Etusivu » Lainat – Vertaa lainoja

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Lainat – Vertaa lainoja

Etulainaa.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainatarjouksen. Yhteistyökumppaneina on Finanssivalvonnan hyväksymiä pankkeja ja vakavaraisia rahoituslaitoksia. Etulainaa.fi toimittaa lainahakemuksesi tiedot automaattisesti eteenpäin ja kilpailutuksen voittanut yhteistyökumppani on välittömästi yhteydessä sinuun. Voit tehdä lainasopimuksen parhaaksi katsomasi lainanantajan kanssa ja voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Saat siis yhdellä hakemuksella kilpailutettua yli 15 luotettavaa pankkia- ja rahoitusyhtiötä. Prosessi on aivan yhtä helppo ja nopea kuin jos hakisit lainaa vain yhdeltä yritykseltä ja palvelun käyttö on sinulle aina maksutonta!

Kulutusluotot, käyttöluotot ja pikavipit turvallisesti

Etkö halua käyttää helppoa vertailupalveluamme?

Tässä artikkelissa esittelemme kaikki vertailupalvelussamme olevat yritykset, joidan lainoja voit hakea myös suoraan. Suosittelemme kuitenkin, että täytät hakemuksen täällä niin saat yhdellä hakemuksella tarjouksen yli 15 rahoitysyhtiöltä ja pankilta.

Vaihtoehtoisesti voit tutustua eri yrityksiin tällä sivulla ja hakea lainaa suoraan mieluiselta yritykseltä.

Haluatko rahat tilille 15 minuutin kuluessa? 

Nämä lainat ovat kalliita, mutta et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Nopean verkkohakemuksen avulla saat rahat välittömästi tilillesi. Hae kaikkia näitä lainoja täyttämällä yllä oleva helppo lomake tai klikkaa alla olevia linkkejä hakeaksesi yksittäistä luottoa. Näitä vakuudettomia lainoja varten ei tarkisteta tulotasoa, vain henkilöllisyys ja luottotiedot.K

Ostosraha.fi on OPR-Vakuus Oy:n omistama lainasivusto, jonka kautta kuluttajat voivat hakea 400 – 5000 euron suuruisia edullisia pikaluottoja. Laina-aika on 1-6 vuotta. Lainaa haetaan verkkolomakkeella, ja rahat siirtyvät hakijan tilille melkein välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.
Pikaluoton hinta riippuu sen suuruudesta ja maksuajasta. 5000 euron laina 72 kk maksuajalla – eli kaikkein suurin ja pitkäkestoisin Ostosrahan luotto – kerää korkoa 29,50 % vuodessa. Tämä on nettilainojen markkinoilla hyvin kohtuullinen hinta.
Ostosraha myöntää lainaa vain 20-75-vuotiaille Suomen kansalaisille.

Suomen vippimarkkinoiden luotettu konkari Risicum myöntää 100 – 5000 euron suuruisia vippejä.  Lainojen todellinen vuosikorko on 49,70 %. Laina maksetaan takaisin 12 kuukausierässä.

Lainapäätös tapahtuu välittömästi nettilomakkeen ja sähköisten liitteiden lähettämisen jälkeen – ja myös rahat siirretään asiakkaan tilille heti toimiston ollessa auki. Nopeiten rahat saa tililleen kuitenkin vain maksullisen Insantor-lisäpalvelun avulla. Ilman vapaaehtoista lisämaksua raha saa odottaa pari päivää.
Risicumin lainan voi maksaa takaisin myös sovittua maksuaikataulua nopeammin ja näin säästää korkokuluissa. Hakijan pitää olla 20-75-vuotias.

Vivus on tunnettu toimija Suomen vippialalla. Nykyisten Vivus-pikavippien koko vaihtelee 10 ja 2010 euron välillä ja maksuaikaa tarjotaan enimmillään 30 vuorokautta, vähimmillään 3 vuorokautta.

Ensilainana asiakkaille myönnetään ainoastaan 10 – 400 euron vippejä. Erinomaisena puolena Vivus-ensilainassa on, että se on täysin ilmaista. Kunhan laina palautetaan määrätyn ajan sisällä takaisin, siitä ei tarvitse maksaa mitään ylimääräistä.

Vanhoille asiakkaille myönnetään lainoja aina 2010 euroon saakka. Lyhyen maksuajan vuoksi lainan laskennallinen todellinen vuosikorko vaihtelee villisti. Asiallisempi kuva lainan hinnasta saadaan tarkastelemalla euromäärää. 2010 euron laina viikon laina-ajalla maksaa 163 euroa ja kuukauden laina-ajalla 301 euroa.

