Etusivu » Korkoa laskettiin englannissa

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Korkoa laskettiin englannissa

Englannin keskuspankki on laskenut ohjauskoron historiallisen matalalle 1,5 prosenttiin tätä edeltäneesta jo sinällään matalasta tasosta, 2,0 prosentista.

Edellnien kerta, kun korkoa laskettiin oli vuodenvaihdetta edeltäneenä kuukautena jolloin laskua tapahtui 1%. Ylimmillään viime vuoden ensimmäisinä kuukausina korko oli jopa yli viisi prosenttia.

Englannissa yrityskaupat ovat hyytyneet kun markkinoille ei enää virtaa rahaa. Ohjauskoron lasku heijastuu varmasti myös Euroopan korkoihin, kuten Euriboriin. Lasku vaikuttaa myös suomalaisen kuluttajan arkeen, sillä asuntolainojen ja luottojen korot laskevat. Myös pikavippiyrityksillä on kovat paineet laskea korkoja.