Yhdistä lainat helposti järjestelylainan avulla

 • Lainaa 100 – 50.000 euroa
 • Edullinen korko alk 5%
 • Nopea ja turvallinen


Mikä on lainan tarpeesi?
Laina-aika
Etsitään edullisinta luottoa ...

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49 € avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %. Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 500 € ja takaisinmaksuajan 1 vuosi on kuukausierä 51.5 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 617,97 €. Todellinen vuosikorko 48.78 % . Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 5 kk ja 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 50.000 €. Yleiset palveluehdot ja reskisteriseloste.
Etulainaa.fi ei ole lainanvälittäjä vaan markkinoi luottolaitosten tuotteita. Kaikki hakemukset kilpailuttaa ja lainat välittää Etulainaa.fi palvelun yhteistyökumppanit.

MIKSI ETULAINAA.FI?

Kilpailuta yhdellä hakemuksella yli 20 luotettavaa pankkia- ja rahoitusyhtiötä. Prosessi on aivan yhtä helppo ja nopea kuin jos hakisit lainaa vain yhdeltä yritykseltä ja palvelun käyttö on sinulle aina maksutonta!

Saat edullisemman järjestelylainan kun yhdistät lainat Etulainaa.fi-palvelun avulla.

Turvallinen yhteys

Etulainaa.fi käyttää aina salattua yhteyttä. Tietosi ovat aina 100% turvassa.

100% suomalainen

Etulainaa.fi on 100% suomalainen palvelu. Yli 300 000 asiakasta.

Lainapäätös heti

Rahat maksetaan nopeimmillaan jopa vartissa.

Etulainaa.fi on uudenlainen rahoituspalvelu, jonka avulla voit kilpailuttaa lainasi.

Mukana yli 20 pankkia- ja rahoitusyhtiötä! Hakemus ei sido sinua mihinkään. Palvelu on ilmainen ja täysin läpinäkyvä. Näet kaikkien saamiesi tarjouksien kokonaiskustannukset, jotta voit valita helposti edullisimman. Mikä parasta, koko prosessi vie vain muutaman minuutin.

Mikä Etulainaa.fi?

Etulainaa.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainatarjouksen. Palvelun kautta saat useita tarjouksia vakavaraisilta pankeilta ja yrityksiltä, joilla on Finanssivalvonnan hyväksyntä. Etulainaa.fi toimittaa lainahakemuksesi tiedot automaattisesti eteenpäin ja kilpailutuksen voittanut yritys on välittömästi yhteydessä sinuun. Voit tehdä lainasopimuksen parhaaksi katsomasi lainanantajan kanssa ja voit saada rahat tilillesi jopa vartissa.

Etulainaa.fi ei ole lainanvälittäjä vaan markkinoi luottolaitosten tuotteita. Kaikki hakemukset kilpailuttaa ja lainat välittää Etulainaa.fi palvelun yhteistyökumppanit.

Et sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen. Voit katsoa minkälaisia tarjouksia saat ja sitten päättää, otatko lainaa.

Miksi hakea lainaa meiltä?

 • KATTAVA  – Mukana yli 20 pankkia- ja rahoitusyhtiötä. Tämä on ainoa hakemus, joka sinun kannattaa lähettää.

 • NOPEA – Rahat tilillesi jopa vartissa

 • ILMAINEN – Hakeminen ei maksa mitään

 • SÄÄSTÄ KOROISSA – Löydä edullisin laina

 • EI VAKUUKSIA – Et tarvitse vakuuksia tai takaajia

 • TURVALLINEN – Jo yli 300.000 tyytyväistä asiakasta

Palvelun tarjoaa Summarum Media Oy – 2823017-4 – Säästöpankinranta 10 – 00530 Helsinki – [email protected]

Yleiset palveluehdot ja reskisteriseloste.

Mitä muita vaihtoehtoja minulla on?

Lainojen yhdistäminen eli järjestelylaina on tapa hallita useita pieniä lainoja ja helpottaa henkilökohtaista taloutta. Lue tästä lisää, miten yhdistät lainasi ja mistä järjestelylainaa kannattaa hakea.

Voit aina hakea lainaa suoraan eri rahoitusyhtiöiltä mutta suosittelemme tietysti omaa palveluamme! Jos haet lainaa yllä olevalla lomakkeella, lähetämme hakemuksesi yli 20 yritykselle – myös kaikille alla listatuille. Tämä tarkoittaa, että saat yhdellä hakemuksella jopa yli 20 tarjousta. Näin saat varmasti edullisimman mahdollisen lainan. Jos kuitenkin haluat tutustua yksittäisiin toimijoihin, lue lisää alta.

