Etusivu » Nordcredit.fi

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Nordcredit.fi

Nordcredit.fi kauppaa suomalaisille kuluttajille 3000 euron suuruisia tililuottoja. Me tutustuimme NordCreditin lainaan ja selvitimme, onko se hakemisen väärti. Lue tästä lisää.

 

Tililuoton toimintaperiaate

Tililuottoja myöntävät niin pankit kuin netissä toimivat rahoitusyhtiötkin. Toimintaperiaate on aina sama. Kuluttaja voi nostaa luottotililtä rahaa itselleen sopivassa tahdissa. Raha siirtyy asiakkaan omalle pankkitilille. Tililuotolla ei siis yleensä tehdä suoraan ostoksia, paitsi jos kyseessä on luottokortti.

Tililuoton kulut koostuvat yleensä ainakin noston yhteydessä perittävästä prosentuaalisesta provisiosta sekä nimelliskorosta, joka lisätään avoimeen lainasummaan kerran kuussa. Jos lainan maksaa takaisin ennen ensimmäisen kuukausimaksuerän saapumista, se ei kerrytä lainkaan nimelliskorkoa. Tililuoton voi siis maksaa pois koska tahansa ja tämä vähentää lainan kokonaiskuluja. Sen sijaan lainan maksaminen hitaasti useassa erässä tulee kalliiksi. Kun tietty osuus avoimesta luotosta on maksettu takaisin, se on uudestaan kuluttajan nostettavissa.

 

Nordcredit.fi-tililuotto max. 3000 €

Nordcredit.fi on Lainasto Oy:n omistama lainapalvelu. Lainasto tunnetaan jo vuosien takaa melko kalliista kulutusluotoistaan.

Nordcreditin lainaa haetaan verkkolomakkeella ja verkkopankkitunnuksilla. Lomakkeessa pitää kertoa itsestä henkilötietojen lisäksi erilaisia henkilökohtaiseen talouteen vaikuttavia tekijöitä, kuten tulotason, avoimet velat ja perhetilanne. Hakijan pitää olla täyttänyt 20 vuotta ja hänen pitää asua pysyvästi Suomessa. Luottotietojen pitää olla tietenkin kunnossa.

Jos laina myönnetään, asiakkaalle avataan luottotili, jonka limiitti on 3000 euroa. Tältä tililtä voi nostaa lainarahaa omalle pankkitilille omassa tahdissa. Avausmaksua ei ole. Pienin mahdollinen nosto on 100 euroa. Nostosta peritään 14 prosentin nostoprovisio.

Laina maksetaan takaisin 50-300 euron kuukausierissä. Avoimeen lainaan lisätään kuukausittain 5 prosentin nimelliskorko. Muita tilinhoitomaksuja ei ole. Nordcredit-lainan todellinen vuosikorko on 118 %, jos nostettuna on 3000 euroa ja se maksetaan pois mahdollisimman hitaasti.

 

Miten Nordcredit pärjää vertailussa?

Nordcredit sijoittuu lainavertailussa seuraavasti:

  1. Halvinta lainaa saa pankeista. Pankkien vakuudelliset ja vakuudettomat tililuotot sekä luottokortit ovat halvin vaihtoehto joustoa talouteensa hakevalle.
  2. Pankkien ulkopuolisista vakuudettomista kertaluotoista voi löytyä helposti edullisempia vaihtoehtoja kuin Nordcredit. Voit löytää edullisimman lainan esimerkiksi käyttämällä ilmaista Etua-lainavertailua.
  3. Markkinoiden halvimmat pankkien ulkopuoliset tililuotot, kuten Credit24, peittoavat Nordcreditin hinnoittelullaan.
  4. Nordcredit sijoittuu pankkien ulkopuolisten tililuottojen tyypilliseen keskikastiin hinnoittelunsa puolesta.
  5. Kalliit tililuotot. Markkinoilta löytyy paljon Nordcreditin tililuottoa hintavampiakin vaihtoehtoja.

Hae Nordcreditiä siis vain, jos vaihtoehdot 1.-3. on jo koluttu tuloksettomasti läpi. Tällöinkin mieti tarkoin, minkä verran näin kallista luottoa kannattaa hakea. Kulut muodostuvat helposti todella korkeiksi.

 

Nordcredit yhteystiedot

Osoite:
Lainasto Oy
Yliopistonkatu 26 B
20100 Turku

Sähköposti: [email protected]