Etusivu » Lisää luottokorttitietoja varastettu?

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Lisää luottokorttitietoja varastettu?

Lokakuisessa uutisessa kerroimme, miten syksyn aikana on paljastunut lukuisia massiivisia tietomurtoja, joiden seurauksena niin salasanoja kuin luottokorttitietojakin on päässyt rikollisten käsiin. Nyt IT-Viikon artikkelissa kerrotaan, että Adobe on viimeisin tietomurron uhri. Lue, mitä tämä tarkoittaa ja pitäisikö suomalaisen kuluttajan olla huolissaan.

Adoben tietomurto

Lokakuussa Adobe myönsi, että se oli joutunut tietomurron uhriksi ja useiden käyttäjien tietoja oli vuotanut rikollisille.  Nyt tietomurto paisuu. Aiemman kolmen miljoonan käyttäjän sijaan vaikuttaa, että vähintään 38 miljoonaa ja jopa 150 miljoonaa netin käyttäjää kärsivät Adoben tietomurrosta. Tästä on kirjoittanut enemmän tietomurron alun perin paljastanut Brian Krebs. Jos sinulla on olemassa Adobe-tili, on sangen mahdollista, että sinunkin tunnuksesi ja salasanasi seilaavat nyt netissä.

On myös hyvin mahdollista, että rikolliset ovat saaneet käsiinsä käyttäjien luottokorttitietoja. Adobe rauhoittelee paniikkia. Heidän nähdäkseen ei ole todisteita, että luottokorttien tiedot olisi onnistuttu ryöstämään käyttökelpoisessa muodossa. Ei ole todisteita, että Adoben 150 miljoonan käyttäjän luottokorteilla olisi tehty luvattomia ostoksia.

Haluamme muistuttaa lukijoitamme olemaan varovaisia luottokorttitietojensa kanssa ja vaihtamaan nettipalveluiden salasanat tiuhaan. Lue lisää vinkkejä luottokorttisi suojelemiseksi aiemmasta artikkelistamme.