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Lainojen yhdistäminen on keino, jolla useita pienempiä luottoja tuodaan saman lainasopimuksen alle. Tämä on hyödyllistä tilanteissa, joissa pienten lainojen lyhennysten hallitseminen tuottaa syystä tai toisesta vaikeuksia. Etenkin ihmisillä, jotka ovat kerryttäneet paljon luottokortti- ja vippivelkaa, on usein tarvetta järjestelylainalle.

Ihanteellisesti lainoja yhdistettäessä kuukausittaiset maksut pienenevät, lainojen kokonaiskulut pienenevät ja luottojen hallinnoiminen muuttuu helpommaksi, kun velallisen ei tarvitse neuvotella kuin yhden velkojan kanssa vaikkapa eräpäivän siirroista.

Käytännössä lainojen yhdistäminen voi onnistua kolmella tapaa:

 • Lainaa haetaan Takuu-Säätiön tarjoaman takauksen varassa.
 • Lainaa haetaan itsenäisestä pankilta tai netin rahoitusyhtiöltä.
 • Haetaan kunnan tarjoamaa sosiaalista luottoa.

Etulainaa.fi on paras kilpailutuspalvelu

Etulainaa on ehkä paras lainoja kilpailuttava nettipalvelu. Sen toimintaperiaate on selkeä ja monet myöhemmin perustetut kilpailutuspalvelut noudattavat samaa periaatetta.

Hakija täyttää verkossa hakulomakkeen. Lomakkeessa hakija kertoo, kuinka suuren lainan hän haluaisi ja millaisella laina-ajalla. Hän myös kertoo perustietojaan, jotka voivat vaikuttaa lainantarjoajien päätöksiin. Esimerkiksi siviilisääty, asumistilanne, perheen koko, työsuhteen muoto ja muiden velkojen suuruus ovat oleellisia tietoja. Lainaa on myös mahdollista hakea yhteishakijan kanssa, jolloin mahdollisuus saada etenkin suurempia lainoja kasvaa.

Lomakkeen tietojen perusteella Etulainaa.fi palvelun yhteistyökumppaneiden asiantuntijat ottavat yhteyttä rahoituslaitoksiin. Rahoituslaitokset koostuvat lainoihin erikoistuneista ulkomaalaisista pankeista (esim. Santander, Bigbank) ja pelkkiä kulutusluottoja kauppaavista verkkosivustoista (esim. Joustolaina, Halino).Etulainaa lähettää sänköpostitse hakijalle parhaan tai parhaat lainatarjoukset. Vasta tässä vaiheessa hakija päättää, haluaako hän sitoutua ottamaan lainaa vai torjuuko hän kaikki lainatarjoukset. Jos laina päätetään ottaa, kuluttaja siirtyy asioimaan suoraan lainantarjoajan kanssa ja Etulainaa.fi vetäytyy pois prosessista.

Lainan kilpailuttamisesta Etulainaa.fi kautta ei siis ole mitään kustannuksia kuluttajalle. Etulainaa.fi saa tulonsa suoraan yhteistyökumppaneiltaan.

Etulainaa tarjoaa kulutusluottoja poikkeuksellisen laajalla skaalalla. Lainojen suuruus on 100 – 50 000 euroa ja laina-aika 1-15 vuotta.

Etulainaa, kuten monet kilpailevat sivustot, välittää normaalien kulutusluottojen lisäksi järjestelylainoja, joiden avulla on mahdollista yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi isommaksi ja halvemmaksi luotoksi.

Näin Takuu-Säätiön takaus toimii

Takuu-Säätiö voi tarjota takauksen pankkilainalle, vaikka velallisen luottotiedot olisivat jo menneet ja velka olisi perinnässä tai ulosotossa. Muita takaajia tai vakuuksia lainalle ei tällöin tarvita. Takuu-Säätiön takauksen avulla voi saada enintään 34 000 euron järjestelylainan.

Takaus myönnetään vain yllättävistä syistä velkakriisiin joutuneille. Kuka tahansa ei sitä saa. Velallisen elämäntilanteen pitää olla vakiintunut ja itse velkaantumisen syyt pitää olla hallinnassa. Yleensä Takuu-Säätiö myöntää takauksen yhdelle ihmiselle vain kerran.

Takuu-Säätiöllä on pitkä jono. Mikään pikaratkaisu velkaongelmiin se ei siis ole. Tällä hetkellä käsittelyjono on yli neljän kuukauden mittainen ja jonossa on 172 hakemusta. Voit tarkistaa jonon tilanteen täältä.

Ilman Takuu-Säätiön takausta järjestelylainan saaminen kivijalkapankilta voi olla erittäin vaikeaa. Pankit ovat nykyään hyvin tiukkoja heikosti maksukykyisten asiakkaiden auttamisessa. Siksi monille velallisille ainoaksi vaihtoehdoksi sosiaalinen luotto tai netin kulutusluotto.

