Etusivu » Nordax laina

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Nordax laina

Tämän artikkelin voivat olla vanhentuneita artikkelin iästä johtuen. Huomioithan, että voit täyttää kätevän kilpailutushakemuksen tämän sivun yläreunassa.

 

Ruotsalainen Nordax on palannut Suomen markkinoille. Nordax Finans AB (publ) tarjosi kulutusluottoja vuosia sitten mutta lopetti toiminnan moneksi vuodeksi. Nordax Finans AB on avannut taas omat sivunsa.

Nordax.fi-osoitteesta lainaa on tarjolla 3000€ – 40000€ enintään viidentoista vuoden maksuajalla. Nimelliskorko on 8,90-18,90 % ja todellinen vuosikorko 22,75-36,89 %. Todelliseen vuosikorkoon sisältyy myös 5 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu sekä 150 euron avausmaksu.

Yleisesti ottaen Nordax AB tarjoaa varsin tavallisia ja tavallisen hintaisia kulutusluottoja. Kyseessä on luotettava palvelu, joka tunnetaan jo vuosien ajalta.