Etusivu » Freedom Rahoitus

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus kokoaa useita lainanmyöntäjiä saman palvelun alle. Palvelun ansiosta lainan hakijan on mahdollista vertailla ja kilpailuttaa kulutusluottoja ilman suurta vaivaa. Freedom Rahoitus on ilmainen hakijalle. Kaikki palvelun kulut koituvat lainanantajan maksettavaksi.

Siirry Freedom Rahoituksen sivuille >>

 

Millaista lainaa Freedom Rahoitus tarjoaa?

  • Lainaa välitetään välillä 500 – 60 000 €
  • Freedom Rahoituksen asiakkaiden on oltava vähintään 20-vuotiaita
  • Hakijalla on oltava säännölliset tulot
  • Lainojen takaisinmaksuaika vaihtelee välillä 1 – 15 vuotta
  • Lyhennys voi tapahtua tasalyhenteisesti tai annuiteettiperiaatteella
  • Mahdollisuus lainansaantiin kasvaa rinnakkaishakijan kanssa. Lisäksi lainaehdot saattavat olla edullisemmat, kun hakemuksessa on mukana kaksi hakijaa. Erityisen hyödyllinen rinnakkaishakija on suuremmissa lainasummissa.

 

Kuinka lainaa haetaan?

Freedomin lainaa haetaan verkkohakemuksella tai puhelimitse. Hakemuksessa tiedustellaan perushenkilötietojen lisäksi työ- ja asumismuotoa sekä tulotilannetta. Lainasta riippuen asiakas saattaa joutua todistamaan tulonsa dokumenteilla myöhemmin. Alustava lainapäätös on kuitenkin periaatteessa mahdollista saada jopa saman päivän aikana.

 

Lainojen hinnat

Freedom Rahoituksen kautta hankittujen lainojen hinnat vaihtelevat huomattavasti hakijakohtaisesti. Freedomin verkkosivulla tarjottu laskuri antaa jonkinlaisen kuvan siitä, kuinka edullista laina voi parhaimmillaan olla. Laskurin antama kuva on kuitenkin turhan ruusuinen: todellisuudessa näin mataliin hintoihin ei pääse käsiksi. Freedom tuskin pystyy järjestämään asiakkaalle lähellekään yhtä edullista lainaa kuin mitä pankit asiakkailleen tarjoavat.

 

Freedom Rahoituksen ongelma

Freedomin vertailussa on mukana vain kalliita, vakuudettomia, pankkien ulkopuolisia lainoja. Freedom Rahoituksesta ei saa käytännössä koskaan edullisempaa kulutusluottoa kuin kivijalkapankista. Tämä on välityspalvelun suurin ongelma – ja täsmälleen sama kuin kilpailijallaan Etua.fi-sivustolla sekä muilla netin lukuisilla kilpailutuspalveluilla. Loppujen lopuksi asiakkaan on järkevämpää kilpailuttaa ainakin suuret lainansa itse, sillä säästöä voi koitua monta tuhatta euroa suuren lainan koko maksuajan huomioiden. Ainakin, jos pankit suostuvat tarjoamaan lainaa.

 

Freedom Finance

Freedom Rahoitus on osa ruotsalaista Freedom Finance -ryhmää. Kyseessä on Pohjoismaiden suurin lainanvälittäjä. Freedom on yleisesti ottaen luotettavana pidetty rahoitusalan toimija.

Freedom Finance tarjosi muutama vuosi sitten yhdessä Svea Direktin kanssa erityistä veronpalautuslainaa, jonka avulla veronpalautukset oli mahdollista saada käyttöönsä etuajassa. Lainapalvelu lakkautettiin vapaaehtoisesti ennen kuin kuluttajavirasto ehti selvittää toiminnan laillisuuden.

Siirry Freedom Rahoituksen sivuille >>

 

Freedom Rahoitus yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]
Puh: 09 4241 4400
Fax: 09 4241 4449