Etusivu » Everyday Laina

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Everyday Laina

Everydayn omistaa eräs Suomen markkinoiden suurimmista pienlainayrityksistä, OPR-Vakuus Oy, jonka omistuksessa ovat myös mm. Pikavippi.fi sekä Ostosraha.fi. Everyday on yksi harvoista pienlainasivustoista, jotka ovat pystyneet jatkamaan toimintaansa normaalisti sen jälkeen, kun lakisääteinen korkokatto teki kesällä 2013 pikavipeistä kannattamattomia. Lue, mihin Everydayn toiminta perustuu.

 

Millaista lainaa?

Everyday on joustolainamallinen kulutusluotto eli tililuotto. Kun laina on kerran haettu, sitä saa käyttää uudestaan ja uudestaan ilman erillistä hakemusta. Lainasta ei peritä mitään kuluja silloin, kun sitä ei käytetä.

Kun lainatili on avattu, sieltä voi nostaa rahaa omalle pankkitilille joko verkkolomakkeella tai tekstiviestillä. Suurin mahdollinen Everyday-laina on 2000 euroa. Lainan pienin mahdollinen lyhennyserä on 20 € kuukaudessa tai 1/5 jäljellä olevasta lainasummasta, kumpi onkaan suurempi.

Lainan hakijan tulee olla 21-75 -vuotias Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hänellä tulee olla henkilökohtainen pankkitili sekä vakituinen osoite Suomessa.

 

Everydayn hinta

Kustakin lainan nostosta peritään 15 % nostoprovisio. Jos laina maksetaan pois yhdessä erässä, muita kuluja ei koidu. Jos se maksetaan osissa, lainan maksamattomattomalle osuudelle kertyy 5 % kuukausittainen korko.

Everyday on huomattavasti kalliimpi kuin pankkien käyttöluotot tai luottokortit, mutta kuitenkin selvästi edullisempi kuin pikavipit. Everyday-lainaa ei voi erityisesti suositella, mutta se on parempi vaihtoehto kuin kalleimmat kilpailevat pikalainat.

 

OPR-Vakuus Oy

OPR-Vakuus Oy on suomalainen yritys, joka on tullut tunnetuksi erityisesti Pikavippi.fi -sivustosta. Pikavipin ja Everydayn lisäksi keskisuuria kulutusluottoja kauppaava Ostosraha.fi on OPR:n omistuksessa.

OPR-Vakuus on yleisesti ottaen luotettava yritys, vaikkakin sillä on monien muiden vippifirmojen tavoin ollut pieniä kahnauksia kuluttajaviranomaisen kanssa – lähinnä koskien ulkomainonnan sisältöä.

 

Everyday yhteystiedot

OPR-Vakuus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 Helsinki

Sähköposti: [email protected]
Puh: 020 741 2030