Etusivu » Onko tämä harhaanjohtavaa markkinointia?

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Onko tämä harhaanjohtavaa markkinointia?

Internet on tunnetusti Villi Länsi, mutta onko tämä harhaanjohtavaa markkinointia? Amex Rahoitus, joka on yksi suurimmista pikavippiyrityksistä, mainostaa avoimesti myöntävänsä pikavippejä kellon ympäri joka päivä vaikka lain mukaan pikavippejä ei ole saanut tarjota kohta kahteen vuoteen kello 23-07 välisenä aikana. Jättääkö yritys siis kertomatta, että yöllä lainaa haettaessa rahat saa tilille vasta aamulla kello 7? Mikäli lainoja todella myönnetään kellon ympäri, on kyseessä varsin vakava piittaamattomuus lainsäädännöstä.

Amex Rahoituksella ei ole mitään tekemistä amerikkalaisen luotonantaja American Expressin kanssa nimen samankaltaisuudesta huolimatta