Etusivu » Laskuhelppi.fi maksaa laskut puolestasi

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Laskuhelppi.fi maksaa laskut puolestasi

Laskuhelppi.fi on uusi netissä toimiva rahoituspalvelu, joka auttaa kuluttajia suoriutumaan laskuistaan ajallaan. Onko palvelu jollakin tapaa parempi kuin pikavippi? Kannattaako sitä käyttää? Tutustuimme Laskuhelppiin. Katso myös artikkelin lopusta hyviä rahoitusvaihtoehtoja, jos Laskuhelppi ei miellytä.

 

Mikä Laskuhelppi?

Laskuhelppi lupaa tarjota 30 päivää lisää maksuaikaa laskuille. Asiakas syöttää laskunsa Laskuhelpin nettipalveluun ja Laskuhelppi maksaa ne asiakkaan puolesta. Asiakas maksaa laskut takaisin Laskuhelpille kootusti 30 päivän kuluttua tai vähitellen maksuerissä.

Käytännössä kyseessä on siis laskujen maksua varten nostettava luotto. Kullekin asiakkaalle annetaan käyttöönsä laskujen maksua varten luottolimiitti, jota ei voi ylittää. Ja kun tietty osa luotosta on maksettu takaisin, se on jälleen asiakkaan käytettävissä uusien laskujen maksua varten.

Laskuhelppi on siis siis miltei identtinen netin tililuottojen kanssa, tosin sen toimintamalli on hieman erilainen johtuen siitä, että se pyörii täysin laskujen maksun ympärillä. Sitä ei siis voi käyttää yleisenä kulutusluottona.

Laskuhelpillä ei voi maksaa yli 700 euron suuruisia laskuja.

Huomaa, että jos Laskuhelpin kautta maksettu lasku on jo valmiiksi myöhässä, mahdollisista lisäkuluista, kuten huomautusmaksuista, vastaa asiakas itse.

 

Mitä laskuja Laskuhelpin avulla voi maksaa?

Laskuhelppi.fi ilmoittaa, että heidän luottotilinsä avulla voi maksaa muun muassa seuraavia laskuja:

 • Sähkölasku
 • Puhelinlasku
 • Vesilasku
 • Vakuutusmaksu
 • Lääkärilasku
 • Vuokra
 • Yhtiövastike
 • Päivähoitolasku
 • Harrastusmaksut

Periaatteessa siis miltei mikä tahansa maksu kelpaa Laskuhelpillä maksettavaksi.

 

Laskuhelpin hinta on melko korkea

Laskuhelppi ei tietenkään ole ilmainen palvelu, vaan sen käytöstä peritään rahaa. Laskuhelpin perimät kulut maksetaan muiden maksujen kanssa yhdessä joko kertasummana tai kuukausierissä.

Kunkin maksetun laskun summaan lisätään 13,9 % välitön korko.

Lisäksi jokaiseen laskuun heti ensimmäisestä alkaen lisätään 1,60 euron laskutuslisä ja 3,00 euron käsittelykulu jokaista koontilaskua kohden.

 

Laskuhelppiin rekisteröityminen ja laskujen lähettäminen

Laskuhelppiin rekisteröidytään netin kautta verkkopankkitunnuksilla. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Kiinnostavana detaljina hakulomakkeessa pitää erikseen vakuuttaa, ettei ole toiminut toisessa valtiossa poliittisissa tehtävissä kuluneen vuoden aikana. Onkohan tämä yleinen ongelma Laskuhelpin kaltaisille palveluille?

Rekisteröitymisen jälkeen laskut ladataan Laskuhelpin nettipalveluun kuvatiedostoina. Kuvan voi ottaa millä keinolla tahansa, jopa älypuhelimen kännykällä, mutta sen pitää olla kyllin selkeä. Jos se ei sitä ole, nettipalvelu pyytää automaattisesti asiakkaalta uuden version kuvasta.

 

Kuka omistaa Laskuhelppi.fi-verkkopalvelun?

Laskuhelpin takana on kaarinalainen HP Maksupalvelut Oy, joka on melko tuntematon ja tuore toimija Suomen rahoitusalalla. Emme tiedä, onko se luotettava vai ei.

Laskuhelppi on hieman epäilyttävä palvelu kalliudessaan. Yrittääkö se kiertää kulutusluottoja koskevaa tiukkaa lainsäädäntöä? Tämä jää nähtäväksi. Kyseessä on joka tapauksessa ensisilmäyksellä kiinnostava palvelu.

 

Laskuhelpin yhteystiedot

Asiakaspalvelun sähköposti: [email protected]
Laskutuksen puhelinnumero: 020 7229 462

Osoite:
HP Maksupalvelut Oy
PL 45
20781 Kaarina

 

Vaihtoehdot Laskuhelpille

Laskuhelpin perinteisempiä vaihtoehtoja ovat erilaiset tililuotot ja kulutusluotot. Listasimme alle muutaman luotettavan ja kohtuullisesti hinnoitellun vaihtoehdon Laskuhelpin maksupalvelulle. Löydä itsellesi sopiva.

