainen palvelu, joka nopeuttaa lainojen kilpailuttamista. Hakija lähettää hakemuksen Rahalaitoksen verkkosivun kautta ja sivusto etsii hakijalle markkinoiden edullisimman lainan. Tämä on ainakin ideana.

Hakijalla tulee olla vähintään 10 000 euron vuositulot. Rahalaitoksen välittämille lainoille ei vaadita vakuuksia.

 

Lainavaihtoehdot

Rahalaitoksen lainat vaihtelevat välillä 500 – 40 000 euroa. Lainasumman tarkka korko määräytyy yksilöllisesti hakijan maksu- ja luottokyvyn mukaan. Myös lainan suuruus ja takaisinmaksuajan pituus vaikuttavat korkokuluihin. Rahalaitoksen lainahakemuksessa voit eritellä lainatarpeesi pituuden 2-12 vuoden välillä. Lainaa voi hakea joko yksin tai yhdessä puolison kanssa. Rahalaitos.fi verkkosivuilta löytyy suuntaa antava lainalaskuri, jossa erilaisten lainasummien takaisinmaksujen kuukausierät on arvioitu.

Lainatarjous saapuu hakijan sähköpostiin usein vielä saman päivän aikana. Huomaa, että tarvitset lopullista hakemustasi varten myös veroerittelyn, palkkakuitin tai eläketodistuksen, joten uusimmat asiakirjat kannattaa pitää käden ulottuvilla. Tämä takaa lainan nopean käsittelyn.

 

Rahalaitos.fi-kokemuksia

Rahalaitos.fi ei kerro sivuillaan, kuinka monta yhteistyökumppania heillä on. Asiakkaan on siis mahdotonta arvioida, onko palvelusta mitään todellista hyötyä. Jos Rahalaitos.fi kerää lainatarjouksia vain kalliilta pankkien ulkopuolisilta lainafirmoilta, on laina väistämättä kallis.

Vaikuttaakin siltä, että Rahalaitoksen yhteistyökumppaneita ovat lähinnä pankkien ulkopuoliset kulutusluottosivustot, joiden hinnat ovat pankkilainaa korkeampia. Tosin varsinaisia pikavippejä se ei ilmeisesti välitä. Yhteistyökumppaneista mainitaan sivustolla Svea Ekonomi, Halino, Lainaamo, Collector, Bigbank, Cashbuddy, Nordax, Avida, Euroloan, Fellowfinance ja Ostosraha.

Rahalaitoksen hakemus on useimmille kuluttajille ajanhukkaa. Parempi vaihtoehto on hakea vakuudetonta kulutusluottoa omasta pankista, jos sinulla on aikaa käyttää lainan hakemiseen viikko tai pari. Jos taas tarvitset lainan nopeasti, kannattaa lainaa hakea suoraan vaikka Euroloanilta tai Ostosrahalta.

Jos et tarvitse lainaa nopeasti eikä sinua häiritse maksaa enemmän kuin pankkilainasta, saattaa Rahalaitos olla ihan toimiva vaihtoehto. Vastaavaa palvelua tarjoavat myös Etua.fi ja Freedom Rahoitus. Ainakaan palvelun kokeilemisesta ei ole haittaa, sillä se on maksuton.

 

Rahalaitos.fi yhteystiedot

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Satakunnankatu 13 B
33100 Tampere

Sähköposti: [email protected]
Puh: 09 2311 3670