Etusivu » FIN Yritysrahoitus

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

FIN Yritysrahoitus

Yritysrahoitus on yrittäjien itsensä mukaan vuosi vuodelta tiukemmin kiven alla. Tämä vaikeuttaa yritystoiminnan kehittämistä ja laajentamista etenkin viennin suuntaan. Markkinoille on siksi astunut uusia lainayrityksiä, jotka tarjoavat yrityksille tavallista kalliimpia ”yritysten pikavippejä”. FIN Yritysrahoitus Oy on yksi näistä lainakauppiaista. Katso tästä, millaista yrityslainaa FIN Yritysrahoitus tarjoaa ja kannattaako sitä hakea.

 

FIN Yritysrahoitusta haetaan netin kautta

FIN Yritysrahoitusta haetaan verkossa Finrahoitus.fi-sivuston kautta. Yrityksen edustaja täyttää hakemuksen. Kielteinen tai myönteinen luottopäätös tehdään jopa vielä saman päivän aikana. Rahat eivät kuitenkaan siirry yrityksen tilille ennen kuin yrityksen edustaja on allekirjoittanut ja palauttanut paperisen sopimuksen, jossa hän asettuu henkilökohtaisesti lainan takaajaksi. Tämä sopimus postitetaan yrityksen osoitteeseen.

Yrityksen edustaja siis asettuu vastuuseen lainan takaisinmaksusta. Jos yritys ei siitä suoriudu, velka lankeaa yksityishenkilön maksettavaksi. Etenkin osakeyhtiön edustajan kannattaa huomioida tämä erikoisuus FIN Yritysrahoituksen ehdoissa. Takaajajärjestelmällä lainayritys mahdollistaa helpon ja nopean pikalainan tarjoamisen yrityksille yleisessä taloustilanteessa, jossa yrityslainaa ei helposti myönnetä.

Lainaa voi hakea mikä tahansa yritystyyppi toiminimestä kommandiittiyhtiön kautta osakeyhtiöön.

Yrityslainan takaajalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

 

Tällaista on FIN Yritysrahoitus

FIN Yritysrahoituksen laina on eräänlaista yritysten pikavippiä. Lainan suuruus on 2000-5000 euroa. Laina tulee maksaa takaisin 6-24 kuukaudessa. Korko on 14,9 % vuodessa, mutta lisäkulut korottavat todellisen vuosikoron jopa moninkertaiseksi. Joka kuukausi yritykseltä peritään 15 euron laskutuslisä. Lainaa haettaessa peritään lisäksi 299 euron avausmaksu. Nämä ovat poikkeuksellisen korkeita maksuja.

 

Mistä parempaa yrityslainaa?

FIN Yritysrahoitusta edullisempaa lainaa saa useista paikoista. Yrittäjät ovat viime aikoina kritisoineet pankkeja rahoitushanojen sulkemisesta. Tämä hidastaa kansantalouden nousua ja häiritsee etenkin uusien vientiprojektien käynnistämistä. Pankit ovat kuitenkin vastanneet kritiikkiin toteamalla, että lainaa tarjotaan yhä, kunhan yrityksen taloustilanne on kunnossa. Lainaneuvotteluihin pankin kanssa kannattaa siis rohkeasti lähteä.

Finnvera ja Keksintösäätiö ovat erinomaisia yritysrahoituksen lähteitä. Kannattaa myös yrittäjyyden alkuvaiheessa hyödyntää starttiraha, joka on tarkoitettu yrittäjän elannon tueksi.

Mieti tarkkaan, ennen kuin haet netin lainayrityksiltä yritysluottoa. FIN Yritysrahoitus ei ole mikään huijausbisnes, mutta kallista sen tarjoama laina on. Tutustu sen hinnoitteluun ja ehtoihin huolellisesti ennen kuin lupaudut takaamaan lainan.

 

FIN Yritysrahoitus Oy:n yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]
Asiakaspalvelun puhelin: 09 3158 3770
Fax: 09 856 573 76

Osoite:
FIN Yritysrahoitus Oy
Höyläämötie 10
00380 Helsinki