Etusivu » Laiton pikavippi kuluitta takaisin

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Laiton pikavippi kuluitta takaisin

Taloussanomat kertoi aiemmin, että Kuluttajavirasto on käynyt aggressiivisesti pikavippiyritysten kimppuun toimittamalla 20 yritykselle markkinointikieltoa edeltävän kirjeen. Kirje lähetetään, koska yritysten voidaan katsoa harjoittaneen laitonta markkinointia.

Viraston moitteet liittyvät siihen, että moni vippiyritys on jättänyt lainaehdot toimittamatta asiakkailleen lain vaatimalla tavalla. Lainaehdot tulee toimittaa kuluttajalle itselleen henkilökohtaisesti. Ehtojen kertominen nettisivuilla ei ole riittävää, vaan ehdot pitää lähettää esimerkiksi sähköpostilla.

– Jos asiakas ei ole saanut toimitusehtoja henkilökohtaisesti, hän voi maksaa lainapääoman ilman kuluja takaisin, sanoo Kuluttajaviraston lakimies Gunveig Planting-Visa Aamulehdelle.

Etulainaa.fi julkaisi tänään uuden pikavippiyrityksen, Osuusluoton.  Kävijöiden toivotaan antavan uudelle yritykselle arvosana pikaisesti!