 

1. Tililuotto

 • Credit24 Joustolimiitti on pankkien ulkopuolisista tililuotoista edullisin. Sen nostoprovisio on vain 6,95 % ja kuukausittainen nimelliskorko 3,4 %, joka on huomattavasti vähemmän kuin monilla muilla kilpailijoilla. Credit24 Joustolimiitin suuruus on jopa 3000 euroa.
 • Ok Money on DFC Nordicin tarjoama 2100 euron suuruinen tililuotto. Sen etuna on, ettei siitä peritä nostoprovisioita. Tämä tarkoittaa, että jos lainan aikoo maksaa pois nopeasti, Ok Money on erittäin edullinen vaihtoehto. Kuitenkin, jos aiot maksaa luoton pois kuukausierissä mahdollisimman hitaasti, Ok Money kerryttää poikkeuksellisen paljon lisäkuluja. Mieti siis tarkkaan, vastaako se juuri sinun lainatarpeitasi.
 • Ferratum on luotettava, vaikkakaan ei kovin edullinen, 200 euron tililuotto. Ferratum Joustava on selkeästi hinnoiteltu. Sen nostoprovisio on 12,5 % ja kuukausittainen nimelliskorko 8 %.

 

2. Pankkilaina

 • Ålandsbanken on menestynyt viime kuukausina vakuudellisten pankkilainojen hintavertailuissa Taloustaito-lehdessä. Viimeisimmän tiedon mukaan 10 000 euron kulutusluotto kolmen vuoden maksuajalla kerryttää Ålandsbankenissa korkoa 5,10 % vauhdilla, jos laina on sidottu pankin omaan primekorkoon.
 • Hypoteekkiyhdistys on vähemmän tunnettu kulutusluottojen saralla, mutta lainavertailujen mukaan se on erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto. Hypoteekkiyhdistyksen vakuudellisen 10 000 euron kulutusluoton korko on noin 5,16 %.
 • Helsingin OP tarjoaa vastaavaa vakuudellista kulutusluottoa tällä hetkellä 5,50 % hinnalla.

Huomaa! Pankkien lainatarjoukset vaihtelevat huomattavasti asiakaskohtaisesti. Asiakkuuden luonne, tulotaso, ikä, perhetilanne ja vakuuksien vahvuus vaikuttavat pankkilainan hintaan.

 

3. Luottokortti

Perinteiset luottokortit, kuten Visa ja MasterCard ovat ainakin suomalaisten pankkien kautta haettuina edullinen vaihtoehto netin rahoituspalveluille. Etenkin S-Ryhmän kanta-asiakkaat saavat Visa-kortin erittäin edullisesti S-Pankilta, jos korttiin on sidottu myös S-kanta-asiakkuus.

Myös isot pankit, kuten Danske Bank, OP ja Nordea ovat hyviä vaihtoehtoja perusluottokorttia etsivälle. Sen sijaan monet kanta-asiakasluottokortit, kuten Stockmann MasterCard, ovat ylihinnoiteltuja – eikä kanta-asiakkuuden tuoma etu useinkaan riitä kattamaan ylimääräisiä kuluja.

Netistä löytyy myös kalliimpia luottokortteja, kuten DFC BlueCard MasterCard. Kyseinen kortti on sinällään aivan luotettava, mutta se on huomattavan paljon kalliimpi kuin pankkien myöntämät luottokortit. DFC:n luottokortti on nimittäin sidottu sen omaan Laina.fi-tililuottoa muistuttavaan luottolimiittiin.

 

4. Pikavippi

Netissä toimii myös monia perinteikkäitä pikavippejä, joista osa on täysin luotettavia ja varteenotettavia vaihtoehtoja Lainahelpin kaltaiselle palvelulle. Tutustu esimerkiksi seuraaviin kolmeen:

 • Ferratum Koroton on Ferratum-lainapalvelun ensiasiakkailleen myöntämä täysin ilmainen pikavippi. Se kannattaa hyödyntää ennen kuin ottaa mistään maksullista vippiä. Ferratum Koroton on suuruudeltaa 50-300 euroa ja se pitää maksaa takaisin 7-30 vuorokaudessa. Jos lainan maksaa pois ajallaan, sille ei kerry mitään korkoa eikä lisäkuluja.
 • Toinen kokonaan ilmainen pikavippi on Vivus.fi-palvelun myöntämä 10-400 euron suuruinen ensilaina. Myös sen maksuaika on enintään 30 vuorokautta. Kuten Ferratum Koroton, Vivus-ensilaina on täysin ilmainen, kunhan sen maksaa takaisin eräpäivään mennessä. Tarkkuutta takaisinmaksussa!