Etusivu » Halvin kulutusluotto

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Halvin kulutusluotto

Halvin kulutusluotto on vakuudellinen pankin kulutusluotto, kuten yleensäkin. Netin vakuudettomista kulutusluotoista halvin on Santander ja netin tililuotoista edullisin on Credit24. Myös uusia tulokkaita markkinoilla on. Lue tästä lisää, mikä on halvin kulutusluotto ja mistä juuri sinun kannattaisi hakea lainaa.

 

Kilpailuta kulutusluottosi ilmaiseksi

Easyfinance.fi kilpailuttaa ilmaisesti kulutusluotot ja löytää automaattisesti halvimman vaihtoehdon sinulle.

 

Halvin vakuudellinen kulutusluotto

Kulutusluotoista halvimpia ovat poikkeuksetta pankkien tarjoamat vakuudelliset kulutusluotot. Niiden hintojen arvioiminen on tosin vaikeaa, sillä jokainen vakuudellinen luotto räätälöidään erikseen. Hintaan vaikuttavat muun muassa tulotaso, ikä, perhetilanne, vakuuksien laatu sekä mahdollinen pankin kanta-asiakkuus.

Vertailun helpottamiseksi Taloustaito-lehti tekee useita kertoja vuodessa pistokokeisiin perustuvan vertailun, jossa asetetaan vakuudelliset pankkilainat hintajärjestykseen. Luoton suuruus on 10 000 euroa ja maksuaika kolme vuotta.

Uusimmassa Taloustaidon lainavertailussa kolme halvinta pankkia ovat seuraavat:

  1. Ålandsbanken tarjoaa aiempien kuukausien mukaisesti halvinta vakuudellista pankkilainaa myös kesällä 2016. Kokonaiskorko on 5,10 %. Luotto on sidottu Ålandsbankenin omaan prime-korkoon.
  2. Toiseksi halvinta kulutusluotto on Hypoteekkiyhdistyksellä. Heillä kokonaiskorko on 5,16 %. Laina on useimpien kilpailijoiden tapaan sidottu 12 kk euriboriin. Hypo on varteenotettava laina-alan toimija, jonka monet kuluttajat jättävät huomiotta.
  3. Kolmanneksi edullisinta vakuudellinen kulutusluotto on Helsingin OP:lla. Kokonaiskorko on 5,50 % ja viitekorko on 12 kk euribor.

Kalleinta vakuudellinen kulutusluotto on vertailun perusteella S-Pankissa, jossa kokonaiskorko kohoaa 6,52 prosenttiin. Handelsbankenilta ei edes löydy soveliasta vakuudellista luottoa, vaan vertailuun he ovat tarjonneet mukaan vakuudettoman tililuoton, jonka hinta on huomattavasti vakuudellisia luottoja korkeampi.

 

Halvin nettilaina

Perinteisten pankkien ulkopuolella tarjotaan monenlaisia lainoja. Osa netin kulutusluotoista on huijauksia. Joukosta löytyy kuitenkin luotettavia ja kohtuullisesti hinnoiteltuja vaihtoehtoja. Niiden takana on yleensä kansainvälisiä pankkeja, tosin myös kotimaiset lainayritykset, kuten Ferratum ja DFC Nordic ovat turvallisia vaihtoehtoja.

1. Santander

Espanjalainen pankkijätti Santander on Suomen tunnetuin autorahoittaja. Moni ei tiedä, että Santander tarjoaa suomalaisille myös vakuudettomia kulutusluottoja.

Santanderin lainojen suuruus on jopa 50 000 euroa ja nimelliskorko jopa vain 3,75 %. Käytännössä lainan hinta on useimmille asiakkaille kalliimpi, mutta pysyy silti kohtuuden rajoissa kalleimmissakin tapauksissa.

2. Norwegian

Bank Norwegian on uusi tulokas Suomen lainamarkkinoilla. Norwegianin luotot ovat hyvin samanlaisia kuin Santanderin. Luoton suuruus on 1000 – 50 000 euroa ja maksuaika enintään 15 vuotta. Matalin nimelliskorko on 4,99 % ja korkein 22,49 %. Tämän lisäksi lainoista peritään enintään 95 euron suuruinen avausmaksu ja viiden euron kuukausimaksu.

Huomaa, että Bank Norwegianin lainan voi maksaa kokonaan pois koska tahansa. Maksamalla lainan pois etuajassa kuluttaja säästää rahaa korkomenoissa.

