Etusivu » Mottimarket-huijaus

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Mottimarket-huijaus

Mottimarket Oy, jonka aputoiminimiin kuuluu Vitamiinipörssi, on päätynyt viranomaisten suurennuslasin alle. Monet suomalaiset ovat saaneet kotiinsa pyytämättä paketin, jossa on monivitamiinivalmistetta sekä lasku.

Tämä on jo itsessään erittäin epäilyttävää toimintaa. Kyseessä on eräs versio 1950-luvun legendaarisesta markkinointikampanjasta, jossa Visa lähetti pyytämättä kuluttajille 60 000 käyttövalmista luottokorttia.

Mottimarket on kuitenkin mennyt vielä pidemmälle. Osa kuluttajista on kertonut löytäneensä kuoresta pelkän laskun, ei lainkaan vitamiineja. Kotiin lähetetyssä laskussa on palvelupuhelinnumero, mutta siihen soittaminen maksaa 36 euroa!

Ei ole siis ihme, että sekä kuluttajaviranomainen että poliisi ovat kiinnostuneet yrityksen toiminnasta. Mottimarketin kirjeen vastaanottaneita kehotetaan kääntymään asiassa poliisin puoleen.