Tällainen on kunnan sosiaalinen luotto

Sosiaalinen luotto on kunnan asukkailleen myöntämä edullinen laina, jota voi käyttää välttämättömiin menoihin tai velkojen pois maksamiseen. Tällä hetkellä sosiaalista luottoa myönnetään noin kolmessakymmenessä kunnassa ympäri Suomea. Tarkista oman kuntasi tilanne kunnan nettisivuilta tai tiedustelemalla suoraan kunnan toimistosta.

Sosiaalista luottoa myönnetään vain vähävaraisille, mutta maksukykyisille asukkaille. Kukin kunta määrittelee itse omat kriteerinsä. Sosiaalisen luoton päämääränä on kuitenkin auttaa ihmistä jaloilleen ja ehkäistä syrjäytymistä. Sen hakeminen voi vaatia rohkeutta, sillä ennen lainan myöntämistä hakijan talous ja elämä syynätään läpi melko tarkasti.

Yleensä sosiaalisen luoton enimmäismäärä on 2000-5000 euroa, mutta joissakin kunnissa myönnetään jopa 10 000 euron sosiaalista lainaa.

Sosiaalinen luotto on äärimmäisen edullista. Kunta ei myönnä sitä tehdäkseen voittoa. Sen korko vastaa Suomen Pankin viitekorkoa, joka on tällä hetkellä 0 % ja viivästyskorkona 7 %.

Järjestelylaina netin rahoitussivustoilta

Netissä toimii monia rahoituspalveluita, jotka tarjoavat järjestelylainaa. Esittelemme niistä lyhyesti neljä erilaista. Kaikki seuraavassa listatut lainapalvelut ovat luotettavia. Laske kuitenkin aina tarkkaan, ovatko uuden lainan korko ja lainaehdot sellaisia, että järjestelylaina oikeasti kannattaa.

1. SveaFix-järjestelylaina

SveaFix on ruotsalaisen Svea Ekonomin myöntämä järjestelylainaksi tarkoitettu luottotyyppi. SveaFix on siitä erikoinen, että sitä tarjotaan jopa ilman luottotietoja. Svea myös tukee laina-asiakastaan neuvottelemalla velkojien kanssa maksuaikatauluista ns. akordikäsittelyn kautta.

Lainan hakijan tulee olla 20-65-vuotias yksityishenkilö, jolla on vähintään 18 000 euron säännölliset vuositulot työstä tai eläkkeestä.

SveaFix-järjestelylainan suuruus on enintään 25 000 euroa. Yli 5000 euron luottoa varten tarvitaan yhteisvastuullinen hakija, jolla on vähintään 20 000 euron säännölliset vuositulot.

Järjestelylainan hinta riippuu hakijan taloudellisesta tilanteesta ja lainan tarkemmista ominaisuuksista. Yleisesti Svea tunnetaan kuitenkin kohtuullisesti hinnoiteltuna netin rahoitusyhtiönä.

2. Fixura – vertaislaina järjestelylainana

Hae lainaa!
Hae lainaa!

Hae Fixuralta järjestelylainaa

Fixuran vertaislainat ovat nyt myös järjestelylainoja. Tutustu.

Fixura on kotimainen vertaislainoja välittävä verkkosivusto. Fixuran lainapalvelua voi käyttää myös järjestelylainojen hakemiseen. Lainan suuruus on 1000-10000 euroa ja todellinen vuosikorko riippuu hakijan tuloista ja taloudellisesta tilanteesta. Nimelliskorko vaihtelee 6-27 % välillä.

3. Bigbank – kulutusluotto järjestelylainana

Hae lainaa!
Hae lainaa!

Hae Bigbankiltä järjestelylainaa

Bigbank tarjoaa jopa 30 000 euron järjestelylainoja. Nimelliskorko alkaen 8,9 %.

Bigbank on virolainen nettipankki, joka myöntää vakuudettomia 2000 – 30 000 euron lainoja, joita voi hakea myös järjestelylainana. Maksuaika on 6 kk – 10 vuotta.

Edullisimmillaan Bigbankin järjestelylainan nimelliskorko on vain 8,9 % ja lisäkuluineen todellisena vuosikorkona laskettuna 14,01 %. Näin edullista lainaa saavat kuitenkin vain parhaat asiakkaat. Useimmilla muilla korko on tuplaten korkeampi.

Huomaa, että Bigbankilla on käytössään tyytyväisyystakuu: Jos asiakas ei ole tyytyväinen lainapalveluun, hän voi palauttaa koko luottosumman 60 vuorokauden sisällä lainan myöntämisestä ilman kuluja.

Mikä edellisistä on paras järjestelylaina?

Jos Takuu-Säätiö ei ole vaihtoehto eikä kunta myönnä sosiaalista luottoa, silloin lainojen yhdistämisen pitää yleensä tapahtua netin rahoituspalveluiden kautta.

