Mistä saa edelleen pikalainaa?

//Mistä saa edelleen pikalainaa?

Parhaat pikalainatarjoukset juuri nyt

Ferratum

400 - 2000
 • Ilmainen ensilaina, rahat tilille heti.

Ostosraha

400 - 10000
 • Edullinen ja rahat tilille heti.

Toisinaan ihmiset tarvitsevat lainaa heti eikä aikaa ole hitaasti eteneviin lainaneuvotteluihin pankissa. Näin on esimerkiksi silloin, kun jokin ennalta arvaamaton meno pistää talouslaskelmat uusiksi. Näin voi käydä, vaikka talouden yrittäisi pitää tasapainossa ja suunnitella menot ja tulot huolellisesti etukäteen. Kaikkea ei kuitenkaan voi ennakoida ja niinpä lapsen sairastuminen, pyykkikoneen rikkoutuminen tai häätö vuokra-asunnosta voi sekoittaa pakan totaalisesti. Kuka lainaisi rahaa kun tarvitset kulutusluoton heti? Tältä sivulta löydät 100€ – 200€ pikakalainat pitkällä maksuajalla sekä pikalainaa ilmaiseksi 50€ – 300€. Esittelemme myös Ostosrahan, joka tarjoaa lainaa jopa 2500€ heti tilille.

Tervetuloa hakemaan pikalainaa heti. Itsellesi parhaiten sopivat pikalainat löydät alla olevasta vertailusta helposti. Muista kuitenkin, että pankkien ulkopuoliset lainat ovat kalliita. Niitä ei tule hakea ilman pätevää takaisinmaksusuunnitelmaa. (Artikkelin tiedot ja tarjoukset on päivitetty 21.06.2015)

Hae kulutusluotto heti tältä luotettavalta suomalaiselta yritykseltä tai selaa alaspäin ja katso laajempi pikalainavertailu sekä joitain huomattavasti pikalainaa edullisempia mutta kuitenkin yhtä nopeita vaihtoehtoja.

Nopea laina netistä: rahaa heti tilille

Hae lainaa!
Hae lainaa!

Vivus.fi 10€ – 400€ heti tilille

Lainaa heti tilille 10€ – 400€ 30 päivän maksuajalla. Täysin ilmainen laina – ei korkoja tai kuluja. Tutustu!

Hae lainaa!
Hae lainaa!

Ostosraha 400€ – 3000€ heti tilille

Lainaa heti tilille 400€ – 3000€ rahat tilille jopa 15 minuutissa. Ikäraja 20v.

Pikalainat pitkällä maksuajalla

Pikavippi heti tilille 18-vuotiaalle

Hae lainaa!
Hae lainaa!

Pikavippi.fi 100€ – 300€ heti tilille

Lainaa heti tilille 100€ – 300€ pitkällä maksuajalla. Tutustu uuteen palveluun täällä!

Vanhanmalliset pikavipit ovat jääneet historiaan. Lainayritykset ovat kuitenkin kehittäneet uusia tapoja tarjota kuluttajille pikalainaa – hieman kohtuullisemmilla hinnoilla kuin aiemmin. Lisäksi osa vanhoista kulutusluotoista on käytännössä pikalainoja: rahat saatetaan siirtää tilille minuuteissa. Katso tästä, mistä saa edelleen pikalainaa!

Täysin ilmainen pikalaina

Hae lainaa!
Hae lainaa!

Ferratum 50€ – 400€ heti tilille

Lainaa heti tilille 50€ – 400€. Täysin ilmainen laina.

Minne pikavipit katosivat ja mistä saan edelleen lainaa nopeasti?

Vuoden 2013 kesäkuussa astui voimaan uusi kulutusluottoja koskeva laki. Osana lakia täytäntöön astui myös kiistelty pienten kuluttajaluottojen korkokatto. Korkokatto estää lainan tarjoamisen korkeammalla kuin 51 % todellisella vuosikorolla. Tämä teki käytännössä pikavipeistä kannattamatonta liiketoimintaa mutta moni yritys päätti kuitenkin jatkaa toimintaansa. Viimeisten vuosien aikana pienlainojen määrä on laskenut tasaisesti, mutta ala ei ole suinkaan kuollut, vaan muuttanut muotoaan.

Osa vippisivustoista on laittanut lapun luukulle. Osa yrityksistä vastasi lakimuutokseen päivittämällä tuotevalikoimaansa lain edellyttämällä tavalla. Eri sivustot tarjoavat yhä nykyään pikalainaa – vain hieman erilaisessa muodossa ja edullisemmalla hinnalla kuin mihin on totuttu.

