Etusivu » Pikavippi.fi

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49 € avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %. Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 500 € ja takaisinmaksuajan 1 vuosi on kuukausierä 51.5 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 617,97 €. Todellinen vuosikorko 48.78 % . Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 5 kk ja 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Pikavippi.fi

Tämän artikkelin voivat olla vanhentuneita artikkelin iästä johtuen. Huomioithan, että voit täyttää kätevän kilpailutushakemuksen tämän sivun yläreunassa.

 

Pikavippi.fi on yksi harvoista pikalainayrityksistä, joka on jatkanut toimintaansa pikalainojen myöntäjänä uuden korkokattolain tultua voimaan 31.05.2013. Moni muu yritys siirtyi tällöin tarjoamaan erilaisia tililuottoja mutta Pikavippi.fi myöntää edelleen perinteistä pikavippiä, sillä erotuksella, että laina-aika on erittäin pitkä – 184 päivää.

Venyttämällä laina-ajan 184 päivän pituiseksi vipin todellinen vuosikorko on saatu painettua alle Sampsa Katajan vaatiman maagisen 50 %. Sadan euron lainasta maksat takaisin 125€ ja 200€ lainasta maksat takaisin 250€. Molempien lainojen ikäraja on 18 vuotta.

Pikavippi.fi on 50 – 300 € kulutusluottoja tarjoava verkkosivusto. Sen omistaa OPR-Vakuus Oy. Hieman isompaa vastaavaa pikalainaa saa OPR-Vakuuden toiselta lainasivustolta Ostosraha.fi.

Pikalaina Pikavippi.fi-sivustolta on kohtuullisesti hinnoiteltu. Se on vuosikoroltaan monin verroin kalliimpaa kuin pankkilaina, mutta toisaalta pankit eivät tämän suuruista ja näin lyhyttä lainaa tarjoakaan. OPR-Vakuus ei ole joutunut suuriin ongelmiin lainvalvojien kanssa. Sillä on ollut kuitenkin pieniä kahnauksia kuluttajaviranomaisen kanssa. Aiheena on ollut brändin ulkomainonta – tarkemmin ottaen se, ovatko lainaehdot ja vuosikorot olleet mainoksissa esillä tarpeeksi suurella kirjasinkoolla.

 

Ostosraha kulutusluotto

OPR-Vakuus tarjoaa myös isompia ja kohtuullisemmin hinnoiteltuja kulutusluottoja Ostosraha-brändillä:

  • Ostosrahaa myönnetään vain yli 21-vuotiaille hakijoille
  • Hakemus täytetään internetissä
  • Laina-aika on 12-72 kuukautta.
  • Todellinen vuosikorko 5000 € lainalle on 29,50 %.

Ostosrahan kulutusluotto on verrattain helpaa ja peittoaa helposti perinteiset pikavipit. Edullisimmat kulutusluotot löytyvät kuitenkin aina kivijalkapankeilta. Lue tarkemmin kulutusluottojen kilpailuttamisesta täältä!

 

Pikavippi.fi yhteystiedot