Etusivu » Lainaamo.fi

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49 € avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %. Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 500 € ja takaisinmaksuajan 1 vuosi on kuukausierä 51.5 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 617,97 €. Todellinen vuosikorko 48.78 % . Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 5 kk ja 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Lainaamo.fi

Lainaamo.fi verkkopalvelu tarjoaa tavallisille kuluttajille suunnattua vakuudetonta lainaa, lyhytaikaista sijoituslainaa sekä lähi tulevaisuudessa yritysrahoitusta. Luoton hakeminen ja myöntäminen on tehty nopeaksi.

Siirry Lainaamon sivuille >>

 

Päätuotteena vakuudeton kulutusluotto

Lainaamon päätuotteena voidaan pitää aina 20000 euroon saakka myönnettävää vakuudetonta kulutusluottoa, jonka laina-aika vaihtelee vuodesta 12 vuoteen. Lainaa voivat hakea täysi-ikäiset hakijat, joiden luottotiedot ovat kunnossa ja tulot riittävät lainan myöntämiseen.

Pankkien tarjoamiin kulutusluottoihin verrattuna Lainaamo.fi -palvelun hinnat ovat korkeat, mutta pikavippimarkkinoilla palvelu on pidetty ja kohtuuhintainen. Kaiken kaikkiaan luottokuluihin tulee sadan tai muutaman sadan euron avausmaksu, kuukausittainen tilinhoitomaksu (9 euroa / kk) sekä vuosikorko joka pysyy tyypillisesti alle 20 %.

Esimerkkinä kuluttajasuojalain mukaisesta todellisesta vuosikorosta Lainaamo.fi palvelun kulutusluotto maksaa 12,9 % lainan ollessa 15 000 euroa ja takaisinmaksun hoituessa 12 vuoden maksimi laina-ajalla.

 

Muut tuotteet yritys- ja sijoituskäyttöön

Lainaamo.fi verkkopalvelu palvelee myös sijoittajia. Taaleritehtaan asiakkaille räätälöity väliaikainen sijoituslaina sopii lyhytaikaiseen sijoitustuotteiden rahoittamiseen. Sijoituslainaa Lainaamo.fi myöntää jopa 100 000 euroon saakka. Takaisinmaksuun on aikaa muutama kuukausi.

Lainaamon yrittäjille suunnattavat tuotteet tulevat markkinoille vuoden 2014 aikana. Niistä ei ole vielä annettu tarkempaa tietoa, mutta tiedottaminen alkaa pian.

 

Kotimainen toimija

Lainaamo.fi palvelu on täysin suomalainen erityisrahoitusyhtiö, joka on osa sijoituskonserni Taalerintehdasta. Yritys on listattu pörssiin nimellä First North Finland.

Yhtiö pyrkii löytämään toimivan ratkaisun jokaisen asiakkaan rahoitustarpeeseen. Missiona on olla mukana suomalaisten pääomamarkkinoiden kehittämisessä sekä kotimaisen omistajuuden lisäämisessä.

 

Lainaamon asiakkaat

Lainaamon kulutusluotto on suunnattu tavalliselle suomalaiselle kuluttajalle, joka tarvitsee lainaa suurempia hankintoja varten. Tyypillisiä käyttö kohteita voivat olla remontti, lomamatkat, auton osto, lainojen yhdistäminen tai muu suurempi harkinta. Lainan käyttökohdetta ei tarvitse erikseen selvittää.

Hakijoina voivat toimia avio- tai avopuolisot yhdessä, jolloin suurempien lainasummien myöntämisen edellytyksen paranevat. Laina on yhdessä haettuna aina yhteisvastuullista eli kumpikin puoliso vastaa lainan takaisinmaksusta.

 

Nopeaa palvelua

Luottopäätös saapuu nopeasti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Päätöksessä selviää, millainen lainasumma hakijalle myönnetään sekä eritellään lainan kustannukset. Mikäli tarjous ei vastaa hakijan toiveita, lainasopimuksen voi hylätä tai siihen voi pyytää muutoksia.

Ehtojen ja kokonaiskustannusten ollessa mieleiset, lainasopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti verkkopankkitunnusten avulla.