Etusivu » Ferratum

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Ferratum

Ferratum on tullut tunnetuksi paitsi pikavippiyrityksenä myös hieman suurempien kulutusluottojen tarjoajana. Lue tästä, millaisia lainoja yritys kauppaa ja miten vuoden 2013 korkokattolaki on vaikuttanut sen tuotevalikoimaan! Kun haluat joustoa jokapäiväiseen talouteesi, Ferratumin Joustava-luotolta haluamasi laina 2000 € asti on nostettavissa vuorokauden jokaisella hetkellä. Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi alle 5 minuutissa – vuorokauden ympäri! Nosta lainaa luottolimiittisi puitteissa niin usein kuin tarvitset!

Siirry Ferratumin sivuille >>

 

Miten korkokatto vaikutti?

Tämä lainayritys oli eräs Suomen menestyneimmistä vippifirmoista. Pikavippien aikakausi on kuitenkin päättynyt. Kesäkuussa 2013 astui voimaan uusi lainojen korkokatto ja Ferratum lopetti pienimpien lainojen tarjoamisen ja siirtyi monien kilpailijoidensa tavoin hieman suurempien pienlainojen tarjoajaksi.

 

Ferratumin lainavalikoima

Kyseessä oleva pikalainayritys tarjoaa kahta erilaista lainaa.

  • Joustava on tililuotto, jonka luottolimiitti on enimmillään 2000 euroa. Joustavan ensinosto on kuluton, ja sille saa 30 vrk kulutonta maksuaikaa.
  • Prime-laina on suurempi kertalaina. Sitä voi hakea 3000-20000 euroa ja maksuajaksi voi valita 1-10 vuotta. Lainan korko on pienempi kuin Joustavan.

Siirry Ferratumin sivuille >>

 

Lainan hakeminen

Lainaa haetaan verkkosivun kautta. Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Hakijalla tulee olla matkapuhelinliittymä, verkkopankkitunnukset ja oma pankkitili. Lasku toimitetaan asiakkaalle postitse tai sähköpostitse.

 

Minkälainen yritys on kyseessä?

Ferratum Group on kansainvälistymisvaiheessa oleva suomalainen yritys. Se toimii monissa Euroopan maissa ja lisäksi myös Aasian puolella. Ferratum on tehnyt viime vuosina hyvää tulosta.

Yritykselle ei ole suotu Suomessa hyvistä yrityksistä huolimatta pankkitoimilupaa. Maltalla sen sijaan pankkitoimiluvat ovat höllemmässä ja saarivaltio onkin nimittänyt Ferratumin pankiksi.

Yrityksen laskutuksesta vastaa Svea Rahoitus Oy.

 

Kiertääkö Ferratum veroja?

Ferratum Groupin omistaa viime kädessä kansainvälinen JT Family Holding Oy, jonka pääkonttori on Helsingissä samassa osoitteessa kuin Ferratumin päämaja. Taloussanomat raportoi syksyllä 2012, että vaikka Ferratum takoi vuonna 2011 huipputulosta, yritys ei joutunut maksamaan lainkaan tuloveroa. Ilmeisesti Ferratum siirsi koko viime vuoden tuloksensa (yli 2,5 miljoonaa euroa) velkaiselle emoyhtiölleen ja kiersi näin verot. JT Family Holding ei myöskään joutunut maksamaan veroja, sillä sen verokausi oli kokonaisuudessa tappiollinen.

 

Ferratum yhteystiedot

Ferratum Finland Oy
Ratamestarinkatu 11 A
00520 HELSINKI

Puh: 0800 166 308
Fax: 020 741 1612
Sähköposti: [email protected]