Vivus on kiinnostava vippivaihtoehto nykyisillä tililuottojen dominoimilla lainamarkkinoilla. Lainaa heti tilille 10€ – 400€ 30 päivän maksuajalla.

Lainaa pankista edullisesti

Pankkien vakuudelliset lainat ovat kirkkaasti edullisin lainavaihtoehto. Niiden hakeminen onnistuu joissakin tapauksissa netissä, mutta usein joudut käymään pankissa paikan päällä. Kaikkein edullisimman hinnan saaminen vaatii myös hyviä vakuuksia.

Lue lisää pankkien lainoista tästä.

Vertaislaina – koska se kannattaa?

Vertaislaina voi olla mielenkiintoinen vaihtoehto, jos etsit isompaa lainaa kuin pankit ovat sinulle valmiita myöntämään. 

Löydä edullisin autolaina

Autolaina on kulutusluotto. Se ei kuitenkaan ole mikä tahansa kulutusluotto, sillä sitä tarjotaan yksinomaan auton hankkimista varten. Useimmilla pankeilla onkin tarjolla erillinen muista kulutusluotoista poikkeava autolaina.

Löydä edullisin autolaina tästä.

Remonttilaina

Putkiremontti tulossa? Tarvitsetoko uuden keittiön? Remontti on tyypillinen tilanne, jossa kulutusluotto voi tulla tarpeeseen. Lue tästä, miten löydät edullisen remonttilainan ja hae luottoa remonttiin. 

Edullisimmat lainat 500 – 50000 € ilman vakuuksia

Esittelemme nämä yritykset, jotta voit arvioida eri yrityksiä mahdollisiman hyvin. Muista kuitenkin, että täyttämällä yllä olevan lomakkeen voit hakea yhdellä hakemuksella lainaa kaikista tällä sivulla mainituista yrityksistä.

Nämä yritykset myöntävät isompia kulutusluottoja joiden korot ovat erittäin kilpailukykyisiä. Halvempaa lainaa saat aina pankista mutta jos haluat hakea lainaa nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia, kannattaa tutustua näihin toimijoihin. 

Seuraavat lainasivustot tarjoavat vakuudettomia kulutusluottoja. Näidenkin hakeminen onnistuu netin välityksellä. Nämä lainat ovat kuitenkin kalliimpia kuin pankkien vakuudettomat kulutusluotot, joista löydät vertailun alempaa. Nopsalainan, Joustolainan ja Aasan korot vaihtelevat 9 – 20 % välillä, siinä missä pankista voit saada lainaa jopa alle 5 % korolla. Näiden vakuudettomien lainojen hakemiseen tarvitset säännölliset tulot. Lainaa saa nopeasti, hakeminen onnistuu netissä ja vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Säntillisimmänkin taloudenpitäjän saattaa kohdata yllättävä rahantarve. ”Kulutuksen rahoittaminen terveellä pohjalla on rasvaa talouden rattaisiin”, Nordean yksikönjohtaja Jussi Mekkonen muotoilee. Sampo-konsernin pankkitoiminnasta vastaava entinen toimitusjohtaja Mika Ihamuotila antaa kulutusluoton pyytäjille synninpäästön. Lyhytaikaisen lainan hakeminen pankilta on täysin normaalia, eikä siitä tarvitse nolostua.

1. Bank Norwegian, 1000 – 60 000 euroa

Bank Norwegian on norjalainen pankki, joka Suomessa tunnetaan lennoistaan, autolainoistaan ja kulutusluotoistaan. Norwegian tarjoaa vakuudetonta lainaa 1000 ja 50 000 euron välimaastosta. Laina-aika on enimmillään jopa 10 vuotta.

Santander-lainan hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias ja asua pysyvästi Suomessa. Hänen bruttotulojensa pitää olla todistettavasti vähintään 1375 euroa kuussa ja vuositasolla vähintään 16 500 euroa. Ihan kenelle tahansa vakuudetonta Norwegian-luottoa ei siis tarjota.

Halvimmillaan Norwegian on todella halpaa: Vakuudettoman 25 000 euron luoton arvioitu nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 10 vuoden maksuajalla 8,82 %. Korkein arvioitu vuosikorko on 2000 – 5000 euron lainoilla, joiden korko lähestyy 20 prosenttia. Kalliista lainasta ei silti mitenkään ole kyse.

