Etusivu » LHV luotto

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

LHV luotto

Tämän artikkelin tiedot ovat vanhentuneet. Voit kuitenkin täyttää kätevän kilpailutushakemuksen tämän sivun yläreunassa.

 

LHV on virolainen pankki, joka tarjoaa suomalaisille 1000 – 6000 euron vakuudettomia kulutusluottoja 1-3 vuoden laina-ajalla. Se on melko uusi tulokas Suomen lainamarkkinoilla. LHV-luotto ei ole erityisen edullinen mutta ei erityisen kalliskaan.

Älä hae LHV-lainaa kilpailuttamatta

Koska LHV:ta edullisempaa lainaakin on saatavilla, suosittelemme, että haet tämän kokoiset kulutusluotot Freedom Rahoitukselta. 

Freedom Rahoitus on palvelu joka kilpailuttaa lainasi. Hakemuksesi menee siis LHV:n lisäksi myös noin kymmenelle muulle kulutusluottoja myöntävälle taholle, joista voit valita edullisimman. Klikkaa alta lähettääksesi yhden kätevän lainahakemuksen LHV:lle ja kymmenelle muulle toimijalle.

Hae lainaa!

Luottoa jopa 30 000 € asti kilpailuttamalla

Hae LHV-luottoa kilpailuttamalla lainasi. Jopa 30000€ kulutusluotto. Ikäraja 24v.

LHV Pankin kulutusluotot 6000 euroon asti, 3 vuoden maksuajalla. Esim. 6000 €, 36 kk luoton todellinen vuosikorko on 17,1 %. Luotto ja luottokustannukset yht. 7582,70 €. Edullisempaa lainaa saat mm. luottokortilla tai pankistasi. Myös esimerkiksi Freedom Rahoituksen kautta on mahdollista saada edullisempaa vakuudetonta kulutusluottoa, sillä Freedomin pitäisi ainakin periaatteessa tarjota sinulle edullisin mahdollinen lainatarjous. Freedomin ongelma on kuitenkin yhteistyökumppaneiden vähäisyys ja pankkien puuttuminen listalta kokonaan. Hakemuksesi saattaa siis hyvin päätyä LHV:n kaltaiselle tai ainakin hintaiselle yritykselle.

 

Mikä on LHV?

AS LHV Pank on vuonna 1999 perustettu virolainen pankki. LHV tarjoaa Viron puolella pankki-, varainhoito-, arvopaperi- ja sijoituspalveluita. LHV konserni on suuri toimija: sen tase on yli 300 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 170.

Huomaa, että LHV:llä ei kuitenkaan ole Suomessa Finanssivalvonnan pankkilupaa, joten kyseessä ei nimestään huolimatta ole pankki, vaan virolaisen pankin suomalainen sivutoimipiste, jonka ainoa tarkoitus on myydä kalliita kulutusluottoja.

 

Millaista lainaa?

  • Lainasummat liikkuvat välillä 1000 – 6000 euroa.
  • Maksuaika 12 – 36 kuukautta.
  • Lainattavan summan voi määritellä verkkosivun lainalaskurista 100 euron tarkkuudella ja laina-ajan kuukauden tarkkuudella.
  • Kaikissa kulutusluotoissa on asiakaskohtainen alk. 9,9 %
  • Lainasummasta riippuen lainan järjestelypalkkio on 49 – 299 euroa ja kuukausittainen tilinhoitomaksu aina 9 €/kk.

 

Miten lainaa haetaan?

Lainaa voi hakea joko suorittamalla sähköinen tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla tai vaihtoehtoisesti tilaamalla asiakirjat kotiin allekirjoitettavaksi. Lainaa myönnetään vain vähintään 18-vuotiaille hakijoille, joilla on vakituiset tulot eikä merkintöjä maksuhäiriöistä. Asiakkaan on paljastettava LHV:lle lainaa haettaessa edellisen vuoden tulot, työnantaja, työsuhteen laatu, muut velat sekä asumismuoto.

Alustava lainapäätös saapuu sähköpostitse jopa minuuteissa. Esipäätöksen jälkeen pyydetyt liitteet tulee toimittaa LHV:lle postitse, sähköpostitse tai faksilla.

 

Kannattaako LHV-lainaa hakea?

LHV:n kulutusluotot voivat olla parhaimmillaan varsin edullisia verrattuna moniin pankkien ulkopuolisiin luottofirmoihin, mutta halvinta luottoa saa omasta pankista. Kannattaa siis tarkistaa mahdollisuutensa saada pankin kulutus- tai joustoluottoa ennen kuin hakee lainaa LHV:ltä.

Kesällä 2013 Suomessa astui voimaan lakisääteinen korkokatto, joka käytännössä lakkautti pikavippien tarjoamisen. Lakimuutos ei vaikuttanut LHV:n tuotevalikoimaan.

  • Voit hakea LHV-luottoa jos
  • olet vähintään 22-vuotias
  • sinulla on säännölliset palkka-tai eläketulot
  • olet hoitanut taloutesi ilman maksuhäiriöitä
  • asut vakituisesti Suomessa.

 

LHV yhteystiedot

Puh: 010 802 252
Fax: 09 2522 5101
Sähköposti: [email protected]