Etusivu » Laina.fi

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Laina.fi

Laina.fi on yksi OK Money Finance Oy:n lainasivustoista. OK Money on kohtuullisen luotettu toimija Suomen lainamarkkinoilla. Yritys on osa amerikkalaista DFC-konsernia, joka on eräs maailman suurimmista kulutusluottoryhmistä.

Saat käyttöösi 2500 euron Käyttölainan – nostat kuukausittain vain minkä tarvitset. Ja maksat vain siitä mitä käytät. Hintatasoltaan Laina.fi on keskivertoinen käyttölaina. Siis kallis verrattuna isompiin kulutusluottoihin, mutta ei suorastaan kiskurimaisesti hinnoiteltu. Hakemuksesta ei peritä maksua ja ylipäätään Laina.fi-sivustolla ei ole kätkettyjä kuluja. Kaikki kulut on sisällytetty etusivulla ilmoitettuun summaan.

Laina.fi:n ainoa kustannus on 13,5% nostoprovisio. Tämä tekee siitä montaa muuta käyttöluottoa edullisempaa mutta esimerkiksi Nordean ja Credit24 käyttöluottoja kallimpaa.

Siirry Laina.fi-sivustolle tästä >>

 

Kertalaina 600€ – 5000€

Laina.fi tarjoaa 5000€ käyttöluoton lisäksi myös kertalainaa. Lainaa myönnetään 1500, 2000 tai 2500 kerralla ja se maksetaan takaisin 12 kuukauden kuluessa tasalyhennyksillä. Ikäraja on 20 vuotta. Maksuerä koostuu nostopalkkiosta (9,25 %), korosta (24,50 %) ja sekä pääoman lyhennyksestä.

Laina.fi:n kertalainat ovat erittäin kalliitta. 2000 euron luoton todellinen vuosikorko on 49,7% ja pienempien lainojen vuosikorot suunnilleen vastaavat.

Edullisempaa isoa kulutusluottoa tarjoaa mm. Nopsalaina, Ostosraha ja Joustolaina sekä tietysti oma pankkisi.

Emme suosittele, että hakisit tämän toimijan kertalainaa mutta käyttöluotto saattaa olla järkevä ratkaisu.

Laina.fi yhteystiedot

OK Money Finance Oy, Laina.fi
Aurakatu 12b
20100 Turku

Sähköposti: [email protected]
Puh: 0600 15166