Etusivu » Lendo.fi kilpailuttaa 500 – 60 000 euron lainat

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Lendo.fi kilpailuttaa 500 – 60 000 euron lainat

Lendo.fi on lainoja suomalaisille kauppaava uusi verkkosivu. Millaista luottoa Lendolta saa ja kannattaako sitä hakea? Me tutustuimme palveluun ja katsoimme, onko siitä mihinkään. Lue vinkit.

Siirry Lendon sivuille tästä >>

 

Mikä ihmeen Lendo?

Lendo.fi on kenties suomalaisille kuluttajille tuore tuttavuus, mutta muissa maissa Lendo on jo tunnettu pitkään. Ruotsalainen yritys on erikoistunut kilpailuttamaan lainoja kuluttajan puolesta ja näin välittämään asiakkailleen edullisimman mahdollisen lainan. Vuonna 2007 perustettu Lendo on tunnettu ja luotettu yritys. Sen omistaa tätä nykyä suurimmaksi osaksi norjalainen Schibsted, eräs suurimmista pohjoismaisista media-alan konserneista.

 

Millaista lainaa Lendo tarjoaa?

Lendo tarjoaa 500 – 60 000 euron suuruista lainaa 1-12 vuoden maksuajalla.

Lendon kautta kulutusluottoa haetaan yksinkertaisella verkkolomakkeella, jossa asiakas kertoo lainatarpeestaan ja elämäntilanteestaan. Näiden tietojen pohjalta Lendo ottaa yhteyttä yhteistyökumppaneihinsa – pankkeihin tai muihin lainayrityksiin – ja etsii halvimman lainan, joka täyttää hakijan ehdot. Parhaat lainatarjoukset toimitetaan asiakkaalle, ja hän saa valita niistä itselleen sopivimman.

Nopeimmillaan lainarahat voi saada tililleen jopa minuuteissa. Isompien lainojen kanssa saa odottaa pidempään.

Vertailupalvelun käyttö ei velvoita hakijaa mihinkään vaan lainatarjouksen saatuaan hän voi kieltäytyä ottamasta lainaa ilman mitään erityisiä toimenpiteitä tai kuluja.

 

Onko Lendon vertailupalvelua järkevä käyttää?

Ongelma Lendossa on, että monien muiden lainoja kilpailuttavien verkkosivujen tavoin se ei paljasta yrityksiä, joiden kanssa se tekee yhteistyötä. Vaikka lainasivustot kertovat vertailevansa pankkilainoja, usein totuus on, että yhteistyökumppanit ovat pääosin tai jopa kokonaan pankkien ulkopuolisia kalliita lainasivustoja – käytännössä jopa pikavippejä.

Koska Lendo ei ilmoita omien yhteistyökumppaneidensa nimiä, ei ole syytä olettaa heidän vertailuverkostonsa olevan järin laadukas. Varaudu siis ottamaan tarjouksia vastaan ylihintaisilta pankkien ulkopuolisilta lainoilta – ja jos haluat oikeasti edullisinta mahdollista lainaa, ota yhteyttä itse suoraan pankkiin.

Hyvänä puolena Lendon vertailupalvelun käytössä on, että se ei maksa kuluttajalle mitään. Lendo saa tulonsa suoraan lainaa tarjoavilta yhteistyökumppaneiltaan, joten ei vertailupalvelun kokeilemisesta toki haittaakaan ole.

 

Ennen kuin haet lainaa, tiedä tämä Lendosta

  • Lainaa voi hakea myös yhteishakijan kanssa. Tämä lisää mahdollisuutta saada lainaa – ja on erityisen tärkeää isoja luottoja haettaessa.
  • Lendoa voi käyttää lainojen yhdistämiseen. Tämä on hyödyllistä, jos kuluttajalla on useita kalliita pieniä lainoja. Yleensä yhdistetty laina on edullisempi kuin useat pienet erikseen.
  • Lendo tekee myös yhteistyötä Tori.fi -myyntipalstan kanssa.
  • Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias eikä hänellä luonnollisestikaan saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

 

Lendo.fi yhteystiedot

Postiosoite:
Lendo Oy
Mikonkatu 3
00100 Helsinki

Sähköposti: [email protected]

Puhelin: 09 6899 8000