Etusivu » Laina.com

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Laina.com

Huom! Laina.com on nyt osa Saldo.comia. Tämän artikkelin tiedot ovat vanhentuneet.

 

Laina.com on verkossa toimiva kotimainen lainapalvelu, joka tarjoaa kuluttajille rahoitusta tilapäisiin menoihin. Laina.com:n myöntämät tililuotot ovat pienimmillään pikkuhiljaa markkinoilta poistuvien pikavippien luokkaa, eikä suurin, tuhannen euron luotto, sekään sovellu paikkaamaan kovin suurta rahantarvetta. Laina.com lainapalvelun tarjoamat luotot ovatkin tarkoitettu melko pienien tai kohtuullisten arkipäiväisten menojen rahoittamiseen.

 

Minkälaista lainaa on tarjolla?

Yritys tarjoaa asiakkailleen vakuudettomia 50-2 000 euron tililuottoja, joissa on jatkuva luottolimiitti. Myönnettävän luottolimiitin minimimäärä riippuu jokaiselle hakijalle lainan hakuvaiheessa tehtävästä riskiarviosta. Lainaa voi nostaa haluamissaan erissä, mutta ensimmäisen noston on oltava vähintään 50 euroa.

Tililuottoa voi hakea verkkohakemuksella ja sitä nostetaan tekstiviestillä tai verkkopalvelussa. Lainalle kertyvät kulut voi tarkistaa Laina.com verkkosivuilta löytyvän lainalaskurin avulla. Kulut koostuvat koroista ja  nostokuluista, jotka ovat suuruudeltaan 10% käyttöön nostetusta lainasta jos takaisinmaksun suorittaa kerralla. Jos tahtoo maksaa pienemmissä kuukausierissä, kustannukset ovat vähintään 15% käyttöön nostetusta lainasta + kuukausikorko 5%. Lainalle saa noin 30 päivää korotonta maksuaikaa.

 

Lainaehdot

Luottopalvelun ikäraja on muuttunut ja uusilta lainanhakijoilta edellytetään 23 vuoden ikää, mutta ennen kesäkuuta 2013 tililuottosopimuksen tehneet alle 23-vuotiaat voivat nostaa tililuottoaan sopimuksen mukaisesti. Hakijalta vaaditaan Suomen kansalaisuutta, kunnossa olevia luottotietoja, matkapuhelinliittymää ja verkkopankkitunnuksia tunnistautumista varten. Tarkemmat lainaehdot voi lukea Laina.com:n verkkosivuilta löytyvistä lainaehdoista. Laina.com:n tililuottoon on mahdollista vaikuttaa itse myös sopimuksen tekemisen jälkeen määrittämällä Omat Sivut –palvelun kautta päivittäisiä nostorajoja oman tarpeen mukaan.

Yhteystiedot