3. Nopsalaina

Nopsalaina on virolaisen Big Bankin vakuudeton nettiluotto. Se on suuruudeltaan enintään 20 000 euroa ja sen kulut ovat hieman Norwegiania ja Santanderia korkeammat. Huomaa, että Nopsalainaa voi hakea yhteishakijan kanssa, jolloin lainan saamisen mahdollisuus kasvaa. Yhteishakija on välttämätön yli 10 000 euron Nopsalaina-luottojen haussa. Nopsalainan nimelliskorko on matalimmillaan 8,9 %.

 

Kilpailuta kulutusluottosi ilmaiseksi

Easyfinance.fi kilpailuttaa ilmaisesti kulutusluotot ja löytää automaattisesti halvimman vaihtoehdon sinulle.

 

Halvin tililuotto

Netin tililuotot ovat usein ylihinnoiteltuja ja aggressiivisesti markkinoituja. Niitä pidetäänkin laajalta laittomaksi todettujen pikavippien perillisinä. Osa netin tililuotoista on kuitenkin vastuullisesti käytettynä turvallisia ja melko kohtuullisen hintaisia.

Jatkuvan tililuoton ideana on, että asiakas voi nostaa luottotililtä haluamansa summan lainaa aina tarpeen mukaisesti. Nostoista peritään yleensä provisio. Lisäksi avoimeen lainasummaan lisätään joka kuukausi korkoa. Lainan voi maksaa takaisin yhdessä erässä, jolloin korko jää pieneksi tai sitten jakaa sen useampiin kuukausieriin, jolloin korkoa kertyy enemmän.

1. Credit24

Credit24 tunnetaan suomalaisen netin halvimpana tililuottona. Credit24:n Joustolimiitti on enintään 3000 euron suuruinen, tosin myös pienempiä luottotilejä avataan. Nostoprovisio vaihtelee, mutta sen suuruus on enintään 6,95 %, joka on todella edullista. Luotosta ei peritä kuukausimaksuja, ei avausmaksuja eikä vuosimaksuja. Tämä tekee Credit24:stä erittäin houkuttelevan vaihtoehdon. Halvimmillaan Credit24 voi olla jopa edullisempi kuin pankkien vakuudettomat joustolainat tai osa kalliimmista perinteisistä luottokorteista.

2. Ok Money

Ok Money on äskettäin uudelleen lanseerattu, sangen tunnettu suomalainen lainasivusto. Ok Money tarjoaa asiakkailleen 2100 euron suuruisia tililuottoja. Ok Money on edullisimmillaan, jos luoton maksaa takaisin nopeasti, sillä Ok Money ei peri nostoprovisiota. Tämä tekee lyhytkestoisesti käytettynä Ok Moneysta erittäin halvan vakuudettoman luoton. Mutta jos avoimen lainan annetaan seistä kuukaudesta toiseen, silloin hinta nouseekin pilviin.

3. Euroloan

Euroloan poikkeaa muista netin tililuotoista suuruutensa osalta. Euroloan tarjoaa jopa 10 000 euron limiitillä varustettuja tililuottoja. Euroloanin hinnat kuitenkin vaihtelevat vahvasti. Kyseessä on jopa Credit24:ää halvempi vaihtoehto, jos hakijalla on hyvät tulot ja vakaa taloustilanne. Useimmat Euroloanin asiakkaat joutuvat kuitenkin maksamaan paljon kalliimpia hintoja, jolloin Credit24 on fiksumpi vaihtoehto.

 

Kilpailuta kulutusluottosi ilmaiseksi

Etua.fi kilpailuttaa ilmaisesti kulutusluotot ja löytää automaattisesti halvimman vaihtoehdon sinulle.

 

Kilpailuta lainat nettipalveluiden avulla

Netissä toimii myös useita kulutusluottojen kilpailuttamiseen erikoistuneita verkkosivuja, kuten Easyfinance.fiEtua.fi ja Freedom Rahoitus. Näiden palveluiden vahvuutena on, että niiden kautta löytyy vähällä työllä edullisin mahdollinen laina kuluttajalle. Huomaa kuitenkin, että kilpailutuspalveluiden piiriin eivät kuulu kivijalkapankit, joila löytyy aina halvimmat lainat.

Kilpailutuspalveluita kannattaa siksi hyödyntää ainoastaan, jos haussa on nimenomaan pankkien ulkopuolinen vakuudeton kulutusluotto. Niitä haettaessa kilpailutuspalvelut ovatkin sangen näppäriä työkaluja. Niistä ei koidu hakijalle kuluja eikä palvelun kautta löytyneisiin lainatarjouksiin tarvitse tarttua, jos niiden ehdot eivät miellytä.