Etusivu » OPR Lainat ja pikavipit

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

OPR Lainat ja pikavipit

Tämän artikkelin voivat olla vanhentuneita artikkelin iästä johtuen. Huomioithan, että voit täyttää kätevän kilpailutushakemuksen tämän sivun yläreunassa.

 

Lainaa 400€ – 2500€

OPR-Vakuuden liiketoiminta on muuttunut dramaattisesti 31.05.2013 tulleen lakimuutoksen myötä. Ostosraha.fi palvelu jatkaa toimintaa.

 

Tililuotto 50€ – 2500€

Everyday.fi palvelusta voi hakea joustoluotto 50€ – 2000€ 45 päivän maksuajalla. Everyday.fi palvelu on siis luottotili, jossa teet luottosopimuksen isommasta summasta mutta maksat ainoastaan siitä rahasta, jonka nostat.

 

Pikavippi.fi

Pikavippi.fi on eräs Suomen vanhimmista pikavippipalveluista. Se tarjoaa 50 – 1000 euron lainoja 14 vrk – 6 kk maksuajalla. Lainaa voi hakea verkon kautta tai tekstiviestillä. Pikavippi.fi on kiistatta eräs edullisimmista ja luotettavimmista vippisivustoista. Vaikka vippejä ei ylipäätään kannata liikaa harrastaa, jos sellaisen aikoo hakea, ei OPR:n sivusto ole lainkaan huonoin vaihtoehto.

 

Ostosraha.fi kulutusluotot

Ostosraha on kulutusluottoja kauppaava verkkosivu, joka tarjoaa 100 – 2500 € lainoja. Pienimmät näistä ovat käytännössä pikavippejä, isommat voidaan lukea kohtuullisemmin hinnoitelluiksi kulutusluotoiksi. Ostosrahalta haetaan lainaa aina verkkohakemuksella. Ikäraja on 21 vuotta. Lainojen maksuajat vaihtelevat välillä 1 – 36 kk. Lainan voi maksaa pois etukäteen ilman lisäkuluja. Ostosraha on pikavippejä huomattavasti edullisempi, mutta kalliimpi kuin pankkilainat.

 

Everyday.fi – luottokortti kännykässä

Everyday on luottokortin tapaan toimiva joustolaina. Eli kun Everyday-laina on kerran haettu, sitä voi käyttää uudestaan ja uudestaan ilman erillistä hakemusta. Lainasta ei peritä kuluja silloin, kun sitä ei käytetä.  Suurin mahdollinen Everyday-laina on 1000 euroa. Koko luotto pitää aina maksaa pois 1 – 3 kuukauden sisällä sen nostamisesta. Everyday on huomattavasti kalliimpi kuin pankkien käyttöluotot tai luottokortit, mutta selvästi edullisempi kuin pikavipit.

 

OPR Vakuus yhteystiedot

OPR-Vakuus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 HELSINKI

Puh: 020 741 2030
Sähköposti: [email protected]