Etusivu » Mistä saan luottokortin helposti?

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Mistä saan luottokortin helposti?

Luottokortin hakeminen pankilta ei ole aina helppoa, jos hakijan tulot ovat matalat. Jopa säännöllisiä kuukausituloja nostava asiakas voi yllättäen saada pankilta pakit, jos palkka ei ole kyllin korkea tai jos taustalla raksuttaa asuntolaina.

Luottokortti on kuitenkin äärimmäisen kätevä etenkin osamaksuja ja ulkomaanmatkoja varten. Siksi monen mielessä pyörii, mistä saan luottokortin helposti ja halvalla?

Me selvitimme. Kelaa alaspäin.

 

Tässä on kaikkein helpoin luottokortti: Prepaid Mastercard

Luultavasti kaikkein helpoin korttiraha on CellClub Prepaid Mastercard ja vastaavat kilpailijasivustot, kuten Creditup.

Prepaid-maksukortti ei ole periaatteessa luottokortti, sillä asiakas ensin lataa rahaa kortille ja tämän jälkeen hän voi tehdä sillä ostoksia aivan kuin se olisi normaali luottokortti. Prepaid-kortti on hyvä vaihtoehto henkilölle, joka tarvitsee luottokorttia vaikkapa verkko-ostoksiin tai matkoilla maksamiseen, mutta ei ole syystä tai toisesta oikeutettu luottotilillä varustettuun korttiin.

Tämän ”luottokortin” saa jopa ilman luottotietoja.

 

”Luottokortti” ilman luottietoja

CellClub prepaid-luottokortin voi saada jopa ilman luottotietoja!

CreditUpin kortin voi hankkia joko fyysisenä korttina tai virtuaalisena versiona. Virtuaalinen kortti maksaa 5 euroa, fyysinen muoviläpyskä puolestaan 49 euroa. Muoviseen korttiin liittyy myös tili, jonka avulla asiakas voi ottaa vastaan maksuja.

Hyvää Prepaid-kortissa varsinaisiin luottokortteihin verrattuna on, ettei sillä tehtyjä ostoksia tarvitse jälkikäteen maksella pois, vaan koska kortille on etukäteen ladattu aitoa rahaa, myös sillä suoritetut ostot kuittaantuvat kerralla.

 

Näin saat ”oikean” luottokortin helposti

Oikean luottokortin hankkiminen on mahdotonta, jos luottotietosi eivät ole kunnossa. Samoin, jos sinulla ei ole lainkaan säännöllisiä tuloja, luotollista korttia tuskin heruu.

Helpoimmin oikea luottokortti irtoaa suuren ostoksen yhteydessä. Tällöin kyseessä on kauppaketjun tai yrityksen oma luottokortti. Nämäkin luottokortit ovat loppujen lopuksi pankkien pyörittämiä, mutta niillä on hieman eri ehdot kuin pankeilta haettavilta luottokorteilla. Yhtiöiden nimellä varustetut kortit ovat lähes poikkeuksetta kaikkein korkeakorkoisimpia kortteja, mutta toisaalta niiden avulla voi saada kyseisen kauppaketjun myymälöistä alennuksia.

Kannattaa tietenkin kokeilla hakea luottokorttia myös omasta pankista, jossa olet jo vakituisena asiakkaana. Oma pankki tietää, oletko luotettava maksaja. He myös pääsevät näkemään suoraan tilitietosi. Voit neuvotella kortin hankkimisesta pankkikonttorissa kasvokkain virkailijan kanssa.

Huomaa, että opiskelijan on tulotasoon suhteutettuna helpompaa saada pankista kortti kuin muiden kuluttajien. Kannattaa hyödyntää edullisia opiskelijapaketteja.

 

DFC Whitecard on kallis, mutta helppo

Erittäin helppo Mastercard on Laina.fi-tuotemerkin alla myytävä DFC Whitecard. Whitecardille myönnetään enintään 500 euron luotto ja kortti on voimassa vuoden verran. Joka kuukausi velkapääomaa pitää lyhentää 30 % tai vähintään 125 euroa.

Kortin hankkimisesta ei koidu kustannuksia, vaan DFC perii nostoprovision jokaisella käyttökerralla. Provision suuruus on 10 % nostettavasta summasta.

Whitecard on kallis luottokortti, mutta myönnetään kevyemmin perustein kuin pankkien välittämät kortit. Korttia voi hakea myös opiskelija

 

Muista nämä vinkit luottokortin hankinnassa

  • Monien luottokorttien ikäraja on 20 vuotta.
  • Halvin luottokortti on ollut useimmissa viime vuosien vertailuissa S-Pankin Kanta-asiakas Visa-kortti. Jos siis haluat luottokortillesi mahdollisimman matalat käyttökustannukset, kannattaa liittyä S-ketjun asiakkaaksi. Huonona puolena kanta-asiakkuus maksaa rahaa, joten S-Pankin tarjoukseen kannattaa tarttua vain, jos aiot käyttää samaa luottokorttia pitkään.
  • Älä hanki luottokorttia, jos et ole varma, että pystyt maksamaan käytetyt luotot takaisin. Tutkimusten mukaan luottokortti saa ihmiset tekemään ostoksia huolimattomammin kuin käteinen raha, joten vähävarainen luottokortin haltija on helposti vaarassa joutua velkakierteeseen. Malttia velkaantumiseen!