Etusivu » Komplett Bank

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Komplett Bank

Komplett Bank logo

Komplett on verkossa elektroniikkaa ja lainoja tarjoava pohjoismainen yritys. Millaista on Bank Komplettin kulutusluotto? Lue tästä.

Siirry Komplett Bankin lainahakemukseen

 

Komplett Bank on vielä vieras suomalaisille

Komplett tunnetaan Suomessakin elektroniikkaa ja tietokoneita myyvänä verkkokauppana. Kyseessä on norjalainen yritys, joka Norjassa on ulottanut toimintansa myös muille aloille.

Yksi näistä aloista on kuluttajarahoitus. Komplett on maassaan melko tunnettu ja luotettava lainatoimija, jonka luottojen tiedetään kuitenkin maksavan enemmän kuin pankkilaina yleensä.

 

Kenelle Komplett Bank myöntää lainaa?

Komplettbank.fi-verkkosivun kautta voi hakea lainaa verkkolomakkeella. Hakemiseen tarvitaan Suomen lakien mukaisesti ns. vahvaa tunnistautumista eli kuluttajan on todistettava henkilöllisyytensä verkkopankkitunnusten avulla.

Lainan hakeminen on nopeaa ja paljolti automatisoitua, kuten netin lainayritysten tapauksessa yleensäkin.

Lainaa myönnetään vain 23 vuotta täyttäneille hakijoille, joilla ei ole merkintöjä luottotiedoissa. Hakijan pitää olla myös asunut vähintään 36 kuukautta Suomessa yhtäjaksoisesti tai Komplett ei myönnä luottoa.

 

Komplettin laina on erikoisen iso tililuotto

Komplett Bankin tarjoama laina on luottolimiitti. Tämä on erikoista, sillä Komplett myöntää jopa 50 000 euron suuruisia vakuudettomia kulutusluottoja. Tämän suuruusluokan lainat ovat melkein aina kertalainoja. Näin on esimerkiksi norjalaisen kilpailijan Bank Norwegianin tapauksessa.

Toisin sanoen kun kuluttajalle on kerran myönnetty tietyn suuruinen laina, hän voi aina osan takaisin maksettuaan nostaa lisää lainaa aina luottolimiittiin saakka. Tällä tapaa kuluttaja jää helposti Komplettin asiakkaaksi, kun lainaa ei tarvitse hakea aina uudestaan.

Siirry Komplett Bankin lainahakemukseen

 

Komplettin hinta ja lyhennykset ovat myös erikoisia

Yleensä tililuottojen hinta koostuu nostoprovisiosta ja kuukausittain avoimesta velasta perittävästä korosta. Avointa velkaa lyhennetään usein aika nopeaan tahtiin, ettei luotto jäisi lojumaan ja kerryttämään korkoa.

Komplettin linja on tässä suhteessa erikoinen. Avointa lainaa ei tarvitse maksaa lainkaan takaisin, kunhan maksaa joka kuukausi korot ja laskutuslisän.

Tätä voidaan pitää kuluttajien velkaantumisen näkökulmasta vaarallisena toimintamallina. Velkaa pitäisi aina pyrkiä lyhentämään, sillä pitkään isolle velkapääomalle kertyvä korko koituu kuluttajalle hyvin kalliiksi.

Kuukausittainen hinta on siis halvimmillaan 4,9 % nimelliskorko + 5 euron tilinhoitomaksu. Useimmille hakijoille lainaa myönnetään kuitenkin kalliimmalla nimelliskorolla, jopa 19,9 prosentilla.

 

Komplettin kovimmat kilpailijat Pohjolassa top 5

1. Pankit

Pankeilta saa halvinta kulutusluottoa. Jopa pienissä lainoissa, kuten 10 000 euron luotossa, todellinen vuosikorko voi hyvin olla alle 10 %. Tämä on nettilainoissa täysin tuntematonta.

Vakuudelliset luotot ovat vielä edullisempia. Halvin 10 000 euron vakuudellinen pankkilaina on tällä hetkellä Helsingin OP:n 5,20 %. Edullista luotto on myös Nooa Säästöpankissa ja S-Pankissa.

Siirry OP:n lainasivuille

 

2. Santander

Santander on espanjalainen pankki, joka tarjoaa jopa 50 000 euron suuruisia vakuudettomia kulutusluottoja. Santander tunnetaan Suomessa parhaiten autorahoittajana, mutta pankin lainoja voi käyttää mihin tarkoitukseen tahansa.

Santanderin isoimmat vakuudettomat lainat ovat netin edullisimpia. 50 000 euron lainassa matalin mahdollinen nimelliskorko on jopa vain 3,67 % ja lisäkuluineen todelliseksi vuosikoroksi muunnettuna 4,15 %.

Siirry Santanderin lainahakemukseen

 

3. Bank Norwegian

Myös Bank Norwegianilta saa jopa 50 000 euron suuruisia vakuudettomia kertalainoja. Nimelliskorko liikkuu välillä 8,99 % – 22,49 %. Suurin mahdollinen todellinen vuosikorko on 37,97 %. Kyseessä ei siis ole yhtä edullinen laina kuin pankkien tai Santanderin kulutusluotot, mutta Komplett Bankin joustoluoton kanssa Bank Norwegian pystyy hyvin kilpailemaan.

Siirry Bank Norwegianin lainahakemukseen

 

4. Monobank

Monobank on kolmas norjalainen nettirahoittaja, joka on löytänyt tiensä Suomeen. Monobankin vakuudettoman kulutusluoton suuruus on myös enintään 50 000 euroa. Nimelliskorko on 7,67 % – 19,67 %. Korkein mahdollinen todellinen vuosikorko on jopa 45,858 %.

Siirry Monobankin lainahakemukseen

 

5. Bigbank

Bigbank on virolainen rahoitusyhtiö, jonka kulutusluotto on suurudeltaan enintään 40 000 euroa. Bigbank ei pysty kilpailemaan edullisempien vaihtoehtojen kanssa, mutta tarjoaa silti hyvän vastuksen Komplett Bankin tililuotoille.

Siirry Bigbankin lainahakemukseen

 

Komplett Bankin yhteystiedot

Asiakaspalvelun puhelinnumero: 09 4245 2288

Osoite:
Komplett Bank ASA
PL 7640
00002 Helsinki

Siirry Komplett Bankin lainahakemukseen