Lainaa 100 – 60 000 € helposti netistä

Lainapäätös heti. SSL-suojattu, turvallinen kotimainen palvelu.

Lainaa yhtä edullisesti kuin pankista mutta huomattavasti kätevämmin.

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 500 € ja takaisinmaksuajan 1 vuosi on kuukausierä 51.5 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 617,97 €. Todellinen vuosikorko 48.78 % . Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika yli yksi vuosi ja 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Näin se toimii

 

1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

 

2. Valitse sopiva laina – saat tarjouksen jopa 25 pankilta ja rahoitysyhtiöltä

Selaa esihyväksyttyjä lainatarjouksia, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, sinun ei tarvitse tehdä mitään: alustava lainahakemus ei sido sinua mihinkään.

 

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Etulainaa.fi on ketterä rahoituspalvelu, jonka avulla voit kilpailuttaa lainasi

Mukana yli 20 pankkia ja rahoitusyhtiötä! Hakemus ei sido sinua mihinkään. Palvelu on ilmainen ja täysin läpinäkyvä. Näet kaikkien saamiesi tarjouksien kokonaiskustannukset, jotta voit valita helposti edullisimman. Mikä parasta, koko prosessi vie vain muutaman minuutin.

Turvallinen yhteys

Etulainaa.fi käyttää aina SSL-salattua yhteyttä. Tietosi ovat aina 100% turvassa.

kotimainen

100&nbsp% suomalainen

Teemme yhteistyötä vain Suomen viranomaisten valvomien ja hyväksymien luotonantajien kanssa. 100 % suomalainen palvelu.

images

Lainapäätös heti

Hakemuksen täyttäminen vie vain 1-3 minuuttia, ja rahat maksetaan tilillesi nopeimmillaan jopa vartissa.

Hae vakuudetonta lainaa netistä ilman sitoumuksia

Mikä Etulainaa.fi?

 

Etulainaa.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainatarjouksen. Palvelun kautta saat useita tarjouksia vakavaraisilta pankeilta ja yrityksiltä, joilla on Finanssivalvonnan hyväksyntä. Etulainaa.fi toimittaa lainahakemuksesi tiedot automaattisesti eteenpäin ja kilpailutuksen voittanut yritys on välittömästi yhteydessä sinuun. Voit tehdä lainasopimuksen parhaaksi katsomasi lainanantajan kanssa ja voit saada rahat tilillesi jopa vartissa.

Etulainaa.fi ei ole lainanvälittäjä vaan markkinoi luottolaitosten tuotteita. Kaikki hakemukset kilpailuttaa ja lainat välittää Etulainaa.fi palvelun yhteistyökumppanit.

Et sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen. Voit katsoa minkälaisia tarjouksia saat ja sitten päättää, otatko lainaa.

Miksi hakea lainaa meiltä?

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 
Kuinka kauan luottopäätöksen saaminen kestää?

+ Saat päätöksen välittömästi lähetettyäsi hakemuksen.

 

Kuinka kauan kestää saada rahat tilille?

+ Riippuen hakemastasi lainasta voit saada rahat tilille vielä samana päivänä, jopa 15 minuutin kuluessa. Mitä suurempaa lainaa haet, sitä kauemmin prosessi kestää mutta alle 2000 euron lainat maksetaan tyypillisesti samana päivänä.

 

Miksi käyttää Etulainaa.fi – palvelua eikä jotain muuta yritystä?

+ Tee hakemus ja voit valita edullisimman ja sopivimman lainatarjouksen. Mukana yli 20 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Saat mahdollisuuden olla dialogissa useamman lainantarjoajan kanssa täyttämällä yhden hakemuksen. Näin voit saada huomattavasti edullisemman ja nopeamman lainan sekä säästää jopa tuhansia euroja lainan kuluissa.

+ Kokenut asiakaspalvelumme auttaa sinua chatissa ja puhelimella.

 

Maksaako palvelun käyttö jotain?

+ Palvelun käyttö on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit katsoa minkälaisia tarjouksia saat ja päättää sitten otatko lainaa vai et. Et sitoudu vielä mihinkään tekemällä hakemuksen.

 

Jo tuhannet kuluttajat ovat käyttäneet palveluamme. Se on täysin suomalainen ja yhteistyökumppanimme ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.