Etusivu » Lainasto

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49 € avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %. Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 500 € ja takaisinmaksuajan 1 vuosi on kuukausierä 51.5 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 617,97 €. Todellinen vuosikorko 48.78 % . Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 5 kk ja 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Lainasto

Tämän artikkelin tiedot ovat vanhentuneet. Voit kuitenkin täyttää kätevän kilpailutushakemuksen tämän sivun yläreunassa.

 

Lainasto.fi on tililuottoja tarjoava sivusto, jota pitää Lainasto Oy. Lainasto tarjosi enenn 20 – 1000 € lainoja mutta siirtyi lakiuudistuksen jälkeen tarjoamaan 2000€ tililuottoa

Lainan hakeminen on maksutonta ja ensimmäinen hakemus tulee aina tehdä netissä. Tämä jälkeen luottotililtä voi nostaa luottoa maksua vastaan. Lainaston luottotili on varsin kallis vaihtoehto, eikä tarjoa suuria etuja verrattuna muihin edullisempiin ratkaisuihin.

Mitään erityistä syytä hakea lainaa juuri täältä ei oikeastaan ole. Edullisempaa tililuottoa tarjoaa esimerkiksi Credit24 ja Nordean Käyttöluotto.

• Lainaston lainatuote on 2000 € Limiittiluotto.
• Limiittiluotto myönnetään yli 21-69-vuotiaille ja luottotiedoiltaan moitteettomille ihmisille.
• Ensimmäinen lainahakemus on aina tehtävä netissä.
• Lainan hakeminen on täysin maksutonta.
• Laskut sähköpostilla, e-laskuna tai paperisena.
• Toimintamme perusta on turvallisuus. Käytämme vahvinta sähköisen tunnistautumisen tasoa.
• Panostamme toiminnassamme ennen kaikkea avoimeen ja läpinäkyvään toimintaan.
• Lainastolla on helppokäyttöinen hakemus netissä.
• Joustava osamaksumahdollisuus.
• Turvallinen luotonhakuprosessi.
• Lainasto.fi on luotettava ja vastuullinen kumppani rahoitusasioissa.
• Toiminnassa noudatetaan Suomen lakia ja kuluttajaviranomaisten asettamia säädöksiä.

Perushinnoiltaan Lainaston vipit eivät ole erityisen kalliita – jos niitä verrataan kilpailijoihin. Yleisesti ottaen emme suosittele vippien hakemista, mutta Lainasto ei ole lainkaan se huonoin vaihtoehto, jos pikavippi joka tapauksessa kiinnostaa.

Lainasto asiakaspalvelu

Puh: 0600 30 6000 (1,50€+pvm/min) ma-pe klo 9-17
Sähköposti: [email protected]