Etusivu » Nordean Käyttöluotto

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Nordean Käyttöluotto

Tämän artikkelin voivat olla vanhentuneita artikkelin iästä johtuen. Huomioithan, että voit täyttää kätevän kilpailutushakemuksen tämän sivun yläreunassa.

 

Nordean Käyttöluotto on pankin tarjoama luottokortti, joka käy maksuvälineenä noin 15000 liikkessä Suomessa. Kortilla voi maksaa liikkeissä tai siirtää rahaa omalle pankkitilille. Nordea luoton ainoa ongelma on sen hitaus. Jos haluat lainaa heti, lue alempaa mistä sitä voi saada. 

Käyttöluotolle saat keskimäärin kuukauden korotonta maksuaikaa, minkä jälkeen voit päättää lyhennätkö velaksi erissä vai maksatko koko summan kerralla. Jos päätät maksaa laskun erissä, maksat luonnollisesti korkoa lainapääomalle. Kuukausierä määräytyy suurimmasta käytetystä luoton määrästä. Voit itse päättää, maksatko laskuun merkityn minimierän, koko laskun tai jotain siltä väliltä. Luoton minimilyhennysprosentti on 4 % suurimmasta käytetystä luoton määrästä. Esimerkiksi 1 000 euron luotosta 4 % on 40 euroa.

Mitä kortti maksaa? Jos et maksa laskuasi kokonaan eräpäivänä, kertyy lainalle korkoa Nordea Prime + 12 %. Tämän lisäksi sinulta peritään 5€ tilinhoitomaksu. Jos haluat siirtää kortilta rahaa tilillesi, maksaa tämä 10€ / siirto.

Nordean Käyttöluotto on siis kirkkaasti yksi edullisimmasta käyttöluotoista ja muistutttaa hinnoiltaan enemmän luottokorttia kuin käyttöluottoa.

Nordean Käyttöluoton luottoraja on vähintään 1.000 euroa ja enintään 10.000 euroa. Tilinhoitomaksu 5 euroa/kuukausi, kun tilillä on velkasaldoa tai tapahtumia

  • Ei vuosimaksua
  • Käyttöluotto-kortilla teet isot ja pienet ostokset helposti kaikkialla Suomessa, yli 15 000 eri liikkeessä.
  • Käyttöluoton avulla jaksotat maksut juuri sinulle parhaiten sopiviin kuukausieriin.
  • Siirrät helposti käteistä rahaa Käyttöluotto-tililtä omalle pankkitilillesi 24 h/vrk ePalvelussa ja Nordea verkkopankissa.
  • Hoidat luottosi asioita jonottamatta ja helposti netissä 24 h vuorokaudessa ePalvelussa.
  • Saat ostoksillesi keskimäärin 30 pv korotonta maksuaikaa.
  • Kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa.
  • Aktiivisena Käyttöluotto-asiakkaana saat neljästi vuodessa kotiisi Torin, Käyttöluoton asiakaslehden. Mielenkiintoisten artikkeleiden lisäksi se sisältää yhteistyökumppaniemme tarjouksia, joilla saat merkittäviä alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista. Käytä etukupongit hyväksesi!

 

Lainaa 10000 heti

Nordean käyttöluoton ainoa ongelma on sen hitaus. Lainaa ei saa heti ja luoton hakemisessa kestää. Jos tarvitset lainaa heti, ihan 1000€ ei ole mahdollista saada mutta mm. lähes yhtä edullinen Credit24-luotto tarjoaa lainaa 3000€ heti. Ostosraha taas tarjoaa 2500€ heti tilille.

 

Muita käyttöluottoja

Käyttöluotto on lyhytaikainen laina, jota yleensä haetaan ilman vakuuksia tai takaajia. Käyttöluottoja haetaan Suomessa paljon.

 

Tiedä tämä käyttöluotoista

Hyvä nyrkkisääntö on, että mitä lyhyemmäksi ajaksi vippaat, sitä enemmän maksat kustannuksia. Viidenkymmenen euron pikavipistä joutuu helposti maksamaan korkoja ja muita kustannuksia toiset 50 euroa takaisin – sekä tietenkin alkuperäisen lainasumman.

Sen sijaan, että otat jatkuvasti 50 euron lainoja, kannattaa sinun ottaa ennemmin kerralla esim. 1000 euron laina – tosin sillä edellytyksellä, että pystyt pitämään kulutustottumuksesi kurissa, kun tilillesi tulee kerralla ylimääräiset 1000 euroa. Vaikka se hieman erikoiselta kuulustaakin kannattaa lainaa siis ottaa mielummin paljon kuin vähän. Mikäli luotolle on tarvetta usein, saattaa luottokortti olla halvempi vaihtoehto kuin kulutusluotot. Mikäli tarvitset lainaa yhtä suurta kertamenoa, esimerkiksi lomamatkaa, varten, on kulutusluotto halvin vaihtoehto.

Huomaa, että kaikkein ylihintaisimmat pikavipit ovat kesällä 2013 kadonneet Suomesta. Uusi lakisääteinen korkokatto on tehnyt pikavipeistä käytännössä kannattamatonta liiketoimintaa.

Ota huomioon, että jatkuva lainaaminen on erittäin huono ja kallis tapa hoitaa henkilökohtaista taloutta. Jatkuva lainaaminen ja velkaantuminen on merkki siitä, että tulosi ja menosi eivät ole tasapainossa. Tälläisessä tapauksessa on hyödyllistää ottaa kynä ja muistivihko esiin ja aloittaa menojen kirjaaminen. Edessä on joko menojen karsiminen tai vastaavasti tulojen lisääminen lisätyön avulla.

Eräs vähemmän tunnettu, mutta varteenotettava suomalaisille tarjottava luottokortti on Diners Club. Luottokortin todellinen vuosikorko pyörii usein noin 10 % tietämillä, siinä missä lyhytaikaisella vipillä se saattaa hyvin olla jopa 600 %.

 

Käyttöluoton kilpailuttaminen

Käyttöluotto kannattaa aina kilpailuttaa. Tässä pikavippi vertailussa on listattu kaikki suomalaiset lainan antajat. Siitä näet parhaiten mistä vippiä kannattaa hakea – jos mistään. Jos huomaat ottavasi lainaa usein, kannattaa harkita luottokortit artikkeliimme tutustumista ja luottokortin hakemista.

Jolnkinlainen apu luottojen vertailuun saattaa löytyä Etua.fi palvelusta tai Freedom Rahoitukselta. Lähetät heidän kauttaan yhden hakemuksen, mutta saat monta tarjousta. Näistä voit sitten valita halvimman ja sinulle parhaiten sopivan pikavipin tai lainan. Palvelu on ilmainen. Huomaa kuitenkin, että palvelut kilpailuttavat hyvin rajallista määrää lainanantajia.

 

Käyttöluotto vai luottokortti?

Käyttöluottoa on huomattavasti helpompi saada, mutta sen kustannukset ovat usein pitkällä tähtäimellä suuremmat kuin luottokortin. Jos tarvitset luottoa usein, kannattaa mieluummin hakea luottokorttia. Jos ylimääräisen rahoituksen tarve on vain kertaluontoista, on käyttöluotto todennäköisesti paras vaihtoehto, kunhan et turvaudu pikavippiin.