Etusivu » Halino-laina

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Halino-laina

Halino-laina (ent. Halens) on tunnetun pohjoismaisen postimyyntifirman paitsi asiakkailleen myös muille kuluttajille tarjoama vakuudeton kulutusluotto. Kyseessä ei ole pikavippi, vaikka pienimmät lainat ovatkin 100 euron suuruisia. Lue lisää!

Siirry Halinon sivuille >>

 

Millaista lainaa?

Lainasummat vaihtelevat 100 – 6000 euron välillä ja laina-aika on 1-5 vuotta.

Halens-lainan hakijalta edellytetään vähintään 22 vuoden ikää ja säännöllisiä tuloja. Hakemus voidaan täyttää alustavasti verkossa, mutta paperinen versio lainasopimuksesta lähetetään asiakkaalle myöhemmin allekirjoitettavaksi. Hakijan tulee myös esittää liitteenä palkka- tai eläketodistuksensa tai veroilmoituksen erittelyosa.

Ensimmäisten neljän maksuerän suorittamisen jälkeen asiakkaan on mahdollista anoa lyhennysvapaata kuukautta. Lyhennysvapaita kuukausia voi pitää enintään kaksi kutakin vuotta kohden. Laina on mahdollista myös maksaa takaisin etuajassa ilman kuluja.

Siirry Halinon sivuille >>

 

1. Halino Yksityislaina on edullisin kulutusluotto vuonna 2014

Halens tarjoaa halpoja kulutusluottoja, joissa ei ole erillisiä käsittelykuluja. Lainojen koko hinta on esitelty suoraan korossa.

Matalin laina, jota Halens tarjoaa, on 100 euroa. Tämä on nykyisillä kulutusluottojen markkinoilla erittäin pieni laina. Korkein mahdollinen lainasumma on 3000 euroa. Laina-aika liikkuu yhden ja kuuden vuoden välillä. 

 

Halino-hinnasto

Kaikkien lainojen nimelliskorko on 26,40 % ja todellinen vuosikorko 29,84 %. Harvinaisen yksinkertaista ja läpinäkyvää. Avausmaksuja, kuukausimaksuja tai laskutuslisiä ei tämän päälle peritä, vain mainittu korko. Tässä suhteessa Halens-laina muistuttaa läheisesti kilpailevan postimyyntiyrityksen Elloksen lainoja.

Katso esimerkkihintoja alla olevasta taulukosta:

 Lainasumma1 v3 v5 v
100 e120 e144 e180 e
500 e576 e720 e900 e
1000 e1152 e1476 e1800 e
2000 e2304 e2916 e3660 e
3000 e3456 e4392 e5460 e

Kannattaako Halino-laina?

Halens ei ole halvin eikä kallein kulutusluotto. Se on selvästi pikavippejä edullisempi ja samalla selvästi pankkilainaa kalliimpi. Lainavertailusivusto Freedom Rahoitus väittää tarjoavansa kulutusluottoa Halens-lainaa halvemmalla. Asiakas voi selvittää väitteiden todenmukaisuuden pyytämällä Freedomilta tarjousta.

 

Tietoa yrityksestä

Halens on perinteikäs, 40-luvulla perustettu etämyyntiyritys, joka on aiemmin kaupannut muun muassa kodin elektroniikkaa. Nykyään heidät tunnetaan kuitenkin lähinnä kansainvälisen, vaatteita myyvän verkkokauppaketjun omistajana. Yrityksellä on pitkä historia sähköisenkin kaupankäynnin parissa, sillä se perusti ensimmäisen sähköisen myyntipalvelun jo vuonna 1996, jolloin netti ei ollut vielä samalla tapaa osa arkeamme kuin nykyään. Sinällään kuluttajalla on siis syytä luottaa yritykseen.

Halens-yksityislainan takana on ruotsalainen finanssialan yritys, Time Finans AB, joka kuuluu samaan konserniin Halensin kanssa. Se tarjoaa asiakkailleen paitsi Halens- myös Cellbes-lainoja, molemmat hyvin samanlaisia. Time Finansin tarjoama luotto on hieman edullisempaa kuin esimerkiksi kilpaileva Ellos-laina, mutta sitä ei siltikään voi oikein suositella. Tilanteessa, jossa tällainen laina sinua sattuu houkuttamaan, mene mieluummin sossuun ja kiristä vyötä. Halens-laina, kuten muut ylihinnoitellut pienlainat, on musta aukko, joka syö rahasi. Jos olet matalatuloinen, saatat pahimmassa tapauksessa ajautua velkakierteeseen. Mieti aina tarkoin, ennen kuin haet mitään lainaa.

 

Halens lainan yhteystiedot

Time Finans
PL 5600
00002 Helsinki

Puh: 0206 90191