Etusivu » Fleksiluotto

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Fleksiluotto

Huom: Fleksiluoton nimi on nyt VivusJousto. Tämä artikkeli on vanhentunut.

 

Fleksiluotto on uusi 2100 euron tililuotto. Onko se ylihinnoiteltu huijaus vai pätevä vaihtoehto luottokortille? Me selvitimme. Lue lisää.

 

Näin tililuotto toimii

Tililuottojen toimintaperiaate on tuttu luottokorteista. Asiakkaalle avataan luottotili, jolta voi nostaa rahaa aina tarpeen mukaan pieniä tai suuria määriä. Avoimena olevan luoton määrää rajoittaa luottolimiitti, joka määritellään yleensä asiakaskohtaisesti lainasopimusta laadittaessa. Netin tililuotoissa, kuten Fleksiluotossa, luottolimiitti on usein kiinteä ja identtinen kaikkien asiakkaiden välillä.

Useimmista tililuotoista peritään nostettaessa provisio. Jos lainan maksaa takaisin ennen ensimmäistä kuukausierää – eli yleensä noin kuukaudessa tai nopeammin – siitä ei kerry muita kuluja. Jos laina ehtii erääntyä, sille alkaa kertyä kuukausittain korkoa. Tililuotto on edullisimmillaan, kun sitä ei jätetä maksettavaksi kuukausierinä, vaan huolehditaan siitä saman tien.

Osasta luottotileistä veloitetaan myös perustamismaksu tai jatkuva kuukausittainen tilinhoitomaksu.

 

Tililuotto jopa 2100 €

Fleksiluotto on joustava tililuotto moneen käyttöön.

 

Fleksiluotto max. 2100 euroa

Fleksiluotto on tililuotto, jonka limiitti on kaikkien asiakkaiden kohdalla 2100 euroa. Lainaa voi nostaa myös tätä pienempiä määriä. Ei kannata nostaa kerralla enempää kuin oikeasti tarvitsee, sillä jokainen nosto maksaa rahaa. Nostoprovisio on Fleksiluotossa 11 prosenttia.

Avoimen lainan kuukausittainen nimelliskorko on 8,5 %. Tämä sisältää sekä viitekoron että marginaalin.

Lainan todellinen vuosikorko riippuu vahvasti luoton käyttötavasta. Fleksiluoton verkkosivulla tehdyn arvion mukaan todellinen vuosikorko voi kuitenkin nousta jopa 235,1 prosenttiin. Tällöin koko 2100 euron lainasumma on nostettu kerralla ja se maksetaan pois kuukausierissä yhden vuoden aikana. Tällöin luotosta kertyy yli 1700 euron kulut.

Fleksiluoton lyhennykset kannattaa ehdottomasti pyytää sähköisessä muodossa, sillä paperinen lasku maksaa kolme euroa kappaleelta.

 

Onko Fleksiluotto kannattava?

Fleksiluotto on melko tyypillinen verkossa tarjottava tililuotto. Se on hieman suurempi kuin useimmat kilpailevat luotot, joiden suuruus on 2000 euroa. Toisaalta myös huomattavasti korkeampi luottolimiittejä löytyy, esimerkiksi Credit24:ltä ja Euroloanilta. Hinta on melko keskitasoinen.

Fleksiluotto on paljon kalliimpi kuin pankkien luottokortit tai pankkien tarjoamat tililuotot. Kannattaa siis aivan ensimmäiseksi ottaa yhteyttä omaan pankkiin, jos kaipaa luottotiliä. Vain tilanteessa, jossa tämä ei jostakin syystä onnistu, voi Fleksiluotto olla järkevä vaihtoehto. Silloinkin tiliä kannattaa käyttää erittäin maltillisesti, sillä kuten yllä todettua, väärin käytettynä hintaa kertyy jopa tuhansia euroja vuodessa.

 

Fleksiluotto, asiakaspalvelun yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 0600 418 751 (puhelun hinta 0,76 e/min + mpm/pvm)