Etusivu » Pikalainan hakeminen netistä

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Pikalainan hakeminen netistä

Joskus elämässä tulee vastaan tilanteita, jolloin lainan ottaminen tulee ajankohtaiseksi. Tällaisia äkillisiä menoja voivat olla esimerkiksi laskun maksu, ulkomaanmatka, auton osto tai unelmakodin remontti. Pikalainaa eli lainaa ilman vakuuksia tai takaajia voi hakea jokainen yli 18-vuotias Suomen kansalainen, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Pikalainan hakeminen netistä on helppoa ja nopeaa – parhaimmillaan lainapäätöksen ja rahat tilille saa vain muutaman minuutin sisällä!

Pikalainan hakeminen netistä kannattaa aloittaa pikalainojen vertailulla, sillä lainoista perittävät kulut ja korot vaihtelevat merkittävästi pikalainayritysten välillä. Pikalainamarkkinoiden kilpailu on kovaa, mutta sen lisäksi lainoista perittäviin kuluihin on vaikuttanut vuoden 2013 pikalainauudistus, jolla pikalainoille asetettiin korkokatto. Uusilaina.fi vertailee sivuillaan kymmeniä pikalainayrityksiä ja niiden tarjoamia luottoja aina 50 eurosta 10000 euroon. Laina-aika vaihtelee kuukaudesta kahteen vuoteen ja parhaimmillaan lainaa voi saada jopa 600 euroa täysin ilman kuluja. Lähes poikkeuksetta nämä kuluttomat pikavipit on tarkoitettu uusille asiakkaille. Tällaisia uusien asiakkaiden tarjouksia tarjoaa mm. Vivus.  Pikavippejä voi vertailla esimerkiksi lainamäärän, kulujen, ikärajan, laina-ajan, erien määrän ja vuosikoron mukaan.

Varsinainen pikalainan hakeminen netistä suoritetaan tunnistautumalla palveluntarjoajan sivuille verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautuminen eli sähköinen allekirjoitus on korvannut lainapapereiden perinteisen allekirjoituksen, ja nopeuttaa huomattavasti lainaprosessin etenemistä. Tunnistautumisen jälkeen täytetään ja lähetetään selkeä hakulomake. Lainapalvelun sopimusehdot ovat nähtävillä verkkosivulla jo ennen lainahakemuksen lähetystä, ja niihin on hyvä tutustua etukäteen myöhempien väärinkäsitysten välttämiseksi.

Kun hakulomake on lähetetty, pikalainaa tarjonnut yritys antaa yleensä alustavan lainapäätöksen välittömästi tietokoneen näytölle. Lopullinen lainapäätös saadaan parhaimmillaan 15 minuutin sisällä tekstiviestitse tai sähköpostitse. Jos lainan saamisella on kiire, on hyvä tutustua lainayrityksen maksuehtoihin: osa yrityksistä maksaa luottoja joka päivä klo 8-23 välisenä aikana, osa taas vain arkipäivisin. Myös rahojen siirtymisaika eri tileille vaihtelee yrityksittäin ja pankeittain. Lainaa voi kuitenkin hakea lainapalvelusta riippumatta 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä.

Pikalainan hakeminen netistä on huomattavasti pankkilainan saamista ja hakemista helpompi vaihtoehto. Yksityisiltä pikalainayrityksiltä lainattaessa paperit eivät huku byrokratiaviidakkoon, ja pikalaina saadaan nimensä mukaan tilille viimeistään muutaman päivän kuluessa lainahakemuksen jättämisestä. Pikalainaa saadakseen ei myöskään tarvitse antaa vakuuksia tai takaajia. Jos lainasumma on suurempi, osa lainayrityksistä saattaa vaatia todistuksen säännöllisistä palkka- tai eläketuloista asiakkaansa maksukyvyn varmistamiseksi.

Netistä haettu pikalaina maksetaan takaisin kuluineen kotiin tai sähköpostiin tulevalla laskulla. Vuoden 2013 lakiuudistuksen vuoksi eräpäivän siirtoa ei enää sallita aikaisemmassa maksullisessa muodossaan. Sen sijaan osa pikalainayrityksistä tarjoaa maksuvapaita kuukausia suurempien summien takaisinmaksuun.  Vuoden 2013 pikalainauudistus on vaikuttanut pikavippeihin myös siten, että tekstiviesteistä ei saa enää veloittaa ylimääräisiä kuluja. Täten pikalainan hakemiseksi ei välttämättä enää vaadita julkista puhelinnumeroa. Lisää pikalainauudistuksesta voit lukea esimerkiksi tästä Ylen uutisesta.

Pikalainan hakeminen netistä lyhyesti:

  • Pikalaina on tarkoitettu avuksi äkilliseen rahantarpeeseen yli 18-vuotiaille Suomen kansalaisille, joiden luottotiedot ovat kunnossa
  • Pikalainaa varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia – isoimmissa summissa säännölliset palkka- tai eläketulot ovat lainan ehtona
  • Pikalainasummat vaihtelevat 50 eurosta 6000 euroon ja laina-aika yrityksestä riippuen kuukaudesta kahteen vuoteen
  • Pikalainan hakeminen netistä kannattaa aloittaa lainojen vertaamisella osoitteessa Vertaalaina.fi
  • Pikalainan hakemisen yhteydessä palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla
  • Lainapäätöksen ja rahat tilille saa parhaimmillaan 15 minuutissa ja viimeistään muutaman arkipäivän kuluttua
  • Vuoden 2013 pikalainauudistuksessa pikalainoille asetettiin matala korkokatto, eikä eräpäivän siirrosta tai tekstiviesteistä saa enää periä ylimääräisiä kuluja
  • Netistä haettu pikalaina maksetaan takaisin kuluineen kotiin tai sähköpostiin lähetettävällä laskulla