2. Komplett Bank 1000 – 50 000 euroa

  • Lainaa 1000 – 50 000 €
  • Luotto on aina käytettävissä kunnes asiakas irtisanoo sopimuksen
  • Nimelliskorko 4,9 % – 19,9 % (sidottu Euribor 3kk)
 

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa asiakkailleen joustavaa kulutusluottoa 1000 – 50.000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Vuonna 2014 lanseeratun Komplett Bank:in tavoitteena on tarjota markkinoiden joustavinta kulutusluottoa ja teemme parhaamme, että asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Komplett Bank tarjoaa lainaa jopa 50.000 euroon asti, ja lainan voit käyttää mihin itse haluat. Ainoana ehtona minkä Komplett Bank asettaa on, että hoidat päivittäiset raha-asiasi moitteettomasti

3. Creditum 500 – 60 000 euroa

  • Lainasumma: 500 – 60 000 euroa
  • Takaisinmaksuaika: Joustava tai 1-15 vuoden laina-aika
  • Kuukausittainen maksuerä: Joustava tai kiinteä erä

Creditum tarjoaa sinulle joustavaa kulutusluottoa joka sopii tarpeisiisi. Voit valita lainallesi joustavan takaisinmaksutavan tai kiinteät kuukausittaiset maksuerät. Voit tehdä lainahakemuksen helposti verkossa ilman sitoutumispakkoa nähdäksesi, kuinka paljon lainaa voit saada. Saat vastauksen välittömästi. Oletko kenties ajatellut remontoida keittiösi? Lähteä kauan suunnittelemallesi lomamatkalle? Tai yksinkertaisesti ottaa taloudelliset velvoitteesi takaisin hallintaasi, Creditum auttaa.

4. SveaDirekt, 2000 – 8500 euroa

SveaDirekt on ruotsalaisen Svea Ekonomi -yhtiön tarjoama vakuudeton luotto. Lainan suuruus on 2000 – 8500 euroa ja takaisinmaksuaikaa myönnetään 2-10 vuotta. Lainasta peritään 135 euron avausmaksu, joka lisätään lainapääomaan sekä 9 euron kuukausimaksu. Lainan todellinen vuosikorko kaikkine kuluineen on 13,43 %, jos lainan määrä on 7500 euroa ja laina-aika 5 vuotta. Lainan voi maksaa takaisin etuajassa ilman lisäkuluja.
Hakijan tulee olla 20-65-vuotias yksityishenkilö. Lainaa voi myös hakea yhdessä toisen hakijan kanssa, jolloin mahdollisuus saada lainaa kasvaa ja rahaa voidaan myöntää jopa 20 000 euroa.

5. Big Bank, 3100 – 50 000 euroa

Big Bank on virolaisen BIGBANKIN omistama kulutusluotto. Lainasummat vaihtelevat 3000 eurosta 50 000 euroon ja laina-aikaa myönnetään 6 kk – 10 vuotta. Huomaa, että yli 10 000 euron lainoihin tai yli 72 kuukauden laina-aikoihin vaaditaan rinnakkaishakija. Kaikkein suurimpia lainoja ei voi siis hakea yksinään. Hakijan on oltava vähintään 22-vuotias.

Kaikista lainoista peritään avausmaksut ja tilinhoitomaksut. Esimerkiksi 6000 euron laina viiden vuoden maksuajalla kerryttää todellista vuosikorkoa näin 19,5 % vauhdilla. Pienemmissä lainoissa vuosikorko voi olla huomattavasti tätä korkeampi.

Nopsalainan velkasummaa voi myös korottaa kesken laina-ajan. Korotuksen tulee olla aina vähintään 500 euroa.

6. Lainaamo, 500 – 20 000 euroa

Lainaamo tarjoaa verkkohakijoille 500 – 20 000 euron suuruisia vakuudettomia kulutusluottoja 2-10 vuoden maksuajalla. Lainaamo suosii perheitä ja yhteishakijoita yksittäisen hakijan kustannuksella. Lainaamo ei ilmeisesti myönnä luottoa kovin helposti.

Lainaamon nimelliskorko on 9–18 %. Todellista vuosikorkoa kuitenkin nostaa huomattavasti verkkosivustolla hieman piiloon sijoitettu avausmaksu, joka on jopa satoja euroja. Tämä nostaa todellisen vuosikoron jopa yli 30 prosenttiin.