Näistä paras tähän tarkoitukseen on SveaFix, joka sallii lainan hakemisen jopa tilanteessa, jossa laina on jo ulosotossa ja luottotiedot menneet. SveaFix vaatii kuitenkin hyvää tulotasoa ja yleensä myös hyvätuloista yhteishakijaa. Toiseksi järkevin vaihtoehto on Freedom Rahoituksen kilpailutuspalvelu, jonka avulla voi löytää edullisimman nettilainan.

Bigbank on varteenotettava järjestelylaina etenkin, jos olet hyvätuloinen, koska silloin voit saada luottoa alle 10 % nimelliskorolla. Fixuran hinnat ovat miltei poikkeuksetta korkeampia kuin muilla tässä luetelluilla vaihtoehdoilla, mutta yksittäisissä vertaislainoissa on toki eroja.

Kannattaako lainojen yhdistäminen?

Lainojen yhdistäminen kannattaa tilanteessa, jossa käsissä on monta korkeakorkoista pienlainaa. Kaikissa tapauksissa siihen ei kuitenkaan kannata ryhtyä. Esimerkiksi jos lainat koostuvat lähinnä kohtuullisesti hinnoitelluista luottokorttilainoista, netin kautta löytyvä järjestelylaina ei välttämättä pudota lainakorkoa eikä lyhennysten suuruutta. Ylipäätään on syytä miettiä tarkkaan, helpottaako järjestelylaina oikeasti velallisen tilannetta. Kaiken a ja o on epätasapainoisen talouden saattaminen takaisin tasapainoon. Vain tällä tapaa voidaan välttää uusi velkaantuminen.

Tässä asiassa auttavat muun muassa Takuu-Säätiön neuvontapuhelin ja chatti.

Netissä toimii nykyään monia yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet kilpailuttamaan kulutusluottoja kuluttajien puolesta. Miten nämä kilpailutuspalvelut toimivat ja mitä eroa niissä on? Lue lisää lainankilpailuttajista!

Lantti.fi – kulutusluottoa

Lantti toimii samalla periaatteella kuin Etulainaa.fi. Kuluttajalle ei koidu maksuja palvelun käytöstä, eikä kilpailuttaminen sido kuluttajaa ottamaan luottoa. Lantti.fi välittää kulutusluottoja, joiden suuruus on 100 – 50 000 euroa ja maksuaika 1-15 vuotta.

Summarumrahoitus.fi

Summarum Rahoitus on alunperin suomalainen kilpailutussivusto. Kyseessä on tunnettu ja luotettava toimija, tosin Suomessa uusi tulokas. Se välittää 500 – 50 000 euron suuruisia kulutusluottoja, joiden maksuaika on 1-12 vuotta. Kuten muutkin tässä artikkelissa esitellyt lainasivustot, se tarjoaa palveluitaan ilmaiseksi eikä hakija joudu sitoutumaan hakemaansa lainaan, vaikka sopiva tarjous löytyisikin.

Mutta jotakin puuttuu…

Ongelmana kaikissa näissä kilpailutussivustoissa on, että ne eivät kierrätä lainahakemusta oikeiden kivijalkapankkien kautta. Pankkilaina on halvin vaihtoehto kulutusluottoa hakevalle kuluttajalle, joten oikeastaan kenenkään ei kannata aloittaa hakuprosessia suoraan kilpailutussivustoilta. Sen sijaan aivan ensimmäiseksi kannattaa ottaa yhteyttä pankkeihin ja pyytää heiltä lainaa.

Vain jos pankeilta ei heru luottoa, sitten voi olla hyödyllistä lähettää hakemus Lanttille, Summarum Rahoitukselle ja kumppaneille. Koska kilpailutuspalvelu on ilmainen, ei sen käyttämisestä ole haittakaan. Muista kuitenkin verrata saamasi tarjouksen hintaa huolellisesti itsenäisesti verkosta löytämiisi lainahintoihin. Ei ole loppujen lopuksi mitään varmuutta siitä, että kilpailutuspalvelu löytää oikeasti juuri sen halvimman kulutusluoton.

Miksi käyttää Etulainaa.fi -kilpailutuspalvelua?

Etulainaa.fi palvelu on yksi netin kattavimmista ja palvelussa on mukana myös useita pankkeja. Siksi saat Etulainaa.fi palvelusta todennäköisesti edullisimman tarjouksen. Täytä lomake tämän sivun ylälaidassa ja saa luottopäätös heti!

2018-03-08T05:24:41+00:00

Hei! Käytämme evästeitä ymmärtääksemme miten kävijät löytävät ja käyttävät sivustoamme sekä kohdentaaksemme mainontaamme paremmin. Käytämällä sivustoa hyväksyt evästeet. Voit koska vain estää evästeet selaimesi asetuksista.