Tässä on listattu muutama yritys, jotka tarjoavat edelleen hyvin perinteistä pikalainaa pienin muutoksin.

Rahaa tilille heti – täältä saat edelleen kulutusluoton heti

Pikaiseen rahantarpeeseen otettujen luottojen laina-aika on tyypillisesti lyhyt, summasta riippuen muutamasta kuukaudesta korkeintaan muutamaan vuoteen. Haettu summa taas voi olla pikavippien kohdalla korkeintaan muutamia satasia ja kulutusluottojen kohdalla joitakin tuhansia, harvoin kuitenkaan yli 6 000 euroa. Isommissa luotoissa vaaditaan tyypillisesti suurempia säännöllisiä tuloja ja korkeampaa ikää kuin muutaman satasen pienlainoissa. Luottoa voi myös hakea yhdessä vaikkapa avopuolison kanssa, jolloin mahdollisuudet saada luottoa paranevat.

Lainapäätöksen saa noin vartissa ja rahat ovat parhaimmillaan tilillä saman tien. Kannattaa kuitenkin huomioida, että pankkiyhteydestä riippuen rahojen näkymiseen tilillä voi mennä parikin pankkipäivää. Palveluntarjoajan sivuilla on yleensä lista pankeista, joiden tileille rahat siirtyvät heti.

Markkinoiden edullisin pikalaina yli 20-vuotiaalle

Hae lainaa!
Hae lainaa!

Ainalaina 50€ – 2000€ heti tilille

Lainaa heti tilille 50€ – 2000€ nyt tililuoton muodossa. Erittäin edullinen laina. Tutustu!

Pikavippi.fi venyttää laina-aikaa

Pikavippi.fi on ratkaissut ongelman näppärästi pidentämällä laina-aikaa. Heidän 100 ja 200 euron lainojaan on yhtä helppoa hakea kuin vanhojakin pikavippejä ja ne maksavat saman verran. Laina-aika on kuitenkin venytetty puolen vuoden mittaiseksi, kun perinteisissä pikavipeissä laina-ajat liikkuivat viikon ja parin kuukauden välimaastossa. Tämä pudottaa todellisen vuosikoron sopivasti lakisääteisen 51 % alapuolelle.

Hae Pikavippi.fi laina tästä

Ostosraha.fi lakkaa tarjoamasta pientä lainaa

Ostosraha ei enää tarjoa pieniä lainoja. Lainasummat liikkuvat välillä 400 – 2500 euroa ja lyhin laina-aika on 12 kuukautta. Ostosrahaa voi kuitenkin hyvällä syyllä kutsua pikalainaksi, sillä heille ei tarvitse lähettää liitteitä, kuten palkkatodistuksia. Tämä nopeuttaa lainan käsittelyä niin, että periaatteessa rahat voi olla mahdollista saada tilille vartissa.

Hae Ostosraha laina tästä

Vippi24 edellyttää henkilötakausta (ei toiminnassa)

Vippi24.fi on omaksunut toisenlaisen taktiikan. Sivusto tarjoaa hillittömän halpoja pikavippejä, mutta edellyttää lainalle takaajan. Perinteisestihän pikavipit ovat olleet vakuudettomia. Jos hakija ei pysty itse järjestämään henkilötakausta, Vippi24 voi välittää asiakkaalle lisämaksusta vapaaehtoisen takauksen. Tätä vaihtoehtoa ei esitellä selkeästi lainasivustolla, eli vaihtoehtoon saattaa olla kätkettynä mittaviakin lisäkuluja.

Vippi24.fi -lainojen suuruus on 50 – 1000 euroa ja maksuaika perinteisten vippien tapaan 14 – 90 vuorokautta.

Vippi24.fi on lopettanut toimintansa ja ohjaa asiakkaansa yhä toiminnassa olevan Pikavippi.fi:n sivuille.

http://www.vippi.24.fi

Ferratum koroton

Ferratum on alkanut tarjota korotonta ensilainaa pikavippinä. Vipin suuruus on 50 – 300 euroa ja maksuaika on lainan suuruudesta riippuen 7 – 30 päivää. Jos laina maksetaan ajallaan, siitä ei peritä mitään kuluja, vaan asiakas maksaa takaisin ainoastaan sen summan, jonka oli lainannut. Tätä mahdollisuutta kukin asiakas voi hyödyntää kuitenkin vain kerran.

