Etusivu » Luottovertaaja.fi

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Luottovertaaja.fi

Luottovertaaja.fi on netissä toimiva palvelu, joka pyrkii löytämään edullisimman vakuudettoman kulutusluoton kaikkin tarkoituksiin. Onko Luottovertaajan käytöstä kuluttajalle hyötyä? Näin se toimii.

 

Lendo Oy pyörittää Luottovertaajaa

Alunperin ruotsalainen Lendo on vastuussa Luottovertaajan palveluista. Myös Lendo.fi-sivuston kautta kulutusluottoja välittävä yritys on perustanut Luottovertaajan alkuperäisen sivustonsa kopioksi. Näin pyritään koukkimaan asiakkaita isommalla haavilla. Käytännössä Luottovertaaja on siksi identtinen monien muiden netissä toimivien lainan kilpailuttamiseen erikoistuneiden sivustojen kanssa. Sinällään sivustossa ei ole mitään vikaa, mutta se ei myöskään ole lainkaan ainutlaatuinen tai erotu joukosta.

 

Näin käytät Luottovertaajaa

Luottovertaaja.fi-sivuston päämääränä on kilpailuttaa kuluttajan lainahakemus. Kuluttaja täyttää yhden hakemuksen Luottovertaajan sivustolla ja saa sähköpostiinsa vastauksena parhaiten hänen toiveitaan vastaavan lainatarjouksen. Hakemuksen lähettäminen ei sido kuluttajaa vielä ottamaan lainaa, vaikka sopiva tarjous löytyisikin. Sen sijaan hän saa rauhassa tutustua parhaaseen tarjoukseen ja päättää, haluaako hän tarttua siihen. Jos kuluttaja päättää ottaa lainatarjouksen vastaan, hän siirtyy asioimaan suoraan kyseisen rahoitusyhtiön kanssa. Tällöin Luottovertaaja putoaa pois välittäjän roolista.

Jos tarjottu laina ei kiinnostakaan hakijaa, hän voi hylätä tarjouksen ilman seuraamuksia. Luottovertaajan kilpailutuspalvelun käyttäminen ei maksa hakijalle mitään. Lendo Oy saa tulonsa lainayrityksiltä.

 

Tällaista lainaa Luottovertaajalta saa

Luottovertaaja välittää 500-20000 euron suuruisia vakuudettomia kulutusluottoja. Laina-aika vaihtelee vuodesta ja aina 12 vuoteen.

Lainaa kannattaa mahdollisuuksien mukaan hakea yhdessä toisen hakijan kanssa. Tämä on erityisen tärkeää, kun haetaan isoa luottoa. Yhteishaku parantaa todennäköisyyttä saada lainaa ja voi madaltaa lainan hintaa.

Muiden nykyaikaisten lainojen kilpailuttamista tarjoavien verkkosivustojen tavoin Luottovertaaja.fi välittää myös järjestelylainoja. Toisin sanoen Luottovertaajan kautta voi hakea lainaa, jolla yhdistetään useita pieniä ja kalliita vippejä ja luottoja yhdeksi isommaksi lainaksi. Tämän operaation päämääränä on lainakulujen ja kuukausimaksujen pienentäminen sekä velkojen hallittavuuden lisääminen. Parhaimmillaan järjestelylaina voi pelastaa maksuhäriömerkinnältä – ainakin, jos sitä haetaan kyllin ajoissa.

 

Halvin luotto 500€ – 20000€ nopeasti

Luottovertaaja.fi kilpailuttaa lainasi ilmaiseksi.

 

Onko Luottovertaajasta hyötyä?

Luottovertaajan ongelma on sama kuin muidenkin kaupallisten lainavertailupalveluiden. Luottovertaaja.fi ei tee yhteistyötä kivijalkapankkien kanssa, vaan sen kautta löytyy ainoastaan pankkilainaa kalliimpia vaihtoehtoja. Vaikka Luottovertaaja ei varsinaisesti keskity ylihintaisiin vippeihin, eivät sen luotot ole myöskään halvimmasta päästä. Luottovertaajasta voi siis olla hyötyä lähinnä tilanteessa, jossa pankit eivät tarjoa kuluttajalle lainaa. Koska palvelusta ei veloiteta maksua, ei hakemuksen lähettämisestä ole haittaa. Tosin kilpailuttamisen voi kuluttaja tehdä myös itse, joskus jopa paremmin tuloksin.

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot, Luottovertaaja

Lendo Oy
Keskuskatu 1B
00100 Helsinki

Asiakaspalvelun sähköposti: [email protected]
Asiakaspalvelun puhelinnumero: (09) 6899 8000