Etusivu » Euroloan.fi

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Euroloan.fi

Euroloan.fi on Euroloan Consumer Finance Oyj:n omistama lainapalvelun, jonka kautta voi hakea 50 – 5000 euron lainoja. Euroloan on ilmoittanut, että se lopettaa pienimpien lainojen tarjoamisen vuoden 2013 aikana tuoreen kulutusluottojen korkokattolainsäädännön johdosta ja keskittyy isompiin ja korkotasoltaan kohtuullisempiin kulutusluottoihin. Tällä hetkellä (4.6. 2013) Euroloanin verkkosivulla ei kuitenkaan näy muutoksia lainatarjonnassa, vaan myös pienimmät kulutusluotot ovat yhä esillä. Euroloan on kuitenkin siirtynyt tarjoamaan Euroloan.fi luottotili nimistä lainatuotetta, jossa lainanhakijalle myönnetään 50€ – 5000€ luottotili maksukyvyn perusteella.

 

Miten Euroloan toimii?

Euroloanin kulutusluottoja haetaan verkon kautta. Hakijan tulee olla 18-70 -vuotias. Lainojen suuruus on 50 – 5000 euroa. Kullekin asiakkaalle määritellään yksilöllinen luottolimiitti maksukyvyn ja taloudellisen tilanteen perusteella. Asiakas voi kerralla olla Euroloanille velkaa enintään luottolimiitin verran rahaa. Kyseessä on ikään kuin joustavampi ja kehittyneempi versio perinteisestä pikavippien porrastuksesta, jossa suurempia lainoja tarjotaan vain vanhoille ja tutuille asiakkaille.

Lainarahat voi saada tilille klo 7 – 23 välisenä aikana käytännössä välittömästi, jos asiakkaalla on tili Nordeassa tai Osuuspankissa. Muiden pankkien tapauskessa rahan siirtäminen kestää päivän tai kaksi.

 

Euroloanin hintataso

Isompien lainojen hinnat ovat kohtuullisia verrattuna perinteisten pikavippien hintoihin. Pankkilainojen kanssa Euroloan ei kuitenkaan pysty kilpailemaan. Tarkka korkotaso määrittyy asiakaskohtaisesti.

Erilaisista lisäpalveluista veloitetaan melko korkeita hintoja. Paperilaskusta saatetaan periä jopa viiden euron kulut. Eräpäivän vaihtaminen maksaa 5 – 20 euroa. Muuttuneiden yhteystietojen hankkimisesta pitää pulittaa 20-40 euroa. Kaikesta muusta lisätyöstä peritään jopa 80 euron tuntimaksu.

 

Euroloan tililuotto

Euroloanin erikoispiirre on keväällä 2013 avattu Euroloan tililuotto. Tililuotto vastaa pankkien joustoluottoja – kyseessä on siis kortiton luottotili, jolta voi nostaa rahaa vapaasti omalle tilille sopimuksen mukaiseen luottorajaan (50 – 5000 euroa) saakka. Luottonostoista maksetaan provisiota enintään 50 euroa tai 20,25 % noston suuruudesta. Katso tarkempi palveluhinnasto täältä.

Vaikuttaa, että tällä hetkellä kaikki Euroloanin lainat ohjataan tililuottojärjestelmän kautta. Eli pientäkin lainaa hakevalle avataan luottotili.

 

Euroloanin maine ja Euroloan kokemuksia

Euroloanilla on kohtuullisen hyvä maine pankkien ulkopuolisena lainantarjoajana. Verkon keskustelupalstoilla Euroloanin toiminnasta on esitetty melko vähän valituksia. Lähinnä vaikuttaa, että yritys on toisinaan harjoittanut tarpeettoman kärkästä perintätoimintaa. Tämä on hyvin yleistä pankkien ulkopuolisilla lainamarkkinoilla. Euroloanilta voi siis lainata huoletta mutta kannattaa pitää huolta siitä, että lainat maksaa ajallaan takaisin.

Euroloan tekee yhteistyötä Carbonfundin kanssa ilmastonmuutoksen hidastamiseksi. Vuodesta 2009 lähtien yrityksen tekemillä lahjoituksilla on istutettu noin 7000 puuta.

 

Euroloan asiakaspalvelu

Euroloan Consumer Finance Oyj
PL 211
00181 Helsinki

Puh: 010 2171 011
Sähköposti: [email protected]