Etusivu » Fellow Finance Arvostelu ja kokemuksia

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Fellow Finance Arvostelu ja kokemuksia

Fellow Finance on vertaislainapalvelu, joka eroaa vain hieman Fixuran ja Lainaaja.fin vertaislainoista. Muiden vertaislainasivustojen tapaan Fellow Financelta voi hakea luottoa kuluttajana tai tarjota sitä muille kuluttajille. Fellow Finance on hieman Fixuraa ja Lainaaja.fi:tä salamyhkäisempi, sillä tarjolla olevia lainatarjouksia ja hakemuksia ei pääse vapaasti selaamaan.

Laina tästä palvelusta ei ole erityisen kallista. Etulainaa.fi haki lainaa 750€ ja sai myönteisen päätöksen 26% prosentin korolla. Lainaa hakiessa pitää toimittaa todistukset tuloista, joten lainan hakeminen kestää pitkään. Tosin tämä koskee melkein kaikkia kertalainoja nykyään, kun pikavipit ovat miltei kadonneet markkinoilta.

 

Lainaa voi hakea 500-10000 euroa. Palvelun alaikäraja on 20 vuotta ja yläikäraja 75 vuotta.

 

Suunnilleen samanhintaista lainaa saa nopeammin Ostorahalta ja edullisemmin Freedom-palvelusta, mutta Fellow Finance ei välttämättä ole huono vaihtoehto.

Fellow Financella ja muilla Suomessa toimivilla vertaislainayrityksillä menee tällä hetkellä lujaa. Kauppalehden mukaan bisnes kukoistaa, ja hintakilpailu ajaa lainakuluja yhä alemmas. Virolainen Bondora tähtää jopa haastamaan pankkien perinteiset kulutusluotot vertaislainojensa hinnoittelulla. Niin Fellow Finance kuin kilpailijansakin ovat ilmoittaneet sijoittajien olevan innostuneita, ja voittojen olleen tasaisen korkeita vuodesta toiseen. Silti kannattaa muistaa, että kyseessä on riskipitoinen ala. Tämän osoitti ruotsalaisen vertaislainasivusto Trustbuddyn ajautuminen konkurssiin likviditeetin puutteen vuoksi. Kaikkia säästöjä ei siis kannata sijoittaa vertaislainoihin.