Etusivu » Nordean kulutusluotot

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Nordean kulutusluotot

Elämässä tulee eteen tilanteita, kun raha ei vain riitä, vaikka tarvetta olisi. Nordea-pankki auttaa asiakkaitaan raha-asioissa tarjoamalla edullisia ja luotettavia kulutusluottoja. Luotoista Nordean joustoluotto ja Visa- ja Master Card -luottokortit ovat vakuudettomia. Vakuudellista kulutusluottoa hieman isompiinkin hankintoihin voi saada panttia vastaan. Nordea kulutusluotot ovat kautta linjan edullisempia kuin netissä luottoa tarjoavien yritysten lainat.

Nordean Joustoluotto

Tarvitsetko uuden auton? Hajosiko telkkari? Pitäisikö keittiö remontoida? Vetääkö sohva viimeisiään tai onko edessä unelmien matka? Nordean joustoluotto sopii erilaisiin tarpeisiin, sillä sitä myönnetään tuhannesta eurosta aina 25000 euroon saakka. Joustoluotto on vakuudeton kertaluotto.

Joustoluoton takaisinmaksuohjelma räätälöidään joustavasti asiakkaan maksuvalmiuden mukaan. Laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, ja asiakkaalla on mahdollisuus kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa. Lainan korko muodostuu viitekorosta, 3 kuukauden Euriborista, marginaalista ja luoton avaus- ja tilinhoitomaksuista.

Nordean Joustoluottoa voi hakea verkkopankissa, Nordean konttorissa tai puhelimitse Nordean Asiakaspalvelussa. Rahat maksetaan asiakkaan tilille myönteisen luottopäätöksen jälkeen. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Vakuudettomat luottokortit

Luottokortti on yksinkertaisin ja tavallisin tapa saada lainaa. Luottokorttien luottorajat vaihtelevat huomattavasti.

Nordean laajasta luottokorttivalikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja:

  • MasterCard Gold ja Visa Gold, joiden luottoraja riittää isoihinkin hankintoihin.
  • MasterCard Silver ja Visa Silver, jotka lupaavat joustavuutta ja sujuvuutta talouden ylläpitoon.
  • Visa Debit, jolla voi nostaa käteistä ja maksaa ostoksia pankkitilitä Suomessa ja ulkomailla.
  • Visa Electron, jota käyttämällä tili pysyy koko ajan ajan tasalla.
  • Plussa-, Stockmann- ja Finnair-pisteitä kartuttavia luottokortteja
  • TUOHI MasterCard, johon kuuluva hintaturvavakuutus takaa käyttäjälleen tietyissä tilanteissa edullisimmat ostokset.

Tietoa luottokorteista ja esimerkiksi siitä, kenelle luottokortti voidaan myöntää saa Nordea-pankeista.

Vakuudellinen kulutusluotto

Vakuudellinen kulutusluotto on joustava lainamuoto, jonka vakuutena hakija käyttää omaisuuttaan, esimerkiksi asuntoaan. Vakuudellisen lainan korot ovat yleensä vakuudettomia alhaisemmat, joten suurempaa rahasummaa tarvitsevan kannattaa pohtia vakuudellisen kulutusluoton ottamista.

Vakuudellista kulutusluottoa voi hakea Nordean konttorissa. Lainaa myönnettäessä punnitaan asiakkaan maksukyky ja vakuuden kattavuus.

Vakuudellisen kulutusluoton takaisinmaksusuunnitelma sovitaan aina asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. Laina voidaan maksaa kuukausittain annuiteettina, tasalyhenteisenä tai kiinteinä tasaerinä. Asiakasneuvojat auttavat löytämään kullekin sopivimman maksutavan. Nordean nettisivuilta löytyy myös lainalaskuri, jolla voi kokeilla erilaisten lyhennystapojen vaikutusta lainan maksueriin.

Vakuudelliseen kulutusluottoon on mahdollista liittää Nordea Lainaturva, joka auttaa lainan hoitamisessa mahdollisen työttömyyden, työkyvyttömyyden ja sairauden aikana.

Keskitä lainasi yhteen paikkaan

Nordean Avain-, Kanta- tai Check-in-asiakkaana saat luottosopimuksesi edullisemmin! Nordean kattavilla nettisivuilla on myös erilaisia laskureita ja tilastoja, jotka helpottavat lainanottoa suunnittelevaa asiakasta. Laskuria kokeilemalla voi yllättyä positiivisesti tarvitsemansa lainan suuruudesta ja takaisinmaksuajasta.

Nordea tarjoaa lainanottajille myös muita palveluita, kuten vahinkovakuutuksia ja lainaturvaa, jotka auttavat yllättävissä tilanteissa.

Nordea tarjoaa myös opiskelijoille edullista opintolainaa. Opiskelijan kannattaa tutustua myös mahdollisuuksiinsa saada luottokortti käyttöönsä.