Hae Ferratum laina tästä

Vivus

Vivus on siitä erilainen yritys, että Vivus myöntää jopa 5 euron lainoja. Tällä hetkellä Vivuksen ehdot ensimmäisen lainan ottajalle on erittäin houkuttelevat, sillä mikäli maksat lainasi takaisin ajallaan, ei Vivus peri laisinkaan korko- tai muita käsittelykuluja. Tällä pyritään vetämään puoleensa uskollisia asiakkaita, jotka lainaavat jatkossakin Vivukselta. Asiaan sisältyy kuitenkin se sudenkuoppa, että seuraavista lainoista maksatkin jo korkeaa korkoa. Joka tapauksessa, ensimmäinen laina Vivuksella on tällä hetkellä ilmainen. Myöhemmät Vivus-lainat ovat aina suuruudeltaan 2010 euroa. Tällä päästään ohittamaan korkokattolaki, joka koskee vain alle 2000 euron pienlainoja.

Hae Vivus laina tästä

Sitten muutama edullisempi mutta hitaampi vaihtoehto

Ostosraha

400 - 10000
 • Rahat heti tilille

Nopsalaina

2000 - 40000
 • Helppo hakemus

Norwegian

500 - 50000
 • Edullisin

Pikalainaa tililuoton avulla

Tililuotto on tyypillisin ratkaisu, jolla lainayritykset pyrkivät kalastelemaan vippiasiakkaitaan takaisin. Tililuotto tai joustoluotto on lainatili, josta asiakas voi nostaa tarpeen mukaan haluamansa määrän lainaa aina sopimuksessa määriteltyyn luottolimiittiin saakka. Luottolimiitti on tyypillisesti parin tuhannen euron luokkaa. Kun tili on kerran avattu, sieltä on mahdollista nostaa lainaa pieniä summia ja nopeasti aivan pikavippien tapaan, joissain tapauksissa jopa maksuttomalla tekstiviestillä.

Kustakin nostosta maksetaan provisio. Jos koko laina maksetaan takaisin ennen eräpäivää, siitä ei koidu muita maksuja. Luottoa voi myös lyhentää useassa erässä. Tällöin velalle kertyy korkoa.

Everday

2000
 • Korko alk 15%
 • Ikäraja 18v

Credit24

3000
 • Nostoprovisio alk 4.49%
 • Ikäraja 19v

Euroloan

5000
 • Nostoprovisio 15%
 • Ikäraja 20v

Ainakin seuraavat lainasivustot kauppaavat tililuottoa:

Vivus.fi-sivuston omistava 4finance on julistanut, että heidän luottojen korot ovat jatkossakin 200-1000 %. Heidän ratkaisunsa on esimerkki tililuottojen hyväksikäyttämisestä karulla tavalla lain kiertämiseen. Luottoa tarjotaan muodollisesti yli 2000 euron verran, mutta kuluttajan ei tarvitse nostaa koko summaa. Ja uusi korkokattohan ei kosketa yli 2000 euron suuruisia lainoja. Jos tämä toiminta jatkuu, on varmaa, että siihen puututaan viranomaisten taholta. Sillä toisin kuin monet yllä luetelluista reaktioista uuteen korkokattoon, 4financen reaktio on täysin lain henkeä vastaan. On mahdollista, että osa muistakin yllä listatuista tililuotoista veloittaa yhtä suuria todellisia vuosikorkoja pienistä tililuottojen nostoista.

Entä positiivinen luottorekisteri?

Lainayritykset ovat peräänkuuluttaneet positiivista luottorekisteriä. Tällaista ei olla näillä näkymin Suomeen perustamassa. Sen sijaan Suomen Asiakastieto Oy sallii lainanantajien saada tietoa lainaa hakevien asiakkaiden velkatilanteesta, kunhan hakija vain antaa tähän luvan. Tämä vähentää kulutusluottoja kauppaavien yritysten riskejä, sillä yrityksillä on mahdollisuus saada tietää, onko hakija korviaan myöten velkaantunut. Yritysten on siksi nyt helpompi tarjota pikalainaa korkokaton määräämissä puitteissa.

Pikavippivertailu

Pikavippivertailu auttaa, kun etsit edullista ja turvallista lainaa. Tämän pikavippivertailun ideana on listata kaikki suomalaiset pikavippiyritykset, pikalainat sekä tärkeimmät tiedot lainoista. Vertailun avulla sinun on helppo löytää halvin ja sinulle sopivin pikalaina.