Kilpailuta kulutusluotot helposti

Etulainaa.fi on riippumaton luotonantaja, joka palvelee yksityisiä kuluttaja-asiakkaita. Palvelu on täysin kotimainen, tekee yhteistyötä vain luotettavien ja Finanssivalvonnan hyväksymien laitoksien kanssa. Kilpailutuspalvelu on netin laajimpia, joten saat varmasti edullisinta mahdollista luottoa.

Kuinka paljon lainaa tarvitset?

Etulainaa.fi toimii yhteistyössä tunnettujen ja luotettujen rahoitus- ja luototuslaitosten kanssa, joiden lainatuotteita se välittää omille asiakkailleen. Käytännössä Etulainaa.fi ei siis itse myönnä luottoja, vaan se yhdistää luotonhakijan ja vakuudettomia kulutusluottoja myöntävän rahoituslaitoksen kuten pankin tai muun luototuslaitoksen.

Etulainaa.fi kautta voi saada 500-50 000 euron luottoja 1-12 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainasummia ja takaisinmaksuaikoja ei ole porrastettu mitenkään, joten pienellekin lainasummalle voi valita pitkän laina-ajan tai toisin päin. Luoton käyttötarkoitusta ei tarvitse eritellä eikä luotolle tarvita vakuuksia eikä takaajia.

Luottoa haetaan verkkohakemuksella tai soittamalla Etulainaa.fi asiakaspalveluun. Henkilökohtainen asiakaspalvelu osaa neuvoa oikean luoton valinnassa ja oman talouden arvioinnissa, jolloin takaisinmaksun kanssa ei tule ongelmia. Asiakaspalveluun soittaminen on asiakkaalle ilmaista.

Verkkohakemuksessa hakijan tulee eritellä muun muassa kuukausitulonsa, työsuhteen muoto ja asumismuoto. Näillä tiedoilla pyritään kartoittamaan hakijan taloudellista tilannetta ja takaisinmaksukykyä. Keskimäärin rahat saa tilille muutaman arkipäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä.

Kannattaa myös huomioida, että mahdollisuutesi saada lainaa ovat aina isommat, jos haet sitä yhdessä toisen henkilön kanssa, jolla on myös säännölliset ansiotulot. Esimerkiksi remonttilainaa on siis järkevää hakea yhdessä puolison kanssa, jolloin luottoa maksaa takaisin kaksi henkilöä.

Takaisinmaksu

Etulainaa.fi joustavuus tekee siitä loistavan valinnan elämäntilanteeseen katsomatta. Lainasumma ja takaisinmaksuaika on sovitettavissa juuri omaan tilanteeseen sopivaksi. Luoton kokonaiskustannuksien vertailua helpottaa luotonantajan verkkosivuilta löytyvä lainalaskuri. Kannattaa kuitenkin huomioida, että luoton lopullinen korko voi olla laskurissa käytettyä korkeampi, koska luoton lopullinen myöntäjä laskee sen asiakaskohtaisesti luoton arvioitujen riskien perusteella.

Lainasumman ja koron lisäksi luoton kokonaiskulut koostuvat enintään 200 euron suuruisesta avausmaksusta ja kuukausittaisesta enintään 9 euron laskutuslisästä. Nämä lisäkulut riippuvat lopullisesta lainanantajasta ja joillakin niitä ei ole lainkaan.

Erityisen kätevä Etulainaa.fi luottopalvelu on, jos sinulla on jo useita pienempiä lainoja eri luotonantajilta. Yhdistämällä luotot yhdeksi isommaksi lainaksi voit säästää luotonhoitokuluissa ja koroissa jopa satoja euroja kuukaudessa.

Pikavippien hinnat ovat muuttuneet vuoden 2013 lakimuutoksen myötä paljon ja nyt lainaa voi saada useassa tapauksessa jopa ilmaiseksi. Muun muassa Ferratum ja Vivus myöntävät ilmaista pikavippiä. Huomaa kuitenkin, että ilmaisen lainan voi saada ainoastaan kun haet lainaa ensimmäisen kerran. Yritykset myöntävät ilmaista lainaa markkinointitarkoituksissa.

Tässä esittelemme ensin muutaman nopean lainan, jotka voit saada heti tilille, tämän jälkeen hieman edullisemmat netistä haettavat kulutusluotot. Viimeiseksi esittelemme pankkien vakuudelliset kulutusluotot, jotka ovat hitaimpia hakea, mutta edullisimpia

Entä jos et voi maksaa lainaa takaisin ajallaan?

Lue täältä kulutusluottojen perinnästä ja kuluttajan oikeuksista.