Etusivu » Pikalainojen suosio kasvussa

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Pikalainojen suosio kasvussa

Kun asuntolainojen otto on tipahtanut vuodessa 20%, pikalainojen suosio on ollut valtavassa kasvussa. Pikaluottoja otettiin vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana 57 miljoonan euron edestä.

Suomalaisen keskimääräinen laina on kasvanut vuoteen 2008 verrattuna noin 12%. Yhteensä lainaa löytyy nyt noin 204 miljardia euroa.

Tavallinen pikavippi on vuonna 2009 noin 205€ suuruinen ja se maksetaan takaisin noin neljässä viikossa.

Pikavipit ja kulutusluotot, kuten asunnotkin, haetaan nykyään valtaosin netistä. Internet on noussut asunnonhakijoiden tärkeimmäksi tietolähteeksi. Kiinteistönvälittäjien tekemän haastattelututkimuksen perusteella 60 prosenttia vastaajista löysi esittelytiedon netistä, 23 prosenttia sanomalehdestä. Myös muu kiinteistökauppa sekä kiinteistönarvionti on siirtynyt yhä enemmän nettiin.