Alempaa löytyy myös kulutusluotto vertailu, jos hakusessa on hieman isompi laina. Vippivertailu on lähinnä pieniä vippejä varten, yli 4000€ lainat ovat kulutusluottojen puolella.

Huom! Pikalainayrityksien toimintaa rajoittava laki voimaan 31.05.2013

Kesällä 2013 astui voimaan uusi kuluttajasuojalainsäädäntö, joka asetti pienlainoille tiukan korkokaton. Käytännössä tämä ajoi pikavipit pois Suomesta. Osa vippisivustoista on sulkenut ovensa, osa on siirtynyt tarjoamaan vaihtoehtoisia kulutusluottoja.

Pikalainaa on edelleen saatavilla

Moni pikavippiyritys jatkaa toimintaansa myös uuden lain tultua voimaan. Lainatuotteita on räätälöity niin, että lainattava summa on yli 2000€ mutta lainasta nostetaan vain osa.

Usea yritys myös myöntää edelleen pieniä vippejä mutta huomattavasti pidemmällä maksuajalla, jolloin todellinen vuosikorko jää alle uuden lain säätämän 51% maksimin.

Kuluttajaviranomaiset seuraavat tarkasti, minkälaisia uusia tuotteita markkinoille tuodaan. Epäilys on, että monen uuden lainatuotteen ainoa tarkoitus on kiertää lakia. Aiheesta kirjoitti Helsingin Sanomat.

Käyttöluotot ja muut vaihtoehdot pikalainalle

Pikalaina on jopa uuden myös uuden lain jälkeen kallis vaihtoehto. Suosittelemme pikavipin ottamisen sijaan tutustumaan näihin vaihtoehtoihin tai mikä vielä parempaa, hakemaan lainaa pankista.

Credit24.fi käyttöluotto

Lainaa edullisesti 250€ – 3000€. Tutustu uuteen palveluun täällä!

Pikalainoja myöntäviä yrityksiä on nykyään niin monta, että niiden vertailu on käynyt kuluttajalle vaikeaksi. Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään edullinen ja nopea pikalaina. Muista kuitenkin, että vippi on kallista lainaa ja suositeltavaa on hoitaa raha-asiansa muilla keinoilla. Seuraavaksi esittelemme joitakin vaihtoehtoja, joiden avulla lainaaminen onnistuu helpommin.

Pikavippiä valittaessa huomiota kannattaa kiinnittää lainan kuluihin. Kulut käyvät ilmi lainan todellisesta vuosikorosta sekä palveluntarjoajan esimerkkilaskelmasta, josta paljastuu takaisin maksettu absoluuttinen euromäärä. Pienemmissä luotoissa vuosikorko voi olla jopa 1000 %, mutta jos käytät hieman aikaa halvimman vipin etsimiseen, voi lainan saada myös huomattavasti halvemmalla. Laina on sitä halvempi mitä nopeammin sen maksaa takaisin.

Ota huomioon, että oli korko mikä tahansa, on pikalaina aina kallis vaihtoehto. Vaihtoehto pikavipille voi olla esimerkiksi lainaaminen kaverilta tai vanhemmilta. Näin säästyt huimilta koroilta. Ja jos maksat kaverillesi pientä korkoa, niin tuntuu mukavammalta maksaa se kaverille kuin tuntemattomalle pikavippiyritykselle.

Lainoittajan ehdot kannattaa lukea tarkkaan. Varmistu myös, että pystyt maksamaan lainan ajallaan. Yritykset eivät anna armoa myöhässä olevien laskujen suhteen, vaan lasku siirretään usein lähes välittömästi perintäyritykselle. Eräpäivän siirto on tosin mahdollinen, mutta tämäkin on maksullista. Perintäyritykset veloittavat huomattavan suuria summia jokaisesta maksumuistutuksesta.

Pikavippiyritysten pitää lain mukaan ilmoittaa vuosikorko näkyvästi ja moni näin tekeekin. Vuosikorko on kuitenkin sikäli hämäävä, että hyvin usein takaisinmaksukulusi kasvavat sitä mukaan, kun vuosikorko pienenee.

Erityisesti verkossa toimivat pikavippifirmat ovat saaneet paljon negatiivista julkisuutta viime vuosina, koska niiden toiminta on ollut välillä todella villiä. Ongelmiin on pyritty tarttumaan lainsäädännöllä ja markkinoilta onkin poistunut lukuisia epärehellisiä toimijoita. Kuluttajavirasto on kiinnittänyt huomiota erityisesti luotonhakijoiden takaisinmaksukyvyn varmistamiseen sekä vippien markkinointiin ja sopimusehtoihin.

