Etusivu » Pikavippi nettihakemuksella

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Pikavippi nettihakemuksella

Pikavippiä ei ole pakko ottaa tekstiviestillä. Nykyään useimmat lainapalvelut ottavat vastaan myös nettihakemuksia. Kuluttajan kannalta nettihakemuksella on monta etua. Pikavipit ovat yleensä kalliita juuri sen takia, että lainanotto- ja käsittelykulut ovat suuret, voi kustannuksia merkittävästi pienentää hankkimalla lainan nettihakemuksella maksullisten tekstiviestien sijaan. Lue tästä, miltä lainapalveluilta on mahdollista hakea pikavippi nettihakemuksella!

Pikavippi kannattaa ehdottomasti ottaa nettihakemuksella. Useiden lainapalveluiden myöntämien lainojen kokonaiskustannukset nousevat huomattavan korkeiksi, mikäli lainan ottaa tekstiviestillä, sillä lähes kaikissa lainapalveluissa yhden tekstiviestin hinta on 2-5 euroa. Kun tekstiviestejä tarvitaan kaksi kappaletta lainan saamiseksi, tulee etenkin pieniin, alle sadan euron vippeihin suuria ja turhia kustannuksia.

Esimerkki:
Mikäli otat Amex Rahoitukselta 50 euron suuruiset pikavipin, maksat korkoa 24 euroa sekä matkapuhelinlaskussasi tekstiviestimaksuja yhteensä 10 euroa. 50 euron lainalle 14 päiväksi tuleekin hintaa peräti 34 euroa!

Käyttämällä nettihakemusta välttyt myös huijausyrityksiltä, jotka pikavippiyritysten keskuudessa ovat valitettavan yleisiä. Osa yrityksistä saa tuottonsa pelkästään tekstiviestimaksuista, sillä kaikkien lainapalveluiden lainaehdoissa on mittava porsaanreikä luotonmyöntäjän oikeudesta olla perustelematta lainapäätöksiä. Lainapalvelu voikin evätä kenen tahansa lainahakemuksen ja olla perustelematta päätöstä asiakkaalle, vaikka luottotiedot ja muut lainan edellytykset olisivatkin kunnossa.

Nettihakemusta käyttämällä välttyykin huijausyrityksiltä sekä ylimääräisiltä lainan hakemiseen liittyviltä kuluilta. Juuri näistä syistä nettihakemusta käyttävät yritykset ovat yleensä kaikista luotettavimpia.