Etusivu » Etua.fi

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Etua.fi

Etua.fi toi ensimmäisenä Suomeen palvelun, joka hakee asiakkaalle lainatarjouksia useilta yrityksiltä. Palvelu sopii erityisen hyvin pienten kulutusluottojen vertailemiseen.

Etua.fi on hakijalle täysin ilmainen. Palvelua voi käyttää kuka tahansa Suomessa pysyvästi asuva täysi-ikäinen henkilö, jolla on vähintään 1100 euron kuukausitulot eikä merkintöjä Suomen Asiakastiedon luottotietorekisterissä.

 

Etua kulutusluotot

Etua.fi -sivuston suosituin palvelu vertailee kulutusluottoja. Asiakas täyttää Etuan sivuilla hakemuksen ja myöhemmin hänen sähköpostiinsa lähetetään useita lainatarjouksia. Asiakas voi valita näistä haluamansa tai olla valitsematta mitään.

Etua hakee tällä hetkellä lainatarjouksia seuraavilta yrityksiltä: Santander, Svea Direkt , BigBank, LHV, Halens ja Ferratum. Toisin sanoen pankkien (aina edullisemmat) kulutusluotot jäävät kilpailutuksen ulkopuolelle, kuten myös monet muut pankkien ulkopuoliset lainayritykset. Ei ole mitenkään selvää, että Etua pystyy tarjoamaan edullisimman mahdollisen lainan, joka hakijan olisi mahdollista saada. Itse asiassa hakija saattaa Etua-palvelua käyttämällä menettää helposti satoja euroja rajaamalla ulos osan mahdollisista lainantarjoajista.

Kulutusluottovertailua on mahdollista käyttää myös useiden pienlainojen yhdistämiseen yhdeksi isoksi, edullisemmaksi lainaksi. Pääsääntöisesti lainojen yhdistäminen kannattaa kuitenkin sopia pankin kanssa tapauskohtaisesti eikä hakea apua pankkien ulkopuolisista kulutusluotoista, jotka on usein rosvohinnoiteltu.

Huomaa, että vastaavaa vertailupalvelua tarjoaa myös Freedom Rahoitus.

 

Etua asuntolainat

Etua.fi:n asuntolainapalvelu toimii samalla periaatteella kuin kulutusluottojen kilpailuttaminen. Etua välittää asuntolainahakemuksen yhteistyökumppaneilleen ja nämä kutsuvat asiakkaan jatkoneuvotteluihin. Kutsun yhteydessä pankit saattavat esittää jo alustavan arvion lainan hinnasta tai vähintään hintahaarukan.

Etua-sivuston asuntolainavertailussa on kuitenkin tällä hetkellä suuri ongelma: heillä on vain kaksi yhteistyökumppania. On varsin yhdentekevää pyytää lainatarjousta Etuan kautta, kun tarjouskierroksen ulkopuolelle jäävät kaikki muut pankit paitsi Danske Bank ja Aktia! Etua on saanut aikanaan paljon myönteistä mediahuomiota, joten on valitettavaa, ettei se ole onnistunut rakentamaan parempaa yhteistyöverkostoa. Kuluttajan on järkevämpää ottaa itse yhteyttää pankkeihin ja pyytää tarjouksia.

 

Etua Oy

Etua Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen yritys. Sen avainhenkilöitä ovat laina-alan pitkän linjan ammattilaiset Jari Pennanen ja Markus Seppä.

 

Etua asiakaspalvelu

[email protected]

09 2316 3611 arkisin klo 10–15.

Jos etsit pikavippiä, katso pikavippi vertailu.