Nykyään pikavippifirmojen tuleekin varmistua asiakkaidensa henkilöllisyydestä ennen lainan myöntämistä. Samoin pikaluottojen mainonnan tulee olla todenperäistä ja myöntäjän tulee kertoa niiden todellinen vuosikorko. Samoin lainanottajan tulee saada toimijalta lainaehdot sähköisesti tai kirjallisesti. Lainsäädännöllä on myös rajattu yöaikaan haettujen pikavippien maksua ja tästä syystä klo 23-7 välillä haetut luotot maksetaan asiakkaan tilille vasta seuraavana aamuna. Pikavippi ei siis ole toimiva rahoitusmuoto baari-illan rahoittamiseen. Luottotiedottomille lainaa ei saa myöntää.

Ensimmäiseksi sinun tulee miettiä pystytkö maksamaan lainan takaisin. Lainaraha voi auttaa arjessa, mutta se vain pahentaa tilannetta, mikäli lainaa ei saa maksettua takaisin ajallaan. Mieti siis, millä aikataululla pystyt lyhentämään lainaa ja minkälaisissa erissä. Ota huomioon, että lainasumman lisäksi sinun tulee maksaa myös korot ja mahdolliset muut palkkiot. Kun tämä on tiedossa, voit alkaa miettiä minkä kokoista lainaa tarvitset.

Käytännössä markkinoilla on kahden tyyppisiä ratkaisuja sinulle, joka tarvitset lainaa heti. Pikavipit ovat suuruudeltaan tyypillisesti 50-500 euroa. Pikavipin saattaa saada tilille heti ja laina maksetaan pois nopeasti, yleensä esimerkiksi kuukauden sisällä.

Toisen vaihtoehdon tarjoavat isommat kulutusluotot, jotka maksetaan takaisin vuoden tai parin päästä. Nämä luotot ovat useimmiten noin 1000-25000 euron suuruisia. Kulutusluottoa et saa välttämättä tilillesi heti, sillä lainat käsitellään luotonantajan toimesta yksitellen. Riippumatta siitä, minkä kokoista lainaa aiot ottaa, kannattaa lainoja vertailla. Isoissa lainoissa suhteelliset kustannukset ovat pienemmät.

Ota silti lainaa vain sen verran kuin aivan välttämättä tarvitset ja mieti maksusuunnitelma huolellisesti. Jos olet taloudellisessa ahdingossa pysyvästi, älä ota lisää lainaa. Tällöin laina ei ole ratkaisu. Muussa tapauksessa laina voi olla kätevä ratkaisu arjen rahoittamiseen.

Pieni laina heti

Tässä on listattu Etulainaa.fi -vertailussa parhaiten pärjänneet ja halvimmat pieniä vippejä tarjoavat laina-alan yritykset. Mikäli otat pienen lainan heti, suosittelemme näitä yrityksiä. Nämä lainoittajat ovat luotettavia ja vaikka vipit ovat aina kalliita, nämä eivät ole markkinoiden kalleimpia pikalainoja.

Tutustu listaan tästä.

Kulutusluotto heti

Jos tarvitset isompaa lainaa, sopivat nämä yritykset sinulle paremmin. Näiltä yrityksiltä saat lainaa aina 20000 – 30000 euroon asti. Freedom Rahoitus välittää lainaa 25 000 euroon saakka, mutta vaati 25-vuoden ikää.

Tutustu listaan tästä.

Pikalainat ja pankkien ulkopuoliset kulutusluotot ovat ainoa vaihtoehto, jolla voi saada lainaa heti tilille. Pikavippejä ei voi kuitenkaan suositella niiden hinnan vuoksi ja myös muut pankkien ulkopuoliset lainat häviävät kirkkaasti hinnassa pankkilainoille ja luottokorteille.

Huomaa, että monet alla listatuista yrityksistä ovat joutuneet säätämään lainavalikoimaansa. Kesäkuussa 2013 astui voimaan lainojen korkokatto, joka teki pikavippien myöntämisestä kannattamatonta. Eri sivustot ovat reagoineet muutokseen eri tavoilla, mutta ylihintaista perinteistä vippiä ei enää ole tarjolla millään rehellisellä sivustolla!

Millaista lainaa saa ilman vakuuksia?

Pankit tarjoavat hyvätuloiselle asiakkaalle mielellään erilaisia kulutusluottoja ilman vakuuksia. Esimerkiksi joustoluotot ja luottokortit ovat yleensä täysin vakuudettomia.

Pankkien ulkopuolella vakuudettomien lainojen tarjonta onkin huomattavasti suurempi. Erilaiset kulutusluottoihin erikoistuneet yritykset voivat antaa kuluttajille jopa 10 000 euron lainoja ilman vakuuksia. Perinteiset pikavippifirmat luonnollisesti tarjoavat pelkkiä vakuudettomia lainoja.

Totuus vakuudettomista lainoista on kuitenkin, että ne tulevat kalliimmiksi kuin vakuudelliset. Ei kannata ottaa kalliimpaa vakuudetonta lainaa, jos tarjolla on halvempaa vakuudellista. Onko vakuuden asettamisessa oikeastaan mitään riskiä, jos kuitenkin suunnittelee maksavansa lainan ajallaan takaisin? Ei. Toinen asia on sitten se, ettei kaikilla ihmisillä ole tarjota vakuuksia, kuten kiinteistöä, lainan tueksi.

Erilaiset vakuudet

Jos harkinnassa ei olekaan laina ilman vakuuksia, vaan vakuudellinen velka, on edessä valinta: millaisen vakuuden aion tarjota? Henkilötakaus on yksi vakuuden muodoista. Siinä velallisen ystävä tai sukulainen, usein esimerkiksi asuntolainan kohdalla toinen vanhemmista, takaa, että velka tulee maksetuksi. Jos lainaaja tyrii takaisinmaksun, peritään laina takaajalta.

Pelkät henkilötakaukset eivät kuitenkaan ole nykyään pankkien suosiossa. Niitä käytetään lähinnä muiden vakuuksien tukena. Varsinaisina vakuuksina voivat toimia joko säästöt tai asunto, hyvin harvoin mikään muu omaisuus. Autolainassa vakuudeksi saatetaan hyväksyä lainalla ostettu auto, mutta muutoin kulkuneuvot eivät ole pankeille käypää vakuusmateriaalia.

Jos tällaisia käypiä vakuuksia ei ole tarjota, silloin pitää hankkia lainaa ilman vakuuksia. Onneksi nykyaikaina tämä ei ole mikään ongelma, sillä, kuten sanottua, vaihtoehtoja on. Vaihtoehtoja onkin ehkä jo liikaa, sillä velkaa on helppo ottaa nykyään enemmän kuin mihin maksukyky riittää. Suunnittele velkaantumisesi siksi aina huolella ja realistisesti.

Vippivertailu

Pikavippiä haetaan yleisimmin tekstiviestillä tai verkkopankissa. Jotkut pikavippejä myöntävät firmat antavat lainoja myös puhelimitse.

Verkkopankin kautta lainan hakeminen on nopeinta ja tarjoaa hyvän tietoturvan. Myöskin henkilön henkilöllisyys saadaan varemmenettua varmasti.

Tekstiviestillä vippiä ei kannata ottaa, sillä tästä syntyy kustannuksia jopa 4-5 euroa viestiä kohden. Kulut veloitetaan jopa silloin kun hakemus hylätään. On myös liikkunut spekulaatiota siitä, että jotkut yritykset rahastavat tekstiviestikuluilla tarjoamatta yhtään lainaan-eli hakemuksia ei ole tarkoituskaan hyväksyä.

Pikavippi lainaajan valitseminen saattaa tuntua vaikealta koska markkinoilla on niin monta toimijaa, mutta vertailemalla eri yritysten tarjoamien lainojen todellisia vuosikorkoja saat hyvän tuntuman siitä, mistä laina kannattaa todellisuudessa ottaaa. Todellisessa vuosikorossa otetaan huomioon kaikki lainan aiheuttamat kustannukset! Vaikka kuluttajaviranomaiset sitä edellyttävätkin, kaikki lainantarjoajat eivät todellista vuosikorkoa kuitenkaan ilmoita lainaehdoissaan, ja osa yrityksistä puolestaan ilmoittaa sen todellista pienemmäksi.

Kun vippaat kannattaa lukea myös lainaa ilman vakuuksia ja käyttöluotto artikkelimme.

By | 2017-05-16T11:36:14+00:00 kesäkuu 26, 2013|Categories: Muut|Comments Off on Mistä saa edelleen pikalainaa?